Søg
Søg
Los Angeles, Californien
Studietur

USA - Los Angeles

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.350,-

Varighed: 7 dage

Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach er alle steder man bare må opleve på et besøg til ”The City of Angles”. I Los Angeles kan man gå i fodsporene på de rige og berømte, besøge Universal Studios eller nyde den afslappede stemning ved en af de mange strande.

Los Angeles er USA’s næststørste by med mere end 4 mio. indbyggere. Mange kommer hertil for at udleve drømmen om at få en stor karriere i underholdningsbranchen som skuespiller, musiker, danser eller lignende, og af samme årsag kaldes byen også for ”The Entertainment Capital of the World”.

På en studietur kan vi anbefale et besøg i Universal Studios - et af de største filmselskaber i USA. Her kan I lære om filmproduktion, få en rundvisning i filmstudierne og nyde en sjov dag i forlystelsesparken. Gå heller ikke glip af Hollywood Boulevard, hvor I finder ”Walk of Fame” med de mange stjerner i fortovet samt Kodak Theatre som år efter år huser den legendariske Oscar uddeling. Vi anbefaler også en guidet tur rundt i Hollywood, hvor I vil se Hollywood skiltet samt mange af stjernernes ”million dollar villaer”. Afslut eventuelt dagen med lidt shopping på Rodeo Drive i Beverly Hills eller Sunset Boulevard i West Hollywood. I disse områder finder man nogle af de mest eksklusive butikker i verden, og for de fleste ender det (derfor) ofte blot med vinduesshopping.

Hvad med en dag ved stranden og en dukkert i Stillehavet? Der findes mange hyggelige kystbyer i L.A. og tættest på centrum ligger Santa Monica og Venice Beach, hvor du kan mærke den ægte Baywatch stemning og se strandløverne træne ved Muscle Beach.

Hvis tiden er til det, kan man også nemt kombinere Los Angeles med nogle dage i Las Vegas og en afstikker til Grand Canyon.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse på jeres studietur til Los Angeles, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Priser

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

DKK 5.350,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Priseksempel

  • Los Angles 7dage/5 nætter
  • Flybillet København – Los Angeles t/r
  • Overnatning på hostel i flersengsværelser
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: