18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.595,-
FRA 5.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag er for dig, som vil rejse på egen hånd i USA. Efter en dag i Los Angeles, kan du afhente din autocamper og sætte kursen, som det passer dig de næste 16 dage. Fra Los Angeles kan du fx tage op langs kysten på den smukke Highway 1 til San Francisco og ind i landet mod Las Vegas og Utah's smukke nationalparker. Det vestlige USA byder tilmed på fantastiske surferstrande omkring San Diego, adventure-sport ved Moab, smukke vinområder i Napa Valley, god vandring i Yosemite og hyggelig storbystemning i San Francisco.

Rejseforslaget er baseret på en autocamper (C25) med plads til 5 personer. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr, lovpligtige forsikring og 2.400 miles (ekstra miles eller fri miles kan tilkøbes).

Det er muligt at leje autocamper fra andre byer som f.eks. Las Vegas, Seattle, Phoenix og San Francisco. Det er også muligt at afhente autocamperen i en by og aflevere den i en anden mod et envejsgebyr.

Jysk Rejsebureau tilbyder også mindre budget campere og luksus autocampere - hør mere om dine muligheder for camper-ferie i USA hos en rejsekonsulent.

Det er oplagt at leje en autocamper, når du skal rejse i Nordamerika. Rejser du i autocamper, kan du frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du er træt og mættet af indtryk går til ro efter en dag på landevejen. En autocamper er en komfortabel rejseform for familier og små grupper, der rejser sammen.

Få mere inspiration til din rejse i USA med autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent eller tjek rejseforslag på Jysk online tourbook.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det sydvestlige USA er fra april til november. En stor del af dette område består af ørken, som betyder høje temperaturer om sommeren og næsten ingen regn. Forår- og efterårsmånederne byder på behagelige temperaturer om dagen, hvorimod nætterne kan være kolde. Vintermånederne er lune, men der kan i bjergrige områder være sne og lukkede veje.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Los Angeles
Afgang fra Danmark mod Los Angeles med ankomst samme dag. Herefter kan du tjekke ind på dit hotel og nyde Los Angeles på egen hånd.
2. dag: Afhentning af autocamper
Afhentning af autocamper skal ske efter kl. 13, medmindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special" (ikke inkluderet i prisen).
3-16. dag: På eventyr i autocamper
Savner du inspiration til 16 dage på vejen i USA med autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent eller tjek rejseforslag på Jysk online tourbook.
17. dag: Aflevering af autocamper i Los Angeles
Aflevering skal finde sted i tidsrummet kl. 9-11, medmindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special" (ikke inkluderet i prisen). Herefter tager du i lufthavne og påbegynder din hjemrejse. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår.
18. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

1 overnatning på budgethotel i Los Angeles
15 overnatninger i autocamper (C25 - se instruktionsvideo).

Campingpladser
Når du lejer din autocamper, får du udleveret en gratis oversigt over alle KOA (Kampgrounds of America) campingpladser i USA. Campingguiden giver dig et godt overblik over de mere end 600 KOA-pladser, som fordeler sig jævnt over hele landet. Du får også udleveret et KOA Value Card, som giver dig 10% rabat på pladsleje hos KOA.

Bemærkninger

Standard udstyr
Standardudstyr for alle autocampere er: automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, køleskab, 2-3 kogeplader, toilet, bruser, mikroovn, generator (kan benyttes mod tillæg).

Alder / kørekort
Minimumalder for leje af autocamper er 21 år. I modsætning til almindelig billeje betales der ikke tillæg for unge under 25 år.
Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.

Forsikringer
Lejen inkluderer fuld ansvars-, tyveri- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af autocamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på USD 2.000,-. Det er muligt at tilkøbe selvrisikoannulleringsforsikring lokalt ved afhentning af camperen.

Miles/km
Du skal forudbestille det antal miles/km, du forventer at bruge. Overskydende miles/km refunderes ikke. Det er dog muligt at tilkøbe ekstra miles lokalt.

Unlimited Mileage (ikke inkluderet i prisen)
Med en Unlimited Mileage pakke kan du undgå ubehagelige overraskelser. Pakken giver dig mulighed for ubegrænset kørsel i hele lejeperioden.

Motorhome udstyrspakke
Pakken indeholder: køkkengrej, bestik, tallerkener, kopper, glas, kedel, kost, spand, dåseåbner og lommelygte.

Personlig udstyrspakke
Pakken indeholder: pude, lagen, sovepose/sengetæppe, vaskeklud, badehåndklæde og viskestykke.

Early Bird Departure Special (ikke inkluderet i prisen)
Skal bestilles senest 30 dage før afhentning af din autocamper. Early Bird Departure Special giver dig følgende fordele:
 • Afhentning på dit hotel (i udvalgte områder, forhør dig ved din rejsekonsulent) og transport til udlejningsstationen
 • Tidlig afhentning af din autocamper mellem kl. 9 og kl. 12
 • Sen aflevering af din autocamper indtil kl. 15
 • Transport til hotel (i udvalgte områder, forhør dig ved din rejsekonsulent) eller lufthavn efter aflevering.

Envejsleje
Det er muligt at aflevere din autocamper et andet sted end der, hvor du afhenter det. Der vil være et pristillæg på mellem USD 200-750,- og lokal skat. Hør nærmere hos Jysk Rejsebureau.

Depositum
Når du afhenter din autocamper, skal du betale et depositum på USD 500,-, hvis du benytter kreditkort (anbefales) eller USD 2.000,- ved brug af andre betalingsmidler. Når du har afleveret din autocamper, refunderes depositum til dit kreditkort modregnet eventuelle udgifter til lokale tilkøb.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - November

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Los Angeles t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 16 dages leje af autocamper C25 inklusiv 2400 miles, autocamper udstyrspakke og personlig udstyrspakke samt kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)
 • Udgifter til campingpladser
 • Environmental Fee på Motorhome på USD 10,-

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsons pris. Reservationer i højsæsonen (fx sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Eliminer selvrisikoen
Opgrader tilbuddet med en rejseforsikring gennem Gouda og få selvrisikoen på 2.000 USD fjernet. Med i prisen får du også en af Danmarks bedste rejseforsikringer, så du er sikker på at være tilstrækkelig dækket i tilfælde af f.eks.:

 • Sygdom på rejsen
 • Hjemkaldelse ved sygdom og dødsfald i Danmark
 • Retshjælp, hvis der opstår en tvist
 • Forsinket fremmøde, hvis der f. eks. er kø på vej til flyet eller andet transportform er forsinket.
 • Evakuering, hvis der opstår en naturkatastrofe eller anden form for katastrofe
Desuden får du også mulighed for at rådføre dig med dansk læge 24 timer i døgnet.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top