KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.350,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Los Angeles er USA’s næststørste by med mere end 4 mio. indbyggere. Mange kommer hertil for at udleve drømmen om at få en stor karriere i underholdningsbranchen som skuespiller, musiker, danser eller lignende, og af samme årsag kaldes byen også for ”The Entertainment Capital of the World”.

På en studietur kan vi anbefale et besøg i Universal Studios - et af de største filmselskaber i USA. Her kan I lære om filmproduktion, få en rundvisning i filmstudierne og nyde en sjov dag i forlystelsesparken. Gå heller ikke glip af Hollywood Boulevard, hvor I finder ”Walk of Fame” med de mange stjerner i fortovet samt Kodak Theatre som år efter år huser den legendariske Oscar uddeling. Vi anbefaler også en guidet tur rundt i Hollywood, hvor I vil se Hollywood skiltet samt mange af stjernernes ”million dollar villaer”. Afslut eventuelt dagen med lidt shopping på Rodeo Drive i Beverly Hills eller Sunset Boulevard i West Hollywood. I disse områder finder man nogle af de mest eksklusive butikker i verden, og for de fleste ender det (derfor) ofte blot med vinduesshopping.

Hvad med en dag ved stranden og en dukkert i Stillehavet? Der findes mange hyggelige kystbyer i L.A. og tættest på centrum ligger Santa Monica og Venice Beach, hvor du kan mærke den ægte Baywatch stemning og se strandløverne træne ved Muscle Beach.

Hvis tiden er til det, kan man også nemt kombinere Los Angeles med nogle dage i Las Vegas og en afstikker til Grand Canyon.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse på jeres studietur til Los Angeles, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Los Angles 7dage/5 nætter
  • Flybillet København – Los Angeles t/r
  • Overnatning på hostel i flersengsværelser


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

En anderledes og fed oplevelse, som vi helt sikkert kan anbefale, er at tage ind og se et TV-talkshow. Vi kan lave det meste, så fortæl os gerne hvad I drømmer om.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Helena Bryrup Pedersen, rejsekonsulent

Helena Bryrup Pedersen

Rejsekonsulent

hebp|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk
Til top