KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 10.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag er for dig, som vil rejse på budget med masser af frihed i det vestlige USA. Efter tre dage i fantastiske San Francisco afhenter du din backpackercamper og sætter kursen, som det passer dig de næste 14 dage. I vestlige USA finder du smukke nationalparker, masser af adventure-sport, vinområder, indianer-samfund, fede storbyer og meget mere. Camperen afleveres i Los Angeles, hvor du efterfølgende har tre overnatninger på hostel ved Venice Beach.

Det er oplagt at leje en backpackercamper i USA, når du vil rejse billigt på egen hånd og overnatte i landets smukke nationalparker. Du kan frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro efter en lang dag på landevejen.

En backpackercamper er en komfortabel rejseform for unge og budgetrejsende. Du kan spare masser af penge ved at overnatte på campingpladser i byer og nationalparker.

Ønsker du mere inspiration til din rejse i USA, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det sydvestlige USA er fra april til november. En stor del af dette område består af ørken, som betyder høje temperaturer om sommeren og næsten ingen regn. Forår- og efterårsmånederne byder på behagelige temperaturer om dagen, hvorimod nætterne kan være kolde. Vintermånederne er lune, men der kan i bjergrige områder være sne og lukkede veje.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San Francisco
Afgang fra Danmark mod San Francisco med ankomst samme dag. Herefter tjekker du ind på dit hostel og kan nyde San Francisco på egen hånd.
2-3. dag: På eventyr i San Francisco
Du har to hele dage fri til at nyde de mange attraktioner og seværdigheder, som San Francisco har at byde på. Udforsk Fishermans Wharf, besøg Alcatraz eller lej en cykel for at udforske byen. Spis om aftenen i et af San Franciscos mange karakteristiske kvarterer, hvor hvert område tilbyder sin egen særlige kultur og gastronomi.
4. dag: Afhentning af backpackercamper/San Francisco
Afhentning af backpackercamper skal ske mellem kl. 11-16. Herefter sætter du kursen, som det passer dig de næste 14 dage.
4-17. dag: Backpackercamper, på egen hånd
Savner du inspiration til 14 dage på vejen i USA, så tag kontakt til en rejsekonsulent.
17. dag: Aflevering af backpackercamper/Los Angeles
Aflevering skal finde sted i tidsrummet kl. 11-16. Herefter kan du tjekke ind på dit hostel og nyde stemningen og stranden ved Venice Beach.
18-19. dag: På eventyr i Los Angeles
Los Angeles er USA’s underholdningsby nr. 1. Hjemsted for berømte filmstjerner og vartegnet Hollywood-skiltet - byen summer i bogstaveligste forstand af kultur og happenings. Tag en slentretur på Walk of Fame og se fortovets lyserøde stjerner med navnene på byens berømtheder. Besøg Graumann’s Chinese Theater, det bedst bevarede filmpalads fra den gyldne Hollywood æra. Kør en tur i Beverly Hills, byens berømte nabolag og få et glimt af de herskabelige huse. Du har to hele dage i byen på egen hånd.
20. dag: Afrejse fra Los Angeles
Så går turen hjemad efter tre ugers rejse i det vestlige USA. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår.
21. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

3 overnatninger på hostel i dormværelse i San Francisco
13 overnatninger i backpacker camper
3 overnatninger på hostel i dormværelse ved Venice Beach i Los Angeles

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra moteller til boutiquehoteller og ranchophold

Bemærkninger

Standardudstyr
Standardudstyr for alle backpackercampere er: automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, køleskab, 2 kogeplader og vandtank. Tæpper, lagner, hovedpude, køkkenudstyr, bord og stole kan bestilles mod merbetaling.

Alder / kørekort
Minimumsalderen for leje af backpackercamper er 21 år. I modsætning til almindelig billeje betales der ikke tillæg for unge under 25 år. Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.

Afhentning/aflevering
Du kan ikke afhente dit backpackercamper samme dag, som du ankommer til USA. Det er derfor nødvendigt, at du har bestilt overnatning på hostel/hotel/motel den første nat.
Du kan afhente din backpackercamper på alle ugens dage, bortset fra nationale helligdage. Afhentning skal ske mellem kl. 11-16, og camperen skal leveres tilbage senest kl. 10.

Campingpladser
Når du lejer din backpackercamper, får du udleveret en gratis oversigt over campingpladser i USA.

Planlæg din rejse
USA er et kæmpestort land. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd gør dig nogle tanker om, hvilke områder du gerne vil opleve. Det gælder ikke mindst, når du skal leje en backpackercamper. Du skal forudbetale for det antal miles, du forventer at køre. Der er ingen refundering af ubrugte miles. Til gengæld betaler du en høj pris for ekstra kilometer, hvis du kommer til at køre længere, end du forventer.

Kørselsrestriktioner
Du kan køre en backpackercamper stort set overalt i USA og Canada.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - november

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San Francisco // Los Angeles - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 14 dages leje af backpackercamper inkl. kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder (kontakt os for nærmere information)
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Oneway fee på cirka USD 150,- (betales lokalt)
 • Miles koster cirka USD 0,30,- pr. miles (kan bestilles og betales lokalt)
 • Forsikring som nedsætter selvrisikoen (kan bestilles og betales lokalt)
 • Køkkenudstyr, sengetøj, borde og stole, GPS (kan bestilles og betales lokalt)
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)
 • Udgifter til campingpladser
 • Der kan tilkøbes en rooftop, som huser 2 ekstra personer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsons pris. Reservationer i højsæsonen (fx sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top