KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Der er ingen områder i USA, som egner sig bedre til kør-selv- og autocamperferie end USAs vestkyst. På vestkysten i USA venter der dig en rejse til nogle af USA’s mest ikoniske storbyer, som f.eks. Los Angeles, San Francisco og Las Vegas. Det kan du så krydre med fantastiske nationalparker som bl.a. Yosemite, Yellowstone, Grand Canyon og slutte rejsen af med en scenisk køretur langs Highway 1 og badeferie ved Santa Barbara - det er bare bedst i vest. Glæd dig til et væld af spændende rejseoplevelser på USAs vestkyst.

Viser 17 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på rundrejse i det vestlige USA & Canada

Rundrejse i det vestlige USA & Canada

Denne rundrejse tager dig på et episk roadtrip fra Yellowstone via de fantastiske nationalparker Glacier, Banff, Yoho, Jasper og i fodsporet på de gamle guldgravere til Vancouver Island og videre til USA igen, hvor Olympic N.P. og Seattle venter. Du overnatter bl.a. på de hyggeligste lodges og fedeste glamping camps.
Læs mere
21 dage
MAJ - OKTOBER
fra 30.495,-
USA rejse i luksus autocamper

USA rejse i luksus-autocamper

Lev drømmen og kør i luksus-autocamper rundt i det vestlige USA's fantastiske nationalparker og storbyer. Vi har tilmed inkluderet tre overnatninger i San Francisco samt tre overnatninger i Los Angeles på luksushoteller. Lejen inkluderer 2000 miles, forsikringer, énvejsleje og alt udstyr.
Læs mere
17 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 27.995,-
fra 6.295,-
Oplev USA i autocamper og bil

Oplev USA i autocamper og bil

Oplev de smukkeste nationalparker i det vestlige USA i autocamper. Efter 8 dages rundrejse i autocamper fortsætter du på kør-selv-ferie (billeje og overnatninger inkluderet) fra Las Vegas via Yosemite, San Francisco og Highway 1 til Los Angeles.
Læs mere
23 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 20.995,-
fra 8.495,-
Nyd friheden på roadtrip i USA med Jysk Rejsebureau

Det klassiske roadtrip i vest USA

Tag på roadtrip i det vestlige USA's smukke nationalparker og fantastiske storbyer i staterne Californien, Utah & Nevada. Selvom ruten tager dig til de klassiske must-sees, så har vi krydret den med fede d-tours og unikke stops. Oplev Las Vegas, Yosemite, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon, Bryce Canyon, m.fl.
Læs mere
16 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 19.495,-
fra 6.795,-
Den imponerende Delicate Arch i Arches National Park

De vildeste nationalparker i USA

Tag på roadtrip til USA's vildeste nationalparker. Du kommer til kendte nationalparker som Yellowstone og Grand Canyon, men også mere ukendte parker som f.eks. Crater Lake og Capitol Reef. Oplev bl.a. vilde bjørne, elge og andet wildlife, bo som Navajo-indianer og smag på den fantastiske vin i Napa Valley.
Læs mere
21 dage
MAJ - OKTOBER
fra 28.695,-
Los Angeles byder på strand, storbyer, forlystelsparker og meget mere

Familieeventyr i det vestlige USA

Tag med familien på eventyr til vest USA. Vi har tilpasset ruten så der er noget for alle i familien: storbyer, nationalparker, strande, wildlife, shopping og meget mere. Oplev San Francisco, Monterey, Yosemite, Las Vegas, Grand Canyon og Los Angeles.
Læs mere
14 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 16.795,-
fra 6.995,-
Det vestlige USA i autocamper

Det vestlige USA i autocamper

Kør i autocamper (motorhome) rundt i det vestlige USA's fantastiske nationalparker og storbyer. Lejen inkluderer 2400 miles, forsikringer og alt udstyr samt en overnatning i Los Angeles.
Læs mere
18 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 15.595,-
fra 5.795,-
Bison flok i Yellowstone Nationalpark

