Søg
Søg
Golden Gate i San Francisco
Studietur

USA - San Francisco

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.995,-

Varighed: 7 dage

San Francisco er ikke som andre amerikanske storbyer. Her er stejle gader, hyggelige huse i victoriansk byggestil og gamle sporvogne – præcis som du kender det fra film. Byen er charmerende, har en helt speciel stemning og byder på en masse spændende oplevelser.

Et besøg i San Francisco er ikke fuldendt uden en tur med sporvogn gennem byens stejle gader og en rundvisning på den berømte fængselsø, Alcatraz. Snyd heller ikke jer selv for den ikoniske Golden Gate Bridge, Fisherman’s Wharf og Chinatown.

San Francisco - eller Frisco, som byen også kaldes, er hjemsted for mange ”alternative typer”, og er stedet hvor både hippiegenerationen og studenteroprørerne gjorde sit indtog i USA. Byen er en mosaik af forskellige kulturer og minoriteter fra hele verden. Vi anbefaler også at opleve Little Italy i North Beach, hippiernes Haight-Ashbury og Castro som er de homoseksuelles farverige bydel. Her er en afslappet stemning og en følelse af at der er plads til alle.

San Fransisco byder på nogle af Californiens bedste muséer – bl.a. California Academy of Sciences og San Francisco Museum of Modern Art (SFMOMA).

Det er også muligt at tage på en udflugt til Napa Valley hvor I kan lære om vinproduktion, eller til Yosemite National Park og opleve den storslåede amerikanske natur. Besøg også Stanford og Berkeley University eller Silicon Valley, hvor alle de højteknologiske virksomheder er samlet.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • San Francisco, 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København – San Francisco t/r
  • Overnatning på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: