KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Et besøg i San Francisco er ikke fuldendt uden en tur med sporvogn gennem byens stejle gader og en rundvisning på den berømte fængselsø, Alcatraz. Snyd heller ikke jer selv for den ikoniske Golden Gate Bridge, Fisherman’s Wharf og Chinatown.

San Francisco - eller Frisco, som byen også kaldes, er hjemsted for mange ”alternative typer”, og er stedet hvor både hippiegenerationen og studenteroprørerne gjorde sit indtog i USA. Byen er en mosaik af forskellige kulturer og minoriteter fra hele verden. Vi anbefaler også at opleve Little Italy i North Beach, hippiernes Haight-Ashbury og Castro som er de homoseksuelles farverige bydel. Her er en afslappet stemning og en følelse af at der er plads til alle.

San Fransisco byder på nogle af Californiens bedste muséer – bl.a. California Academy of Sciences og San Francisco Museum of Modern Art (SFMOMA).

Det er også muligt at tage på en udflugt til Napa Valley hvor I kan lære om vinproduktion, eller til Yosemite National Park og opleve den storslåede amerikanske natur. Besøg også Stanford og Berkeley University eller Silicon Valley, hvor alle de højteknologiske virksomheder er samlet.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • San Francisco, 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København – San Francisco t/r
  • Overnatning på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

En cykeltur over Golden Gate Bridge er klart en anbefalelsesværdig oplevelse. Vi kan lave det meste, så fortæl os gerne hvad I drømmer om.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Lars Møller Pedersen, rejsekonsulent i gruppeafdelingen

Lars Møller Pedersen

Rejsekonsulent

lape|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

soma|jr.dk
Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk

Værd at vide om San Francisco

Få info og fakta om studierejsen til San Francisco lige her!

Tag på studietur til det farverige og mangfoldige San Francisco

San Francisco er en dynamisk og kulturelt berigende destination for jeres studietur. Den bakkede by beliggende med udsigt ud over den californiske vestkyst oser af liv, karakter og mangfoldighed, der ikke kan sammenlignes med nogen andre storbyer i USA. San Francisco skiller sig ud med sine karakteristiske bydele. Chinatown er et historisk kinesisk kvarter, fyldt med farverige gader og autentiske restauranter. Haight-Ashbury er stadig et berømt hippiekvarter, der minder om 1960'ernes kulturelle revolution. Castro er et historisk LGBTQ+-kvarter, der har spillet en vigtig rolle i kampen for lige rettigheder. Fisherman's Wharf er en livlig havnepromenade, der tilbyder lækker mad og underholdning.
San Francisco, Californien, USA

Opdag San Franciscos mange ikoniske seværdigheder

Der er masser af muligheder for sightseeing på jeres studietur til San Francisco. Byen gemmer på mange seværdigheder, ikke mindst byens berømte vartegn, Golden Gate Bridge, der er den længste hængebro i verden med sine hele 1.280 meter. For en flot udsigt ud over byen, bør I besøge Coit Tower på toppen af Telegraph Hill. Er I vilde med arkitektur, er Painted Ladies, den ikoniske række af kulørte huse i victoriansk stil, bestemt værd at slå vejen forbi. Mindst lige så genkendeligt er det snoede og blomstrede stykke af Lombard Street, der består af 8 hårnålesving på en ganske kort strækning. Et særligt syn venter jer også ved Pier 39, hvor store klynger af søløver ligger og slikker sol på de flydende dokker. Der er mange seværdigheder, som I kan opleve i løbet af jeres studierejse til San Francisco.

Søløverne ved Pier 39 i San Francisco

På udflugt til fængselsøen Alcatraz

I skarp kontrast til San Franciscos farverige omgivelser ligger den barske og berygtede fængselsø Alcatraz midt ude i bugten. Alcatraz, der også er kendt som “The Rock”, fungerede som et berygtet føderalt fængsel fra 1934 til 1963 og husede nogle af USA's mest notoriske kriminelle, herunder Al Capone, James "Whitey" Bulger. På en rundvisning kan I lære mere om fængslets historie, fangerne og den særlige ideologi, hvor kun de mest basale elementer som mad, tøj, læ og lægetilsyn var noget, fangerne havde ret til. Alt andet var noget, man skulle gøre sig fortjent til.

Fængselsøen Alcatraz i San Francisco

Tag på udflugt til de nærliggende egne ved San Francisco

På jeres studietur til San Francisco er der også gode muligheder for at komme lidt udenfor byen. I kan for eksempel opleve hjertet af tech-verdenen i Silicon Valley eller lære om de lokale vintraditioner i Napa Valley. Er I til natur, er der flere fantastiske nationalparker, I kan opleve — heriblandt den ikoniske Yosemite National Park og Calaveras Big Trees State Park, der er kendt for sine gigantiske Sequoia træer.
San Francisco

Oplev San Franciscos mageløse museer på jeres studietur

I San Francisco venter der jer en intellektuel tur for nysgerrige sind. Udforsk eksempelvis videnskabens undere på det interaktive museum Exploratorium, eller fordyb jer i den moderne kunsts magi på Museum of Modern Art (SFMOMA), der er hjemsted for en imponerende samling af banebrydende kunstværker. Og lad ikke historien om byens karakteristiske sporvogne gå ubemærket hen ved at besøge Cable Car Museum. San Franciscos museer er fyldt med spændende og lærerige oplevelser, som er oplagt at inkludere på jeres studietur.

San Francisco
faq

Hvad kan vi opleve i San Francisco?

San Francisco er en by der rig på oplevelser. I kan besøge fængselsøen, Alcatraz, krydse den ikoniske Goldengate Bridge, tage en tur mede de gamle sporvogne gennem byen, shoppe på Market Street eller smage en traditionelle muslingesuppe der serveres i en stor bolle på Fisherman's Wharf.

Kan I hjælpe med billetter til et besøg til Alcatraz?

Ja det kan vi godt, men man skal være ude i god tid da der kun bliver udbudt et vist antal billetter om dagen. Det er derfor ikke muligt at køre billetter til en større gruppe på destinationen.

Kan I hjælpe med andet end fly og overnatning?

Ja, vi hjælper som udgangspunkt gerne med hele pakken. Vi hjælper med det I som kunde skulle have ønske om at få assistance til. Vi tager en snak om mulighederne og finder i fællesskab den løsning der passer jer bedst.

Hvorfra i Danmark har i afrejse?

Vi skræddersyer rejsen efter jeres ønske, så I kan selv være med til at afgøre om det skal være fra Kastrup eller en jysk lufthavn. Der kan dog være prisforskel og forskel på udvalg af afgange fra de forskellige lufthavne, så det er en god ide tidligt i processen at afgøre hvor fleksibel man er på det punkt.

Vi skræddersyer studierejser til San Francisco lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i San Francisco, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top