Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island
New York, USA
Manhatten, USA
Secret Lagoon på Island
New York, USA
Statue of Liberty, New York, USA
På cykel i New York
Helikopter, New York, USA
På cykel i New York
The Rock, New York, USA
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Island

Island & USA - rå natur og pulserende storby

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.295,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 9 dage

Oplev Islands ekstreme natur og mærk den pulserende storby New York. Dette 9-dages rejseforslag kombinerer det bedste af Island og USA. Rejsen inkluderer Golden Circle og Secret Lagoon tur (lille gruppe), hvlsafari og foodie-tur i Reykjavik.

Fra Danmark går turen direkte med fly til Island, hvor du har tre overnatninger i hovedstaden Reykjavik. Der er inkluderet ture til Secret Lagoon, Golden Circle, hvalsafari og en foodie tur i Reykjavik. Efter nogle fantastiske dage på Island går turen med fly til New York, hvor du har fem dage på egen hånd til at udforske den pulserende storby. Vi har booket hotel og kan hjælpe med masser af gode rejsetips, anbefalinger til museer, shows, caféer og restauranter. Søger du fx foodie-, helikopter-, gospel- eller cykelture, så kan vi sagtens være behjælpelig med det.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter på Island her.
Læs mere om Island.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i USA her
Læs mere om USA.

Sæson

Det er muligt at rejse til Island og USA hele året rundt, men den bedste periode at kombinere disse lande er fra april til oktober.

New York, USA

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Reykjavik hvor du ankommer samme dag. Ved ankomst kan du tage bussen fra Keflavik til Reykjaviks bymidte, hvor dit hotel ligger. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske byen. Reykjavik omtales som en af Europas hotteste byer og byder på et rigt kulturliv, masser af koncerter, gode restauranter og et livligt natteliv. Det er nemt at udforske byen og dens seværdigheder til fods eller på cykel.

2. dag: Hvalsafari og foodie tur i Reykjavik
Du mødes med din guide om morgenen på Vesturbugt havneområde i centrum af Reykjavik. Efter en sikkerhedsbriefing sejler gruppen afsted på hvalsafari (husk varm påklædning). Højsæsonen for hvalsafari strækker sig fra april til oktober. Du kan I denne periode være heldig at spotte minkhvaler, delfiner og pukkelhvaler. Denne bådtur giver dig den enestående mulighed for at se nogle af Islands smukkeste havdyr sammen med den fantastiske Islandske kyst. Efter 2,5-3 timer slutter turen tilbage på havnen i Reykjavik.
Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske byens museer og gallerier, inden du om eftermiddagen skal på foodie tur. At finde autentiske spisesteder kan være vanskelig som turist i en by. Din lokale guide tager dig med rundt til mindst seks forskellige steder rundt om hovedstaden, herunder byens ældste restaurant og en meget elsket hotdogstand. Du vil lære om Islands kulinariske historie og traditioner, når du prøver retter som islandsk kød suppe, skyr, hummersuppe og endda nogle fermenteret haj kød.

3. dag: På opdagelse i Golden Circle og Secret Lagoon
Der er afgang om morgenen til tre af Islands største attraktioner: Thingvellir National Park, Gullfoss og Geysir. Disse tre must-sees går under navnet Golden Circle. Første stop er ved Thingvellir National Park, hvor du kan opleve sprækken mellem kontinentalpladerne. Det var også her, at verdens ældste parlament blev dannet i år 930. Fra Thingvellir går turen til Islands smukkeste vandfald, Gullfoss. Her kan du vandre til forskellige udkigspunkter og nyde den imponerende natur. Næste stop er Geysir, et geometriske område med varme kilder, boblende mudder og kraftfulde gejsere. Sidste stop på dagen er Secret Lagoon, hvor du får mulighed for at nyde og svømme rundt i de varme kilder. Turen slutter sidst på eftermiddagen ved dit hotel i Reykjavik.

4. dag: Afrejse fra Island og ankomst til New York
I dag slutter dit Islandseventyr, og du fortsætter rejsen til storbyen New York, en kæmpe kontrast til dit ophold på Island. Efter ankomst i New York lufthavnen tager du på egen hånd til dit hotel. Her har du fem dage på egen hånd.

5-7. dag: På eventyr i New York
Savner du inspiration til din tid på egen hånd i the big apple, så kan vi anbefale følgende:
 • Nyd udsigten over skyline og Central Park fra Rockefeller Center
 • Tag på opdagelse i Central Park
 • Besøg Ground Zero
 • Oplev et Broadway show
 • Mærk stemningen til en basketball kamp i Madison Square Garden
 • Spis hos en lokal new yorker, læs mere her
 • Tag Staten Island Færgen og hop af for at opleve Frihedsgudinden
 • Besøg et af byens mange museer, f.eks. The Metropolitan Museum of Art og National September 11 Museum
 • Mærk stemningen til en gospel koncert i Harlem
 • Flyv helikopter over Manhattan
 • Gå rundt og mærk stemningen i de mange områder og bydele af New York
Dette er blot et udvalg af de oplevelser og ture, Jysk Rejsebureau anbefaler i New York.

8. dag: Afrejse fra New York
I dag går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

9. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
3 overnatninger på touristklasse hoteller i Reykjavik
4 overnatninger på touristklasse hoteller i New York

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.295,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere værelsestype samt tilkøbe overnatning og ture mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Du er på egen hånd på det meste af rejsen undtagen på dagsturene på Island, som foregår i en gruppe.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Keflavik - New York - Danmark
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på touristklasse hoteller i Reykjavik
 • 3 timers foodie tur i Reykjavik med engelsktalende guide (mindre gruppe)
 • Dagstur til Golden Circle og Secret Lagoon med engelsktalende guide (mindre gruppe)
 • 2-3 timers hvalsafari (gruppetur)
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse på touristklasse hoteller i New York

Prisen er eksklusiv

 • Alt transport til og fra lufthavn
 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: