KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
6 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.175,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
5th Avenue er en af hovednerverne i New York og et rigtig godt udgangspunkt for de shoppelystne. Tæt pakket med butikker og stormagasiner er der fristelser for enhver smag.

På det sydlige Manhattan ligger det finansielle distrikt med New York Stock Exchange og Wall Street. Det er en oplevelse at gå rundt og opleve stemningen blandt forretningsfolkene og skyskraberne. Her finder du også "Ground Zero", som er omdannet til en kæmpestor byggeplads for det nye World Trade Center.

Soho er navnet på en af New Yorks meget spændende bydele, som bl.a. indbefatter Chinatown og Little Italy. Manhattans Chinatown er den største kinesiske enklave uden for Asien og byder på alt inden for kunsthåndværk, spændende madoplevelser, tøjbutikker, teatre og kunstgallerier.

Fra Battery Park på sydspidsen af Manhattan er det et must at hoppe på en af de gratis, gule Staten Island færger, der sejler forbi Frihedsgudinden, som står 46 meter høj på Liberty Island ved indsejlingen til New York. På vej til Staten Island stopper færgen også ved Ellis Island, hvor du kan besøge National Museum of Immigration. På tilbagevejen har du et fantastisk udsyn til New Yorks skyline.

Det er også oplagt og en fed oplevelse at besøge Madison Square Garden og se en NBA basket kamp med f.eks. New York Knicks og Miami Heat.

Fra Brooklyn Bridge kan du nyde en storslået udsigt over Lower Manhattan og Brooklyn. Det er oplagt at krydse den både til fods og på cykel, via den plankebelagte sti på den 500 m lange bro. En helikopter tur over Manhattan er også en storslået oplevelse.


Midtown
I hjertet af New York ligger Times Square, som også er er udgangspunktet for teaterdistriktet, hvor du kan se én af de berømte Broadway musicals eller teaterstykker, som er et absolut ”must”.

Gå ikke glip af udsigten fra toppen af Empire State Building. Planlæg det lidt sidst på eftermiddagen, så I både får set den fantastiske udsigt over New York i dagslys, og når mørket falder på og storbyens lys bliver tændt.

Er I interesserede i moderne kunst er det værd at lægge et smut forbi det populære MoMA - Museum of Modern Art. Her er der kunst for enhver smag, lige fra arkitektur og design til skulpturer og malerier.

Det er også anbefalelsesværdigt at aflægge et besøg til FN's Hovedkvarter og at betale lidt ekstra for en rundvisning.

Uptown
På Upper West Side kan I besøge American Museum of Natural History, som huser én af verdens mest spektakulære samlinger af forhistoriske og naturvidenskabelige artefakter. Især Dinosaurus-udstillingen med fossil-skeletterne af fortidens gigantiske dinosaurer er værd at besøge.

Trænger I til en stille stund, er Central Park et dejligt åndehul. Her kan I nyde de grønne omgivelser og opleve New Yorkernes foretrukne fristed. Her findes både søer, tennisbaner, baseballbaner og meget mere. Det anbefales at opleve parken på cykel eller gåben.

Midt i Central Park ligger Metropolitan Museum of Art, og lige i nærheden finder I det arkitektoniske mesterværk Guggenheim Museet, som huser moderne kunst i verdensklasse.

Harlem
Nord for Central Park på Manhattan finder I Harlem som især er berømt for sine mange kirker med gospelgudstjenester.

Harlem har siden 1800-tallet været mest kendt for vold, narkotika og slum, men også som stedet, hvor store navne som Duke Ellington, Count Basie, Louis Armstrong og Billie Holiday videreudviklede musikkulturen med jazz og soul i bydelens mange jazzklubber og på det legendariske Apollo Teater.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

I New York kan det være en stor udfordring at finde et godt hotel eller hostel, hvor beliggenheden og ikke mindst prisen er rimelig, da prisniveauet i New York er meget højt. Ofte skal man meget langt uden for centrum, før priserne begynder at være acceptable. Hos Jysk Rejsebureau har vi et stort kendskab til hoteller og hostels i New York og kan derfor være behjælpelige med at finde et overnatningssted, som passer til netop jeres behov og prisniveau.

