Søg
Søg
Chicago, Route 66, USA
Studietur

USA - Chicago

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.595,-

Varighed: 6 dage

Chicago har virkelig meget at byde på, så om du er til Broadway Shows, museer, arkitektur, blues - og jazzmusik, shopping, Michelinstjerne-restauranter eller deep pan pizza, har du her muligheden for at finde noget efter din smag.

Chicago er med sine knap 2,7 millioner indbyggere USA’s tredje største by. Byen ligger i staten Illinois lige ud til Lake Michigan med 45 km strandbred.
Der er sket meget med Chicago, siden den i 1837 fik bystatus med sine dengang ca. 4.200 indbyggere. Det gik især stærkt for byens udvikling, da der kom jernbaneforbindelse tilbage i 1852. Der blev skabt mange arbejdspladser og byen havde konstant vokseværk. Byens karakteristiske ’skyline’ blev grundlagt i slutningen af 1800-tallet, da Chicago blev genopbygget efter en stor brand i 1871. Her fik visionære arkitekter mulighed for at bygge verdens første skyskrabere. I 1920’erne var byen kendt for sit gangstervælde og man kan stadig den dag i dag opleve ’levn’ fra fortiden, når man ser et Broadway Show opført på et af de gamle teatre – eller når man bevæger sig ned ad gaderne med jernbanen højt hævet over sig med skramlende toge.
Ud over at Chicago med sine mange høje og kendte bygninger, virker utrolig imponerende, er byen også meget grøn. Her findes mange rekreative områder, bl.a. den store Lincoln Park nord for Down Town, den lange strandpromenade, der er oplagt til en cykeltur og de mange udendørs aktiviteter, der findes på stranden.
Chicago har museer for enhver smag. Her er bl.a. det store kunstmuseum, Art Institute of Chicago, som i 2014 blev kåret til verdens bedste museum. På Field Museum finder man verdens største forstenede dinosaurus og på Museum of Science and Industry kan man bl.a. se en tysk ubåd fra Anden Verdenskrig og en ’aktiv’ kopi af en kulmine.
Musik er også en del af Chicagos historie og en stor del af livet i Chicago i dag. Her finder man masser af spillesteder, der byder på blues og jazz. Der afholdes hvert år Chicago Blues Festival i juni måned samt der er en række musik arrangementer om sommeren.


Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, dagsture, lokal transport og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.595,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Chicago 6 dage / 5 nætter
  • Fly København - Chicago t/r
  • Overnatning i flersengsværelser
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: