KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Miami er et solrigt alternativ til New York, og et attraktivt mål for studie- og grupperejser. Selvom byen mest er kendt for sol og strand, vidner indbyggertallet på 5,5 mio. også om at Miami er en storby, der har noget fagligt at byde på.

Det historiske Art Deco område med 1930’ernes klassiske byggestil med runde hjørner og sarte pastelfarver er bestemt anbefalelsesværdigt at opleve – f.eks. på en guidet rundtur.
South Beach er et af Miamis mest populære områder, og her hvor den kendte gade Ocean Drive ligger, som smyger sig helt ud til den brede hvide strand og det smukke blå hav. Ocean Drive er også stedet hvor de rige og hippe holder til, og et absolut must at opleve når man er i Miami. Spis en god frokost på en af de mange fortovsrestauranter, eller nyd en lækker eksotisk cocktail når mørket falder på.

Miami byder også på Venetian Pool - verdens måske smukkeste swimmingpool, en fantastisk zoologiskhave samt det hyggelige cubanske område ”Little Havana”. Under et ophold i Miami, anbefales det også at besøge Key West og The Everglades.

Key West ligger 180 kilometer syd for Miami, og den spektakulære køretur dertil foregår ad Overseas Highway der via broer tager dig fra den ene lille ø til den anden – området kaldes The Keys. Key West er den sydligste ø i The Keys, og er bl.a. kendt for personligheder som Ernest Hemingway. Her er det muligt at ryge en god cigar og nyde den caribiske stemning og kigge ud over havet fra USA's sydligste punkt.

Everglades National Park ligger vest for Miami og er et stort sumpområde der især er kendt for sine mange store alligatorer. En tur på en af de såkaldte airboats er et must, og det er også muligt at besøge en alligatorfarm og komme helt tæt på de fascinerende og glubske krybdyr. Everglades er hjemsted for et fantastisk plante- og dyreliv, og ud over alligatorer findes her også hjorte, oddere og omkring 200 forskellige fuglearter.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Miami, 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Miami t/r
  • Overnatning på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

En anderledes og fed oplevelse, som vi helt sikkert kan anbefale, er at tage ind og se en Baseball kamp. Vi kan lave det meste, så fortæl os gerne hvad I drømmer om.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Vibeke Poulsen

Vibeke Boelt

Rejsekonsulent

vipo|jr.dk
Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk
Lars Møller Pedersen, rejsekonsulent i gruppeafdelingen

Lars Møller Pedersen

Rejsekonsulent

lape|jr.dk
Til top