16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.695,-
FRA 5.895,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag er for dig, som vil rejse på egen hånd i USA. Efter en dag i Denver, kan du afhente din autocamper og sætte kursen, som det passer dig de næste 13 dage. Fra Denver kan du tage sydover mod de smukke nationalparker i Utah eller nordpå mod imponerende Yellowstone og historiske Mount Rushmore.
Det er oplagt at leje en autocamper, når du skal rejse i Nordamerika. Rejser du med autocamper, kan du frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du er træt og mættet af indtryk går til ro efter en dag på landevejen. En autocamper er en komfortabel rejseform for familier og små grupper, der rejser sammen.

Rejseforslaget er baseret på en autocamper (C25) med plads til 5 personer. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr, lovpligtige forsikring og 1.600 miles (ekstra miles eller fri miles kan tilkøbes).

Jysk Rejsebureau tilbyder også mindre budgetcampere og luksusautocampere - hør mere om dine muligheder for camperferie i USA hos en rejsekonsulent.

Få mere inspiration til din rejse i USA med autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent eller tjek rejseforslag på Jysk online tourbook.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i Rocky Mountains er fra maj til november. En stor del af dette område består af bjerge, som betyder høje temperaturer om sommeren. Forår- og efterårsmånederne byder på behagelige temperaturer om dagen, hvorimod nætterne kan være kolde. Vintermånederne er kolde, hvor store områder vil være dækkede af sne og bjergveje vil være lukkede.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Denver
Afgang fra Danmark mod Denver med ankomst samme dag. Herefter kan du tjekke ind på dit hotel og nyde Denver på egen hånd.
2. dag: Afhentning af autocamper
Afhentning af autocamper skal ske efter kl. 13, medmindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special" (ikke inkluderet i prisen).
3-13. dag: På eventyr i autocamper
Savner du inspiration til 13 dage på vejen i USA med autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent eller tjek rejseforslag på Jysk online tourbook.
14. dag: Aflevering af autocamper i Denver
Aflevering skal finde sted i tidsrummet kl. 9-11, medmindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special" (ikke inkluderet i prisen). Herefter kan du tjekke ind på dit hotel og nyde resten af dagen i Denver.
15. dag: Afrejse fra Denver
Så går turen hjemad efter 2 ugers rejse i USA. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår.
16. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel i Denver
12 overnatninger i autocamper (C25 - se instruktionsvideo).

Campingpladser
Når du lejer din autocamper, får du udleveret en gratis oversigt over alle KOA (Kampgrounds of America) campingpladser i USA. Campingguiden giver dig et godt overblik over de mere end 600 KOA-pladser, som fordeler sig jævnt over hele landet. Du får også udleveret et KOA Value Card, som giver dig 10% rabat på pladsleje hos KOA.

Bemærkninger

Standard udstyr
Standardudstyr for alle autocampere er: automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, køleskab, 2-3 kogeplader, toilet, bruser, mikroovn, generator (kan benyttes mod tillæg).

Alder / kørekort
Minimumalder for leje af autocamper er 21 år. I modsætning til almindelig billeje betales der ikke tillæg for unge under 25 år.
Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.

Forsikringer
Lejen inkluderer fuld ansvars-, tyveri- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af autocamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på USD 2.000,-. Det er muligt at tilkøbe selvrisikoannulleringsforsikring lokalt ved afhentning af camperen.

Miles/km
Du skal forudbestille det antal miles/km, du forventer at bruge. Overskydende miles/km refunderes ikke. Det er dog muligt at tilkøbe ekstra miles lokalt.

Unlimited Mileage (ikke inkluderet i prisen)
Med en Unlimited Mileage pakke kan du undgå ubehagelige overraskelser. Pakken giver dig mulighed for ubegrænset kørsel i hele lejeperioden.

Motorhome udstyrspakke
Pakken indeholder: køkkengrej, bestik, tallerkener, kopper, glas, kedel, kost, spand, dåseåbner og lommelygte.

Personlig udstyrspakke
Pakken indeholder: pude, lagen, sovepose/sengetæppe, vaskeklud, badehåndklæde og viskestykke.

Early Bird Departure Special (ikke inkluderet i prisen)
Skal bestilles senest 30 dage før afhentning af din autocamper. Early Bird Departure Special giver dig følgende fordele:
 • Afhentning på dit hotel (i udvalgte områder, forhør dig ved din rejsekonsulent) og transport til udlejningsstationen
 • Tidlig afhentning af din autocamper mellem kl. 9 og kl. 12
 • Sen aflevering af din autocamper indtil kl. 15
 • Transport til hotel (i udvalgte områder, forhør dig ved din rejsekonsulent) eller lufthavn efter aflevering.

Envejsleje
Det er muligt at aflevere din autocamper et andet sted end der, hvor du afhenter det. Der vil være et pristillæg på mellem USD 200-750,- og lokal skat. Hør nærmere hos Jysk Rejsebureau.

Depositum
Når du afhenter din autocamper, skal du betale et depositum på USD 500,-, hvis du benytter kreditkort (anbefales) eller USD 2.000,- ved brug af andre betalingsmidler. Når du har afleveret din autocamper, refunderes depositum til dit kreditkort modregnet eventuelle udgifter til lokale tilkøb.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj til hotsprings

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Denver t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 13 dages leje af autocamper C25 inklusiv 1600 miles, autocamper udstyrspakke og personlig udstyrspakke samt kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)
 • Udgifter til campingpladser
 • Environmental Fee på Motorhome på USD 10,-
 • Colorado road safety fee på USD 24,-

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsons pris. Reservationer i højsæsonen (fx sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Eliminer selvrisikoen
Opgrader tilbuddet med en rejseforsikring gennem Gouda og få selvrisikoen på 2.000 USD fjernet. Med i prisen får du også en af Danmarks bedste rejseforsikringer, så du er sikker på at være tilstrækkelig dækket i tilfælde af f.eks.:

 • Sygdom på rejsen
 • Hjemkaldelse ved sygdom og dødsfald i Danmark
 • Retshjælp, hvis der opstår en tvist
 • Forsinket fremmøde, hvis der f. eks. er kø på vej til flyet eller andet transportform er forsinket.
 • Evakuering, hvis der opstår en naturkatastrofe eller anden form for katastrofe
Desuden får du også mulighed for at rådføre dig med dansk læge 24 timer i døgnet.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top