6 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.595,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Chicago er med sine knap 2,7 millioner indbyggere USA’s tredje største by. Byen ligger i staten Illinois lige ud til Lake Michigan med 45 km strandbred.

Der er sket meget med Chicago, siden den i 1837 fik bystatus med sine dengang ca. 4.200 indbyggere. Det gik især stærkt for byens udvikling, da der kom jernbaneforbindelse tilbage i 1852. Der blev skabt mange arbejdspladser og byen havde konstant vokseværk. Byens karakteristiske ’skyline’ blev grundlagt i slutningen af 1800-tallet, da Chicago blev genopbygget efter en stor brand i 1871. Her fik visionære arkitekter mulighed for at bygge verdens første skyskrabere. I 1920’erne var byen kendt for sit gangstervælde og man kan stadig den dag i dag opleve ’levn’ fra fortiden, når man ser et Broadway Show opført på et af de gamle teatre – eller når man bevæger sig ned ad gaderne med jernbanen højt hævet over sig med skramlende toge.

Ud over at Chicago med sine mange høje og kendte bygninger, virker utrolig imponerende, er byen også meget grøn. Her findes mange rekreative områder, bl.a. den store Lincoln Park nord for Down Town, den lange strandpromenade, der er oplagt til en cykeltur og de mange udendørs aktiviteter, der findes på stranden.

Chicago har museer for enhver smag. Her er bl.a. det store kunstmuseum, Art Institute of Chicago, som i 2014 blev kåret til verdens bedste museum. På Field Museum finder man verdens største forstenede dinosaurus og på Museum of Science and Industry kan man bl.a. se en tysk ubåd fra Anden Verdenskrig og en ’aktiv’ kopi af en kulmine.

Musik er også en del af Chicagos historie og en stor del af livet i Chicago i dag. Her finder man masser af spillesteder, der byder på blues og jazz. Der afholdes hvert år Chicago Blues Festival i juni måned samt der er en række musik arrangementer om sommeren.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, dagsture, lokal transport og meget mere.

Er I til højder, så prøv at tage en tur op i Willis Tower (tidligere Sears Tower). Oppe i den tårnhøje bygning (442 meter/108 etager) er der bl.a. for mulighed for at træde ud på et glasgulv, hvor der er frit udsyn til asfalten under en.

I kan også se Chicago fra vandsiden med en kanalrundfart eller opleve byens arkitektur via de underjordiske gangsystemer, The Pedway, som forbinder flere end 50 bygninger i byens centrum.

Prisen er inklusiv

  • Chicago 6 dage / 5 nætter
  • Fly København - Chicago t/r
  • Overnatning i flersengsværelser


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Tag et besøg hen til det lille Money Museum (gratis adgang), hvor I kan skabe jeres egen valuta og prøve at styre inflationen i en interaktiv aktivitet.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Lars Møller Pedersen, rejsekonsulent i gruppeafdelingen

Lars Møller Pedersen

Rejsekonsulent

lape|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Til top