22 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 43.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev det bedste af Polynesien på denne rejse, der kombinerer det sydlige og nordlige af Stillehavet. Du starter med nogle dage i storbyen San Francisco, inden rejsen går videre til Stillehavet. I Fransk Polynesien møder du Sydhavets vidunderlige gæstfrihed og spiser frisk fisk tilberedt med inspiration fra det franske køkken. Du skal opleve den lille paradisø, Huahine, der huser fantastiske strande, krystalklart vand og små lokalsamfund. På Hawaiis øer oplever du spændende kontraster mellem storby, strande, historie og vild natur. På Oahu kan du blandt andet opleve surfing på Waikiki Beach og mærke historiens vingesus ved Pearl Harbour. På Maui venter den flotte køretur til byen Hana og nogle af Hawaiis dejligste strande.

Jysk Rejsebureau laver rejser til mange forskellige øer i Fransk Polynesien og Hawaii. Drømmer du om at besøge fx Moorea, Bora Bora eller Big Island, kan vi også være behjælpelige med dette.


Få information og fakta om Fransk Polynesien og USA
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Fransk Polynesien og USA

Bedste rejseperiode

Rejsen til Stillehavet kan foretages året rundt. Det bedste tidspunkt at kombinere Fransk Polynesien og Hawaii er fra maj til november. Denne tid på året kendetegnes ved lavere regnmængder.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark og ankomst til San Francisco
Rejsen starter med flyvning til USA. Et stop i San Francisco giver dig et tiltrængt stop på en lang flyvetur og sikrer samtidig masser af oplevelser i den spændende storby. Ved ankomst til San Francisco tager du på egen hånd til dit hotel beliggende ved hyggelige Fisherman’s Wharf.
2-3. dag: Oplevelser i San Francisco
Du har dagene til at opleve San Franciscos mange seværdigheder på egen hånd. Nyd stemningen ved hotellet og Fisherman’s Wharf eller tag på en sejltur til fængselsøen Alcatraz. Du kan også leje en cykel og tage den flotte tur over Golden Gate Bridge på to hjul. San Francisco er også en oase for madelskere med store smagsoplevelser på byens restauranter og food trucks.
4. dag: Afrejse mod Fransk Polynesien
Du har hele dagen i San Francisco, inden din flyvning om aftenen går mod Fransk Polynesien.
5. dag: Ankomst til Fransk Polynesien
Tidligt om morgenen ankommer du til Fransk Polynesiens hovedø. Ved ankomst til Tahiti mærker du rigtigt, at du er kommet til Stillehavet, og et lokalt band spiller oftest en velkomstmelodi på den lokale ukulele. Du bliver mødt i lufthavnen og kørt til dit hotel i landets hovedstad, Papeete.
6. dag: På 4WD-tur i Tahitis bjerge
I dag skal du på en dagstur, der tager dig op i højlandet af Tahitis majestætiske bjerge. Turen går med firhjulstrækker til vulkankrateret i Papenoo Valley. Her vil du opleve frodig natur og storslåede udsigter over de grønne bjerge og det turkisblå hav i det fjerne. Undervejs kører du gennem vilde floder og forbi høje vandfald. Husk at få badetøj med, hvis du får lys til en frisk dukkert i de kølige ferskvandbassiner. Undervejs på turen gøres der stop, hvor du kan købe frokost med panoramaudsigter over øens smukke dale. Om aftenen kan du gøre som de lokale og spise ved madmarkedet langs Papeetes havn. Her står rouletter – de lokale food trucks – på række og byder på frisk fisk og andet lækker mad. (M)
7. dag: Afrejse fra Tahiti og ankomst til Huahine
Start morgenen med et besøg på Tahitis store marked. Her kan købes alt fra souvenirs til madvarer grøntsager. Særligt grøntafdelingen er fascinerende med massevis af friske tropiske frugter. Ananas er der så mange af, at de ikke sælges enkeltvis, men i bundter af 4. Efter du har tjekket ud af hotellet flyver du med Air Tahiti til den lille paradisø, Huahine. Der er sørget for transport til lufthavnen på Tahiti og til hotellet på Huahine. (M)
8-11. dag: Afslapning og oplevelser på Huahine
Huahine er en af Selskabsøernes mest afslappende øer. Her er ingen kæmperesorts med private strande. I stedet bor du på et lille boutiquehotel, der er et sandt barfodsparadis. Øen er perfekt til en cykeltur, og rundt på øen kan du opleve ananasplantager og vaniljefarme. I hovedbyen, Fare, ligger et par lokale spisesteder samt øens Yatch Club, der byder på en livlig happy hour, mens solen går ned over Stillehavet. (M,A)
11. dag: Afrejse fra Huahine
Efter dagene på Huahine er du sandsynligvis kommet på ægte ’island time’, og det bliver en hård afsked med den lille ø. Du flyver tilbage til Tahiti, hvorfra du flyver videre mod nord med den ugentlige flyvning mod Hawaii. (M)
12. dag: Ankomst til Hawaii og Oahu
Du ankommer tidligt om morgenen til Hawaiis hovedø, Oahu. Du sørger selv for transport til Waikiki, som klares nemt med en taxa eller lokalbussen. Tal eventuelt med din rejsekonsulent om muligheden for tidligt check ind på hotellet.
13-14. dag: Oplevelser på Oahu
Du har dagene til at opleve Oahu på egen hånd. Du kan vælge at lære om krigshistorien med et besøg ved Pearl Harbour Historic Site, eller du kan besøge nogle af øens surferstrande og prøve kræfter med et surfbræt selv. Oahu byder også på flotte vandreruter - nogle af dem kan opleves på egen hånd, mens andre er mere udfordrende og kræver en tur med lokalguide. Ved hotellet ligger Waikiki Beach som er en oplevelse i sig selv, her finder du alt hvad hjertet begærer shopping til fra tropiske drinks og friske ’poke-bowls’.
15. dag: Afrejse fra Oahu og ankomst til Maui
Efter nogle dage på pulserende Oahu er det igen tid til polynesisk afslapning på hyggelige Maui. Du finder selv transport til lufthavnen i Honolulu. Ved ankomst til Maui samler du din billeje op i lufthavnen og kører mod nord til Ka’anapalis fine strande. Du skal bo på et hotel, der går op i at bevare den særlige polynesiske kultur, og som ligger helt ned til vandet med en smuk tropisk have.
16-19. dag: Afslapning og oplevelser på Maui
Dine dage på Maui kan nemt bruges med en god bog ved stranden, men øen har også masser af muligheder for aktiviteter. Tæt ved hotellet ligger den historiske hvalfangerby, Lahaina. Her kan du finde god mad og lokal is lavet på frisk ananas. I hvalsæsonen kan du tage på hvalsafari med båd, eller du kan tage på snorkeltur til vulkankrateret, Molokini. Hvis du kan lide at vandre, er der fantastiske muligheder for at hike gennem forunderlige vulkanske landskaber i Haleakala Nationalpark. Du må heller ikke snyde dig selv for vejen til Hana, der siges at være en af verdens flotteste køreture. Ruten snor sig langs bjergsiden og mellem frodig jungle, og undervejs kommer du forbi tropiske vandfald og smukke udkigspunkter. Kør gerne tidligt om morgenen – så kan du være heldig at slippe for trafikken langs den smalle vej.
20-21. dag: Afrejse fra Maui
Du har hele dagen til at nyde det sidste af den polynesiske sol. Sent om aftenen afleverer du bilen i lufthavnen og starter hjemrejsen mod Danmark. Det er muligt at gøre stop i Nordamerika på hjemrejsen. F.eks. i Los Angeles eller Vancouver.
22. dag: Ankomst til Danmark
Velkommen hjem til Danmark efter nogle fantastiske uger i Stillehavets paradis.

Overnatninger

3 overnatninger på Hotel Caza i San Francisco
2 overnatninger på Hotel Kontiki på Tahiti
5 overnatninger på Hotel Le Mahana på Huahine med halvpension
3 overnatninger på Aqua Oasis Hotel på Oahu
4 overnatninger på Kā'anapali Beach Hotel på Maui

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouse til turistklasse- og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver onsdag. Rejsen kan startes på andre dage, men der er kun fly fra Fransk Polynesien til Hawaii én gang ugentligt.

Maj - november

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Kreditkort
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Solhat eller kasket
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - San Francisco / San Francisco - Tahiti / Tahiti - Huahine / Huahine - Honolulu / Honolulu - Maui / Maui - Danmark (inkl. bagage)
 • Halvpension på Huahine samt morgenmad ifølge program
 • Billeje på Maui inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Resort fee på hotellet i San Francisco og på Oahu (25-35 USD per værelse/nat)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top