Andre eksempler på hvad Jysk rejsebureau kan arrangere i New York: Sportsbegivenheder, adgang til museer, limousine, restaurantbesøg, sightseeing bustur, besøg på jazz klubber, metrokort, ja det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Prisen er inklusiv

  • New York, 6 dage/5 nætter
  • Flybillet København – New York t/r
  • Overnatning på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Med det internationale studiekort ISIC opnås en lang række rabatter på studierejsen i New York. Kortet giver f.eks. rabat på New York City Pass, Broadway shows og på entrébillet til Madame Tussauds voksmuseum osv. Læs mere om ISIC kortet her og se hvilke rabatfordele ISIC kortet giver i New York.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Vibeke Poulsen

Vibeke Boelt

Rejsekonsulent

vipo|jr.dk
Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

kato|jr.dk
Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk

Værd at vide om New York

Få info og fakta om studierejsen til New York lige her!

Sådan kan vi hjælpe jer med jeres studierejse til New York

Studierejser kræver som regel en del praktisk planlægning. Hos Jysk Rejsebureau hjælper vi dig med at stable en faglig relevant og oplevelsesrig studietur til New York på benene. Vi sørger naturligvis for fly, overnatning og transport frem og tilbage fra lufthavnen, men vi kan også hjælpe med meget andet, heriblandt:
  • Entrebilletter til oplevelser, museer og lignende
  • Firmabesøg
  • Dagsture
  • Transport rundt i New York
  • Guider
  • Og meget mere

Book et uforpligtende rejsemøde med en af vores dygtige specialister i grupperejser eller få et skræddersyet tilbud på jeres kommende studierejse til New York.


Oplev pulserende New York og alt det bedste byen har at byde på

New York byder på sightseeing uden sidestykke

New York er et ægte tagselvbord af attraktioner, som alle er værd at opleve på jeres studietur. Med bl.a. Central Park, Empire State Building, Times Square, Rockefeller Center, Madison Square Garden, Wall Street, Ground Zero, Grand Central Terminal, Brooklyn Bridge, Chinatown og flere verdensberømte museer af forskellige karakterer, er der bestemt ikke mangel på steder at se og opleve i New York. Den mest ikoniske attraktion er dog uden tvivl Frihedsgudinden på Ellis Island, der står som et ubestridt symbol på USA som de fries land.
Studietur til New York

På eventyr i New Yorks fascinerende bydele og kvarterer

Fra Lower Manhattan, Upper East Side og Harlem til Queens, Bronx og Brooklyn - for blot at nævne nogle.

New York består af adskillige distrikter og kvarterer, der hver især byder på sin helt egen atmosfære og gemmer på populære og skjulte skatte i lange baner.

Nedenfor har vi oplistet en række spændende bydele og områder, som I kan besøge på jeres studierejse til New York.


Udforsk New Yorks fascinerende bydele og kvarterer

Downtown

På Lower Manhattan (også kaldet Downtown) mødes vidt forskellige verdener. Distriktet er på mange måder New Yorks centrum for kultur, økonomi og den offentlige sektor.

SoHo er New Yorks kunstneriske og kreative kvarter, og bybilledet er beklædt med både brostensbelagte gader, smarte gallerier, designerbutikker, trendy specialbutikker og hipstere.

På Lower Manhattan kan I nyde et lille stykke af Italien i Little Italy-kvarteret med autentiske italienske restauranter, specialbutikker, skikke og en generel stemning, der nærmest er som en miniatureudgave af en napolitansk landsby. På samme måde leverer Chinatown-kvarteret en helt særlig oplevelse, der giver dig en enestående smagsprøve på kinesisk kultur og traditioner.

Downtown Manhattan er imidlertid også hjemsted for New Yorks finansielle sektor med både Wall Street, New Yorks børs, store internationale virksomheder og en lang række finansielle institutioner som de primære drivkræfter.
Little Italy i New York, USA

Midtown

Midtown er hjertet af New York, og epicentret af det hele er Times Square, der bærer præg af gigantiske billboards, et stort menneskemylder og lykkesøgende gadekunstnere. Times Square danner også udgangspunktet for teaterdistriktet, hvor I kan se én af de berømte Broadway musicals eller teaterstykker, som er et absolut must på enhver studierejse til New York.

Gå ikke glip af udsigten fra toppen af Empire State Building. Vi anbefaler, at I planlægger en tur til toppen af den 381 meter høje skyskraber sidst på eftermiddagen, så I både får set den fantastiske udsigt over New York i dagslys, og når mørket falder på, og storbyens lys bliver tændt.

Er I interesserede i moderne kunst, er det værd at lægge et smut forbi det populære MoMA - Museum of Modern Art. Her er der kunst for enhver smag, lige fra arkitektur og design til skulpturer og malerier.

Vi kan også anbefale, at I aflægger et besøg ved FN's hovedkvarter og evt. får en guidet rundvisning.
Oplev den ikoniske plads Times Square, når du besøger New York på din rejse

Uptown

Uptown-området på Manhattan, der bl.a. udgøres af Upper West Side, Upper East Side og den nordlige del af Central Park, byder særligt på ekstraordinære museumsoplevelser.

American Museum of Natural History huser en af verdens mest spektakulære samlinger af forhistoriske og naturvidenskabelige artefakter. Især udstillingen med fossil-skeletter af fortidens gigantiske dinosaurer er værd at opleve.

Til de mere kunstinteresserede kan man besøge Metropolitan Museum of Art ved Central Park, der tager jer på en storslået tidsrejse gennem den internationale kunsthistorie med værker fra nogle af de største kunstnere gennem tiden. Blot et lille stenkast fra herfra finder I det arkitektoniske mesterværk Guggenheim museet, hvor I kan få tilfredsstillet jeres hungren efter moderne kunst i verdensklasse.

Trænger I til et afbræk fra New Yorks hæsblæsende tempo og larm, er Central Park det ideelle fristed. Her kan I nyde de varierende grønne omgivelser, der også gemmer på både søer, tennisbaner, baseballbaner, skulpturer og meget andet.
Central park

Harlem

Nord for Central Park på Manhattan finder I Harlem, der har sin helt egen særlige sjæl, og som især er berømt for sine mange kirker med gospelgudstjenester. Historisk set har Harlem været et noget problematisk distrikt, men det er også her, hvor store navne som Duke Ellington, Count Basie, Louis Armstrong og Billie Holiday videreudviklede musikkulturen med jazz og soul i bydelens mange jazzklubber og på det legendariske Apollo Teater.
Oplev gospel til gudstjeneste i Harlem
faq

Kan vi være sikre på at vores hostel/hotel ligger centralt i byen?

Hos Jysk Rejsebureau har vi et stort kendskab til hoteller og hostels i New York og kan derfor være behjælpelige med at finde et overnatningssted, som passer til netop jeres behov og prisniveau.

Hvilke af New Yorks fem bydele skal vi besøge?

New York er delt op i 5 bydele - The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island - hver med deres karakteristiske atmosfære og særpræg. Kontakt din rejsekonsulent og hør mere om oplevelser i de forskellige bydele.

Hvad skal vi se, når vi er på studietur i New York?

Central Park, Empire State Building, Times Square, Rockefeller Center, Madison Square Garden, Wall Street, Ground Zero, Grand Central Terminal, Brooklyn Bridge, Chinatown og flere verdensberømte museer af forskellige karakterer, er nogle af de ting i kan opleve i New York på jeres studietur.

Kan I hjælpe med andet end fly og overnatning?

Ja, vi hjælper som udgangspunkt gerne med hele pakken. Vi hjælper med det I som kunde skulle have ønske om at få assistance til. Vi tager en snak om mulighederne og finder i fællesskab den løsning der passer jer bedst.

Indret din studierejse til New York, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi sammensætter hellere end gerne den perfekte studierejse til dine ønsker, behov og budget. Her får du hjælp af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top