Det vilde vesten

Denne kør-selv rejse kombinerer ægte cowboystemning og smukke nationalparker som Yellowstone, Rocky Mountains, Badlands og Arches N.P. Turen går via Blackhills, hvor du kan opleve de ikoniske monumenter Crazy Horse og Mount Rushmore.
Læs mere
15 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 20.995,-
fra 5.195,-
Den store USA rundrejse

Den store USA rundrejse

Roadtrip i storslåede nationalparker, vinsmagning i Napa Valley, ø-hop på Hawaii og storbyferie i New York - dette er den ultimative rundrejse i USA fyldt med kontraster og unikke oplevelser.
Læs mere
22 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 31.495,-
Yellowstone, Black Hills & Rockies i autocamper

Yellowstone, Black Hills & Rockies i autocamper

Tag på eventyr i autocamper fra Denver med masser af frihed og fantastiske nationalparker. Lejen inkl. 1600 miles, forsikringer og alt udstyr samt to overnatning i Denver.
Læs mere
16 dage
MAJ - OKTOBER
fra 14.695,-
fra 5.895,-
Jysk Rejsebureaus fedeste kør-selv rejse i det USA

Det fedeste roadtrip i vest USA

Denne 23 dages kør-selv rejse tager dig til ikoniske storbyer og nogle af de mest øde og smukke nationalparker i det sydvestlige USA. Oplev steder som Las Vegas, Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Bryce, Zion, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Highway 1 og Las Vegas.
Læs mere
23 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 25.995,-
På roadtrip i backpackercamper

På roadtrip i backpackercamper

I dette 21 dages rejseforslag kører du i lejet backpackercamper fra San Francisco til Los Angeles med tre overnatninger i hver af de to byer. Der er fokus på frihed og eventyr rundt i det vestlige USA.
Læs mere
21 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 10.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

USA, Cook-øerne, Australien & Bali

Tag på jordomrejse i 32 dage med alt inkluderet: overnatninger og billeje i USA, ophold på Cook-øerne, overnatninger og ture i Australien samt overnatninger og alt transport på Bali.
Læs mere
32 dage
APRIL - OKTOBER
fra 54.995,-
Den vildeste trekking-rejse i USA

Den vildeste trekking-rejse i USA

Tag med på det vildeste trekking-eventyr i USA. Her venter dig et fire dages back-country trek i Yellowstone med lokal guide, mountainbiketur i Arches N.P., trekking med en Navajo-indianer i Monument Valley og til slut ét af USA’s mest ikoniske dagstrek med guide i Grand Canyon.
Læs mere
15 dage
JULI - SEPTEMBER
fra 33.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Fransk Polynesien og Hawaii

Fransk Polynesien og Hawaii

Velkommen til Stillehavets paradisøer. Med en kombination af San Francisco, Fransk Polynesien og Hawaii er rejsen pakket med indtryk. Pulserende storbyer, vulkanske øer, turkisblå laguner og små lokalsamfund er med til at gøre turen helt unik.
Læs mere
22 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 43.995,-
Rafting, Moab, USA

Rafting på Colorado River

Colorado River er den oplagte flod til rafting for de øvede samt for modige begyndere. Her findes masser af forskellige raftingture.
Læs mere
4,5 time
MAJ - SEPTEMBER
fra 850,-
Mountainbiking ved Moab

Mountainbiking ved Moab

Prøv kræfter med noget af verdens bedste mountainbiking ved byen Moab. Her findes ture for alle, hvad end du er nybegynder eller erfaren.
Læs mere
4 timer
MARTS - OKTOBER
fra 1.570,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om rejser til USA's vastkyst

Få info og fakta om rejser til USA's vastkyst lige her!

Skab en skøn rejse til USA’s vestkyst

Fascinerende storbyer, smukke kystlinjer, imponerende nationalparker. Med en rejse langs vestkysten i USA kan du glæde dig til et væld af oplevelser for både familier og eventyrlystne. Vestkysten i USA strækker sig over 2.000 kilometer. Hver destination byder på helt særlige oplevelser, hvad end du er til storbyferie og shopping eller vandreture og dyreliv. En rejse til det vestlige USA er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil opleve noget af det bedste af USA.

