6 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 7.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I rejser med direkte fly til New York. Ved at undlade mellemlandinger får I både en mere behagelig rejse og udleder mindre CO2. På en direkte flyvning er I både færre timer i luften, og I undgår unødvendige start og landinger, hvor flyets udledning er større. Rejsen er CO2-kompenseret gennem Jysk Rejsebureaus samarbejde med myclimate, som I kan læse mere om her. I undgår ikke flyets udledning af drivhusgasser, men gennem myclimates projekter i Myanmar og Madagaskar bliver en tilsvarende mængde CO2 kompenseret, hvilket bidrager til en mere bæredygtig oversøisk rejse.

I New York indlogeres I på YMCA West Side og bor centralt ved Central Park. Vandrehjemmet drives af YMCA, som er en af Nordamerikas største velgørenhedsorganisationer. I USA er der en lang tradition for, at private organisationer driver velgørende arbejde og YMCA har arbejdet for stærkere fællesskaber i landets lokalsamfund gennem mere end 150 år. I New York omfatter YMCAs projekter for eksempel workshops for nyankomne immigranter, aktiviteter for børn og unge efter skole samt hjælp og måltider til byens hjemløse. YMCA driver også træningscentre og svømmehaller, og med opholdet inkluderes adgang til disse sportsfaciliteter.

De mange forskellige bydele i New York har hver deres særlige karakter og I kan nemt få tiden til at gå med at spankulere gennem områder som Little Italy, Chinatown og Greenwich Village. Øst for East River finder I hippe områder i Brooklyn. Dumbo under Manhattan Bridge er kendt for sine små kunstgallerier, Williamsburg er det rigtige sted at finde små spisesteder og genbrugsbutikker, og ved Red Hook finder I New Yorks bedste BBQ.

New York har utallige spændende seværdigheder. En tur til Frihedsgudinden kombineres bedst med et besøg på Ellis Island, hvor I lærer, hvordan immigranter fra Europa rejste til USA i en søgen efter et bedre liv. Er I kunstinteresserede, finder I fantastiske samlinger af moderne kunst på MoMa og Guggenheim Museet. De bedste udsigter over byens skyskrabere fås fra toppen Rockefeller Centret, hvor I har udsigt til Empire State Building – eller I kan vove jer ud på det nye og betagende udsigtsdæk på the Edge. I Harlem kan det arrangeres at komme med til en gospelgudstjeneste. Og i Midtown spiller nogle af verdens flotteste musicalopsætninger i teatergaden, Broadway.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelige med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrébilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

I New York kan det være en stor udfordring at finde et godt hotel eller hostel, hvor beliggenheden og ikke mindst prisen er rimelig, da prisniveauet i New York er meget højt. Ofte skal man meget langt uden for centrum, før priserne begynder at være acceptable. Hos Jysk Rejsebureau har vi et stort kendskab til hoteller og hostels i New York og kan derfor være behjælpelige med at finde et overnatningssted, som passer til netop jeres behov og prisniveau.

Andre eksempler på hvad Jysk rejsebureau kan arrangere i New York: Sportsbegivenheder, adgang til museer, limousine, restaurantbesøg, sightseeing bustur, besøg på jazz klubber, metrokort, ja det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Prisen er inklusiv

  • New York, 6 dage/5 nætter
  • Direkte flybillet København – New York t/r inkl. CO2-kompensation
  • Overnatning på dorm-værelser på West Side YMCA


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Med det internationale studiekort ISIC opnås en lang række rabatter på studierejsen i New York. Kortet giver f.eks. rabat på New York City Pass, Broadway-shows og på entrébillet til Madame Tussauds voksmuseum osv. Læs mere om ISIC-kortet her og se hvilke rabatfordele ISIC-kortet giver i New York.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Nikolaj Bjørn Marcussen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top