3 dage
Ekskl. fly
Fra 1.595,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I hjertet af Amish Country finder du den lille by Bird-In-Hand, hvor du, på denne tur skal tilbringe 3 dage på Amish View Inn & Suites. Stedet ligger blandt store gårde og græssende køer og du kan ikke undgå at blive en del af det spændende og anderledes liv Amish-folket lever - blot 3 timer væk fra storbyen New York. På hotellet finder du udover en restaurant også en swimmingpool, boblebad, fitnesscenter og Internetadgang.

Dagene i Amish Country giver dig et spændende indblik i Amishfolkets levevis bl.a. ved besøg på gårde og hos en amishfamilie.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det nordøstlige USA er fra april til november, da klimaet er tempereret. I forårsmånederne springer træerne ud, og området byder på behagelige temperaturer. Sommermåneder byder på varme, som vi kender det fra den danske sommer. Temperaturen falder i oktober og november, hvor bladene skifter farve og skaber maleriske landskaber med masser af kontraster. Fra december til marts hersker vinteren med bidende kulde, frostvejr og sne.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst til Amish Country
Alt efter hvornår på dagen du ankommer til Amish Country, kan du tage på en sightseeingtur på egen hånd i området. Lige udenfor hotellet finder du butikker, smukke haver, teatret og den verdens kendte restaurant Plain & Fancy Restaurant.
2. dag: En dag i Amish-folkets fodspor
Du starter dagen på hotellets restaurant, hvor du vil få serveret en typisk Amish morgenmad, inden du skal ud at opleve det ægte Amish liv. Sæt dig evt. ved restaurantens vindue og se børnene løbe langs gaden og i marken hen mod skolen i byen. Kl. 10.45 starter dagens aktiviteter, som er et besøg rundt på de store gårde, hvor du kommer til at se, hvordan alt landbrug klares med hestevogn og hestekræfter. Alle steder møder du små skoler, små lækre lokale bagerier, håndarbejdsbutikker og turen ender du ved et gammelt Amish hus. Her får du mulighed for at komme indenfor, mens guiden grundigt fortæller om Amish livsstilen og hvordan deres samfund har udviklet sig igennem tiden. Til sidst bliver du budt indenfor i Amishteatret, hvor de viser en film, der omhandler de unge i Amishsamfundet og den frustration de har omkring den gamle kultur og den moderne verden som er tillokkende for mange. Dagen slutter af på Plain & Fancy restaurant. (M,A)
3. dag: Afgang fra Amish Country
I dag slutter turen i Amish Country og efter morgenmaden kan du fortsætte din videre færd i USA. Det kan dog anbefales, at besøge Kitchen Kettle Village, hvor i alt 30 butikker og restauranter har til huse og viser og sælger alt hvad Amishkulturen har at byde på.

Overnatninger

2 overnatninger på Amish View Inn & Suites

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - Oktober

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Evt. kikkert

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 2 timers rundtur på Amishgård
 • Adgang til Amishteatret og gammelt Amishhus

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum
 • Billeje

Prisbemærkning

Der forefindes børnepriser for børn fra 4-12 år. Ring og hør nærmere hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top