Lad Jysk Rejsebureau arrangere din billeje i USA

Mød sommerstemning langs Vestkysten

Los Angeles er kendt som englenes by, hvor drømme bliver skabt og nye stjerner bliver født. Faktisk bor der mange kendte amerikanere her, og et besøg i Hollywood er et must, hvis du vil træde ud på Walk of Fame eller på en rundvisning i Universal Studios. Måske får du endda mulighed for at se nogle skuespillere eller en filmoptagelse? Blot 45 minutter i bil fra Hollywood kan du også nyde en hyggelig, sommerlig stemning på Venice Beach. Du vil helt sikkert genkende området fra film, hvor unge står på rulleskøjter, skateboard eller cykler på de brede fortove langs stranden. Det samme syn kan du møde ved Santa Monica Pier, hvor du samtidig kan nyde udsigten over Stillehavet fra byens kendte pariserhjul.


Los Angeles byder på strand, storbyer, forlystelsparker og meget mere

Besøg det moderne storbyliv i San Francisco

På din rejse til vestkysten i USA bør du ikke gå glip af San Francisco. Forestil dig gamle kabelsporvogne, stejle bakker, sovende søløver, tårnhøje skyskrabere og amerikanere med et stort frisind. San Francisco er en populær by, og dens stemning gør, at byen skiller sig ud fra andre amerikanske storbyer. Start f.eks. din dag med en cykeltur over den ikoniske Golden Gate Bridge, der siges at være blandt de flotteste broer i USA. Her kan du nyde en flot udsigt over bugten og ikke mindst det tidligere fængsel Alcatraz, som er muligt at besøge. Bliver du sulten undervejs, er maden i San Francisco utrolig mangfoldig og spændende – fra corn dogs til sicilianske muffulettas.

Udsigt til Golden Gate Bridge i San Francisco

Udforsk storslåede nationalparker langs USA’s vestkyst

Du kan næsten ikke undgå at opleve majestætiske bjerge, brusende floder og farverige klippeformationer, da USA byder på mange vilde nationalparker. En af de mest populære naturområder i det vestlige USA er Yosemite National Park. Forestil dig frodige dale, sprudlende gejsere og gigantiske redwood træer, der ofte er 3.000 år gamle. På din rejse i det vestlige USA kan du også opleve verdens ældste nationalpark, nemlig Yellowstone National Park i Wyoming. Her er alt fra prustende bisoner til aktive vulkaner. Og så er vi nødt til også at nævne Grand Canyon og Zion National Park.

Grand Canyon, USA
faq

Hvornår er den bedste tid på året at besøge USA's vestkyst?

De bedste måneder at rejse i det sydvestlige USA er fra april til november. En stor del af dette område består af ørken, som betyder høje temperaturer om sommeren og næsten ingen regn. Forår- og efterårsmånederne byder på behagelige temperaturer om dagen, hvorimod nætterne kan være kolde.

Hvor lang tid tager det at flyve til USA's vestkyst?

Rejsetiden afhænger af hvilken lufthavn der flyves fra og til, og om der er stop undervejs på ruten. Flyver man f.eks. fra Købenshavns lufthavn til San Fransisco uden stop tager turen cirka 11 t og 30 min.

Hvordan kommer man rundt ved USA's vestkyst?

Hvis du skal ud af byerne og bl.a. opleve nogle af landets imponerende nationalparker, så skal du enten leje en bil, camper eller autocamper.

Hvad er USA's vestkyst kendt for?

USA's vestkyst er særligt kendt for byerne: San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Derudover kan du få storslåede naturoplevelser i mange af de nationalparker der ligger ved USA's vestkys. F.eks. kan du opleve Bryce Canyon, Yosemite og imponerende Grand Canyon.

Indret din rejse til USA's vastkyst, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne USA-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til USA's vestkyst for dig.


Til top