Søg
Søg
Studietur

USA - Miami

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 6.495,-

Varighed: 7 dage

Miami er byen med mange solskinstimer, pastelfarvede Art Deco huse og kilometervis af flotte strande. Byen er kendt for at have en stor kunst- og kulturscene, og er samtidig et godt udgangspunkt for udflugter til Floridas naturperler Key West og The Everglades.

Miami er et solrigt alternativ til New York, og et attraktivt mål for studie- og grupperejser. Selvom byen mest er kendt for sol og strand, vidner indbyggertallet på 5,5 mio. også om at Miami er en storby, der har noget fagligt at byde på.

Det historiske Art Deco område med 1930’ernes klassiske byggestil med runde hjørner og sarte pastelfarver er bestemt anbefalelsesværdigt at opleve – f.eks. på en guidet rundtur.
South Beach er et af Miamis mest populære områder, og her hvor den kendte gade Ocean Drive ligger, som smyger sig helt ud til den brede hvide strand og det smukke blå hav. Ocean Drive er også stedet hvor de rige og hippe holder til, og et absolut must at opleve når man er i Miami. Spis en god frokost på en af de mange fortovsrestauranter, eller nyd en lækker eksotisk cocktail når mørket falder på.

Miami byder også på Venetian Pool - verdens måske smukkeste swimmingpool, en fantastisk zoologiskhave samt det hyggelige cubanske område ”Little Havana”. Under et ophold i Miami, anbefales det også at besøge Key West og The Everglades.

Key West ligger 180 kilometer syd for Miami, og den spektakulære køretur dertil foregår ad Overseas Highway der via broer tager dig fra den ene lille ø til den anden – området kaldes The Keys. Key West er den sydligste ø i The Keys, og er bl.a. kendt for personligheder som Ernest Hemingway. Her er det muligt at ryge en god cigar og nyde den caribiske stemning og kigge ud over havet fra USA's sydligste punkt.

Everglades National Park ligger vest for Miami og er et stort sumpområde der især er kendt for sine mange store alligatorer. En tur på en af de såkaldte airboats er et must, og det er også muligt at besøge en alligatorfarm og komme helt tæt på de fascinerende og glubske krybdyr. Everglades er hjemsted for et fantastisk plante- og dyreliv, og ud over alligatorer findes her også hjorte, oddere og omkring 200 forskellige fuglearter.


Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 6.495,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Miami, 7 dage/5 nætter
  • Flybillet København – Miami t/r
  • Overnatning på hostel
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: