Søg
Søg
Portland Head Lighthouse i Maine
White- og Green Mountains byder på fantastisk vandring
Oplev de vilde dyr i Adirondack-bjergene
Båden Maid of the Mist ved Niagara Falls
Bass Harbor fyret i Acadia National Park
Du finder masser af smukke vandreture i Acadia National Park
Lær om den amerikanske historie mens du udforske The Freedom Trail i Boston
Mount Washington i New Hampshire
De smukke tildækkedebroer i Vermont - her er vi ved byen Woodstock
Taughannock Falls State Park ved Finger Lakes
Farm i New England
De smukke efterårsfarver i White Mountains
Trækirke, New England, USA

New England med kant

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 18 dage

Udforsk New Englands charme, fantastiske landskaber og historiske steder på denne kør-selv-ferie. Vi har valgt at krydre turen med Finger Lakes, Adirondack-bjergene og Niagara Falls for at give turen ekstra kant og flere kontrastfyldte oplevelser.

På denne kør-selv-ferie vil du opleve en enestående natur, hvor der er rig mulighed for at udforske charmerende byer og vandre i nogle af New Englands smukkeste parker. Følg Bostons historiske Freedom Trail, nyd naturen ved Cape Cod, bliv klogere på hekseudryddelsen i Salem i 1692, gå langs strandene i Maine, trek i området omkring White Mountains og opdag skønheden i området omkring Green Mountains i Vermont. Tag på opdagelse i Adirondack-bjergene og nyd den smukke udsigt fra din lodge ved Lake Placid. Oplev den fantastiske natur ved Finger Lakes inden du slutter rejsen i Buffalo, hvor du kan opleve det imponerende vandfald Niagara Falls. Alt i alt er dette en oplagt kør-selv-ferie for alle, som værdsætter smuk natur, små hyggelige samfund, rå kyststrækninger og spændende storbyer. Overnatninger er specialudvalgt af Jysk Rejsebureaus USA-eksperter og er et mix af lodge, resorts, hoteller og B&B med hyggelig stemning og god placering.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

Bedst fra maj til oktober

Oplev de vilde dyr i Adirondack-bjergene

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Boston
Afgang fra Danmark mod Boston med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil, kører du mod dit hotel i byen. I dag kan du blandt andet nyde en slentretur langs havnen i Boston eller besøge Faneuil Hall Marketplace, der består af en række butikker og spisesteder, som alle er indbygget i et stort pakhus fra det 18. århundrede. Nyd synet af gadegøglerne, der ofte optræder lige foran pakhuset.

2. dag: På opdagelse i og omkring Boston
I dag er dagen fri til at udforske historiske Boston. Tag for eksempel en gåtur langs Freedom Trail, som er en spændende og lærerig gåtur. På din vej vil du få en god introduktion til koloniale og revolutionerende Boston, idet du undervejs vil passere 16 historiske steder, som beskriver nogle af USAs mest betydningsfulde øjeblikke. Besøg Paul Reveres hus, som er den ældste bygning i den centrale del af Boston. Huset tjente som hjemsted for Paul Revere og hans familie fra 1770 til 1800. Besøg dernæst The Dock og The Boston Tea Party, som ligeledes vil give dig et godt indblik i en del af den amerikanske historie.

3. dag: Boston - Portland (193 km)
I dag sættes kursen nordpå mod Salem, som i 1692 var hjemsted for flere hekseforsøg. Efter at en gruppe piger og kvinder i 1692 var begyndt at dyrke det okkulte, hævdede en landsbylæge, at de var blevet ramt af ”den onde hånd”. Det resulterede efterfølgende i, at cirka 190 personer blev anklaget for hekseri, hvilket førte til henrettelse af alle de anklagede. Retssagen nåede sin slutning efter 15 intense måneder. På trods af de grusomheder, der dengang fandt sted, har Salem i dag en række attraktioner, som er centreret omkring disse hændelser. Efter besøget i Salem fortsætter turen forbi Gloucester, som er USA's ældste fiskerihavn, og byen Kennebunkport med alle dens naturlige vidundere som f.eks. Spouting Rock og Blowing Cave. Fra Kennebunkport går turen videre mod Portland. Byen Portland byder på mange historiske og skønne attraktioner, som f.eks. Allagash Brewery og Portland Museum of Art.
Det er muligt at forlænge turen og tage et par dage til Cape Cod, Marthas Vineyard og Nantucket Island, inden du sætter kursen mod nord og Portland. Du skal blot nævne det for din rejsekonsulent, når I planlægger turen.

4. dag: På opdagelse i og omkring Portland
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske området omkring Portland. Her finder du nogle af landets ældste og smukkeste fyrtårne, bl.a. det ikoniske Portland Head Light. Derudover er der mulighed for at sejle havkajak, leje cykler og meget mere.

5. dag: Portland - Bar Harbor (247 km)
I dag går turen til Bar Harbor, som er beliggende i Downeast. Tidligere var Bar Harbor kendt som en lille fiskerlandsby, i dag er det et yndet rejsemål for mennesker fra hele verden. Naturen, der omkranser Bar Harbor, er enestående og helt klart et besøg værd.

6. dag: På opdagelse i og omkring Bar Harbor
I dag er der mulighed for at udforske mere af Bar Harbor og de omkringliggende omgivelser. Besøg blandt andet Mount Desert Oceanarium. Derudover anbefaler vi også et besøg i Acadia National Park, som er New Englands eneste nationalpark. Parken er 6000 hektar med rå kyststrækninger, øer, skove og søer, hvor du kan vandre, cykle, sejle i kano eller fiske. Med krystalklare søer og smukke bjergformationer er Acadia Nationalpark absolut et besøg værd. Hvis du ikke ønsker at udforske parken på egen hånd, er der også mulighed for at booke en guidet bustur, hvor du på en komfortabel måde kan opleve dette spektakulære område og få en indsigt i den lokale historie.

7. dag: Bar Harbor - White Mountains (355 km)
Forlad Bar Harbor og nyd den smukke køretur gennem små landsbyer, græskarmarker til New Hampshire og White Mountains.

8. dag: På opdagelse i White Mountains
Hele dagen er sat af til at tage på opdagelse i White Mountains National Forest. Nyd den smukke udsigt fra Mount Washington, som er det højeste bjerg i den nordøstlige del af USA, eller udforsk de mange smukke vandfald og huler. Der findes et hav af vandreruter i området, og den bedste måde at få et overblik over dem er ved at besøge det lokale ranger kontor i Conway. Du kan også tage med den legendariske Conway Scenic Railroad - en togtur gennem gennem White Mountains smukke natur.

9. dag: White Mountains - Green Mountains (254 km)
Når du forlader North Conway, er næste stop Franconia Notch State Park, som er beliggende i hjertet af White Mountain regionen. En svævebane bringer dig op til toppen af Cannon Mountain på mindre end ti minutter. På toppen af Cannon Mountain er der flere spektakulære vandreruter og en 360 graders observationsplatform. Fortsæt herefter via Bethlehem og Littlelon til Rutland i det sydlige område af Green Mountains, hvor du skal tilbringe natten.

10. dag: Green Mountains - Burlington (200 km)
Forlad Rutland og sæt kursen ad Route 100 igennem Green Mountains. I Green Mountains er der mulighed for at komme på rideture eller snøre vandrestøvlerne og udforske på egen hånd. Gør stop ved The Warren Store i Warren, hvor de laver fantastiske sandwiches eller lav en d-tour via Moss Glen Falls og Waterbury (det var her Ben & Jerrys startede deres is-produktion) til Burlington.

11. dag: Burlington - Lake Placid (98 km)
I dag fortsætter turen mod Lake Placid. Lake Placid ligger midt i Adirondack-bjergene i Essex County. Søen Lake Placid (samme navn som byen) udgør sammen med Saranac Lake og Tupper Lake, hvad der kendes som de tre søers region, hvor der er masser af muligheder for at vandre og sejle kano. Lake Placid var værtsby for Vinter-OL 1932 og Vinter-OL 1980.

12. dag: På opdagelse i Adirondack
Dagen er sat af til, at du selv kan tage på opdagelse i Adirondack-bjergenes fantastiske natur. Området er omgivet af bjerge og søer samt historiske seværdigheder som f.eks. John Brown Farm State Historic Site. For dig, der søger et adrenalin-rush, er der også mulighed for rafting.

13. dag: Lake Placid - Finger Lakes (397 km)
Turens længste strækning går til Finger Lakes via Syracuse, hvor du kan besøge City Market: et udendørs marked fyldt med boder og food trucks.

14. dag: På opdagelse i Finger Lakes National Forests
Finger Lakes byder på et hav af aktiviteter omgivet af vandfald, søer og smukke skovområder. Tag på vinsmagning ad Seneca Lake Wine Trail, nyd en svømmetur ved Robert Treman State Park eller tag på vandretur.

15. dag: Finger Lakes - Buffalo (250 km)
I dag går turen til storbyen Buffalo. Gør stop i Rochester, hvor du kan besøge The Strong, verdens største legetøjsmuseum med alt fra dukker til arcade-spil. Buffalo er den næststørste by i delstaten New York. Byen ligger ud til Lake Erie syd for Niagara-floden, der forbinder Lake Erie med Lake Ontario. Byen rummer mange historiske seværdigheder og museer. Om aftenen kan du udforske byens mange gode restauranter og barer.

16. dag: På opdagelse ved Niagara Falls
Dagen i dag er sat af til at opleve Niagara Falls, som består af to vandfald: American Falls på den amerikanske side og Horseshoe Falls på den canadiske. Udsigten over Niagara Falls er bedst fra den canadiske side - du kan nemt krydse grænsen for at opleve begge sider af Niagara Falls. Niagara Falls er kendt for sin enorme kraft, hvor der hvert sekund vælter 2,8 millioner liter vand over kanten.

17. dag: Afrejse fra Buffalo
I dag går turen med fly tilbage til Danmark. Du afleverer din bil i lufthavnen og påbegynder din hjemrejse.

18. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
16 overnatninger på et mix af resort, lodge, B&B og hoteller.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle hotelovernatninger er reserveret på forhånd. Der kan forekomme ændringer i hotellerne, men standarden vil være tilsvarende.

Kørsel foregår i egen lejet bil, der er reserveret på forhånd (inkluderet i prisen). Bilen hentes og afleveres i lufthavnen. Hjemmefra udleveres en omfattende guidebog for netop denne tur. Bogen indeholder hotelvouchers, detaljeret kørselsvejledning, rutekort samt omtale af generelle forhold og seværdigheder på turen.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere værelsestype og billeje mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Boston // Buffalo - Danmark
  • Billeje med alle forsikringer og fri kilometer
  • Alle overnatninger på lodge, B&B og hoteller

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer
  • Drikkepenge
  • Entré til attraktioner/nationalparker
  • Parkeringsafgifter
  • Envejsleje på billeje (udgør cirka 150 USD plus skatter)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 2.095,-
Hvaltur, Cape Cod, USA

Cykling og hvalsafari i USA

Cykelture i Marthas Vineyard og hvalsafari ud for Hyannis kyst danner rammerne for denne smukke tur, hvor du med garanti vil få en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Varighed: 4 dage
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: