Søg
Søg
Monument Valley byder på fantastisk natur og masser af indianerkultur

Grupperejser til USA

I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til USA. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til USA kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til USA nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her
2 resultater
Backpacker Adventure
fra: 24.995,-
USA, Trekamerica, Yosemite NP

USA

Turen kombinerer flere af de unikke nationalparker som bl.a. Gran Canyon med de fortryllende storbyer som New York, Los Angeles, San Francisco inden du slutter turen af på stranden i Miami. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpackerlivet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Varighed: 24 dage

fra: 49.995,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand

Rejs jorden rundt sammen med andre backpackere på denne rundrejse til USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Varighed: 3,5 mdr.

6 resultater
Studierejser og skolegrupper
Studietur
fra: 4.550,-
Statue of Liberty, New York, USA

USA - New York

New York er kendt som byen der aldrig sover og som Frank Sinatra synger får man lyst til at være en del af den, når man træder ind i ”The Big Apple”. Med dens mere end 8 millioner indbyggere fordelt på godt 800 km², er New York én af USAs mest befolkningstætte storbyer. New York er delt op i 5 bydele - The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island - hver med deres karakteristiske atmosfære og særpræg.

Varighed: 6 dage

Studietur
fra: 5.150,-
Wahington, USA

USA - Washington

Kom tæt på magtens centrum i den amerikanske hovedstad, Washington DC. Her er politik, historie og drama for alle pengene. Byen er bygget til at være storslået – og det er den!

Varighed: 6 dage

Studietur
fra: 5.350,-
Los Angeles, Californien

USA - Los Angeles

Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach er alle steder man bare må opleve på et besøg til ”The City of Angles”. I Los Angeles kan man gå i fodsporene på de rige og berømte, besøge Universal Studios eller nyde den afslappede stemning ved en af de mange strande.

Varighed: 7 dage

Studietur
fra: 5.595,-
Chicago, USA

USA - Chicago

Chicago har virkelig meget at byde på, så om du er til Broadway Shows, museer, arkitektur, blues - og jazzmusik, shopping, Michelinstjerne-restauranter eller deep pan pizza, har du her muligheden for at finde noget efter din smag.

Varighed: 6 dage

Studietur
fra: 5.995,-
San Francisco, storby, USA, nordamerika

USA - San Francisco

San Francisco er ikke som andre amerikanske storbyer. Her er stejle gader, hyggelige huse i victoriansk byggestil og gamle sporvogne – præcis som du kender det fra film. Byen er charmerende, har en helt speciel stemning og byder på en masse spændende oplevelser.

Varighed: 7 dage

Studietur
fra: 6.495,-

USA - Miami

Miami er byen med mange solskinstimer, pastelfarvede Art Deco huse og kilometervis af flotte strande. Byen er kendt for at have en stor kunst- og kulturscene, og er samtidig et godt udgangspunkt for udflugter til Floridas naturperler Key West og The Everglades.

Varighed: 7 dage

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: