18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Spænd sikkerhedsselen og tag med på eventyr gennem Texas og New Mexico’s Vilde Vest på denne episke rute fra Austin til Dallas. Rejsen starter i musikalske Austin, hvor du har to dage på egen hånd. Da du har bil fra du ankommer i lufthavnen, kan du vælge at kridte danseskoene og danse med de lokale på Texas’ ældste Dance Hall i New Braunfels. Gør stop i Texas’ barbecue hovedstad, Lockhart, inden du sætter kursen sydpå mod historiske San Antonio. Fra San Antonio går turen til Fredericksburg, hvor der er god tid til at nyde områdets fantastiske vin og smukke natur inden du fortsætter til den hyggelige kunstnerby, Marathon. Big Bend National Park bliver næste stop på rejsen, hvor der er sat masser af tid af til at vandre og udforske parkens smukke natur. Ikke langt fra Big Bend National Park finder du den lille by Marfa. Her emmer af god stemning, og overalt finder du sjove kunstinstallationer som f.eks. en falsk Prada-butik midt i ørkenen. Fra Marfa fortsætter rejsen til det fascinerende grottekompleks, Carlsbad Caverns National Park, med imponerende drypstenshuler. Den charmerende by Lubbock er næste stop, inden du kommer til Amarillo og USA's 2. største kløft, Palo Duro Canyon. Intet ophold i Texas uden et ranchophold på Wildcatter Ranch, og en dag i cowboy-byen Forth Worth, som er sidste stop på rejsen inden du flyver tilbage til Danmark.

Vi har krydret rejsen og mixet overnatningsstederne så du kommer til at bo på klassiske hoteller, amerikansk trailer, vingård, historiske hoteller, B&B, lodge og ranch.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det Texas og New Mexico er fra marts til juni og fra september til november. En stor del af dette område består af ørken, som betyder høje temperaturer om sommeren og næsten ingen regn. Forår- og efterårsmånederne byder på behagelige temperaturer om dagen, hvorimod nætterne kan være kolde. Vintermånederne er lune, men der kan i bjergrige områder falde sne.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Austin
Der er afgang fra Danmark mod Austin med ankomst samme dag. Efter ankomst afhenter du din lejebil og kører mod hotellet centralt i byen. Du har dagen på egen hånd. Tag en gåtur i byen og nyd synet af halvanden million flagermus, der hver aften fra april til november flyver under Congress Avenue Bridge.
2. dag: Eventyrlige Austin
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske Texas’ hovedstad Austin. Byen går under navnet ”Live Music Capital of the World” på baggrund af sine mere end 250 spillesteder. Lidt udenfor byen finder du også Texas’ ældste Dance Hall i byen New Braunfels, hvor du kan være sikker på at få dig en svingom med en af de lokale. Et andet must-do er at smage sig igennem de farverige foodtrucks, som præger bybilledet - enten på egen hånd eller på en foodie-tur med en lokal guide.
3. dag: Austin til San Antonio (166 km)
Fra Austin går turen til San Antonio i sydvest. Undervejs kan du gøre stop ved Lockhart, som går for at have nogle af Texas’ bedste BBQ-restauranter.
4. dag: På eventyr i San Antonio
San Antonio er en af de hyggeligste byer i hele det sydlige USA. Over halvdelen af indbyggerne i San Antonio er af mexicansk afstamning, hvilket sætter sit præg på byen, som er fyldt med summende markedspladser og små, farverige butikker. Her kan du forkæle smagsløgene med et godt mexicansk måltid. Nyd byens ”River Walk”, en oase midt i downtown San Antonio med butikker, cafeer og gallerier, som ligger en etage under de travle gader med trafik. Oplev også the Alamo, som er et af landets vigtigste mindesmærker. Her kæmpede Davy Crockett samen med en gruppe texanske frihedskæmpere for Texas’ selvstændighed. I 13 dage kæmpede 189 modige texanere mod ikke mindre end 4.000 mexicanske soldater i deres forsvar for Texas’ selvstændighed. 3 gange måtte mexicanerne angribe, før de kunne indtage fortet.
5. dag: San Antonio til Fredericksburg (159 km)
Sæt kursen mod vinområdet ved Fredericksburg, et weekend-getaway for texanere, så du er sikker på at mingle med lokale og ikke kun turister. Drop den direkte vej og nyd den sceniske køretur via Canyon Lake og charmerende gamle byer som f.eks. Luckenbach.
6. dag: På opdagelse i og omkring Fredericksburg
Nyd dagen med at udforske områdets vingårde, gallerier og cafeer, eller tag på cykel- eller vandretur ved Enchanted Rock med sine smukke klippeformationer. Fredericksburg er også rig på historie. Byen blev grundlagt af tyske pionerer, der ankom for cirka 160 år siden. Historiens vingesus kan opleves på byens museer og ses i byens arkitektur.
7. dag: Fredericksburg til Marathon (510 km)
I dag går turen igennem Texas’ ørken til den hyggelige by Marathon, en by grundlagt tilbage i 1882 af Kaptajn Albion E. Shepard, som syntes at de åbne vidder og naturen mindede ham om Marathon i Grækenland. De lokale i byen er meget imødekommende og venlige, og stemningen er meget afslappet. Du bor på byens historiske hotel og har god tid på egen hånd til at udforske den charmerende hovedgade.
8. dag: Marathon til Big Bend National Park (128 km)
Forlad Marathon og kør den korte tur til Big Bend National Park. Big Bend er opkaldt efter den store bue, som Rio Grande-floden laver i det sydvestlige Texas. Gør stop ved Panther Junction Visitor Center og få dig en snak med en af de lokale rangers, så du kan høre mere om de aktiviteter, de tilbyder, om seneste wildlife-spotting, forelæsning om parkens flora og fauna, eller få masser af inspiration til vandreruter. Ved Fossil Discovery Exhibit kan du se dinosaurfossiler, som er fundet i Big Bend National Park.
9. dag: Trekking og vild natur i Big Bend National Park
Du har dagen på egen hånd til at udforske de smukke, rå og varierede landskaber med bjerge, ørken og floder. Det anbefales at have vandrestøvlerne klar, da Big Bend helt klart skal opleves til fods. Parkens forskelligartethed gør, at man på samme dag kan nyde vandreture ved bredden af Rio Grande, opleve stilheden i ørkenen og nyde udsigten fra de dramatiske Chisos-bjerge.
10. dag: Big Bend National Park til Marfa (256 km)
Kør af Ross Maxwell Scenic Drive og følg Rio Grande-floden, der løber langs den Mexicanske grænse til spøgelsesbyen Terlingua og videre til Marfa. Marfa er en unik perle midt i den texanske ørken, og er i dag et getaway for stjerner som Matthew McConaughey og Beyoncé. Her finder du fascinerende kunstudstillinger som f.eks. Prada Marfa (en falsk Prada butik midt i ørkenen), koncerter og festivaler, yoga, udendørsbiograf og mystiske lys. Find din indre ro og nyd dagen i flippede Marfa.
11. dag: Marfa til Carlsbad (309 km)
Nyd morgenen i Marfa inden du sætter kursen mod Carlsbad i New Mexico. Du kan bryde køreturen op i tre med stop i Guadalupe Mountains National Park, som huser de fire højeste bjergtinder i Texas, og det imponerende grottekompleks Carlsbad Caverns National Park. Du føler dig som i et Jules Verne eventyr, når du begiver dig ned i Carlsbad Caverns National Park og ind i ”The Big Room”, et 1,2 kilometer langt kalkstenskammer. Carlsbad Caverns har over 119 huler og mere end 190 km gange.
12. dag: Carlsbad til Lubbock (291 km)
I dag går turen til Lubbock, en dynamisk by omgivet af hyggelige vingårde. Du finder også en del mikrobryggeri i byen og god livemusik. På Buddy Holly Center kan du lære om Buddy Hollys liv og indflydelse på rock ’n roll musikken. Byens yndlingsmusiker, Buddy Holly, voksede op i byen var med til at inspirere musikere som The Beatles, Elvis Costello, Don McLean, Bob Dylan og The Rolling Stones.
13. dag: Lubbock til Amarillo og Palo Duro Canyon (221 km)
Næste stop på turen er Amarillo, som ligger ved USAs 2. største kløft, Palo Duro Canyon - i størrelse kun overgået af Grand Canyon. Palo Duro er en velbevaret hemmelighed for de fleste, men er i sandhed et besøg værd. Oplev de mange farverige klippeformationer mens du kører rundt i parken, eller tag evt. på en guidet tur med 4-hjulstrækker. Solens stråler skaber et imponerende farvespil, der konstant ændrer parkens udseende, og modsat Grand Canyon er her næsten ingen mennesker, så du kan frit nyde de mange smukke udsigter i fred. Tæt ved Amarillo, på den legendariske Route 66, ligger også kunstinstallationen, ”Cadillac Ranch”. Her står 10 udtjente og flot dekorerede cadillacs begravet med næsen i sandet.
14. dag: Amarillo til Wildcatter Ranch (491 km)
I dag kører du mod den skønne Wildcatter Ranch, hvor du har 2 overnatninger. Turen går via Caprock Canyon State Park, hvor du kan opleve parkens enorme bison-flokke.
15. dag: Lev som en cowboy på Wildcatter Ranch
Nyd livet i de afslappede omgivelser og mærk den ægte Texas-charme. Her finder du både restaurant, saloon (cocktail lounge), udendørs svimmingpool, boblebad og fitness. Dagene på ranchen bruges som du har lyst til. Det er muligt at tage på rideture, skyde lerduer, tage på kanotur, slappe af ved poolen, eller bare sidde på den skønne veranda og nyde det klassiske texanske landskab. Et ophold her er den perfekte afslutning på din tur rundt i The Lone Star State og New Mexico.
16. dag: Wildcatter Ranch til Fort Worth (141 km)
Fra Windcatter Ranch kører du til sidste stop på rejsen, den historiske by, Fort Worth. To gange om dagen drives der kvæg igennem byen som i de gode gamle dage, og fredag/lørdag aften afholdes der rodeo-shows. Dette er stedet, hvis du vil købe dig en rigtig cowboyhat - mere autentisk bliver det ikke!
17. dag: Afrejse fra Fort Worth (37 km)
Nyd den sidste dag i Fort Worth, før du kører mod lufthavnen, hvor du også skal aflevere din bil. Efter lidt over to uger i Texas og New Mexico går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.
18. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på Aiden By Best Western @ Austin City Hotel i Austin
2 overnatninger på Hotel Gibbs Downtown San Antonio Riverwalk i San Antonio
2 overnatninger på Inn on Barons Creek i Fredericksburg
1 overnatning på Gage Historic Hotel i Marathon
2 overnatninger på Chisos Mountain Lodge i Big Bend NP
1 overnatning i klassisk amerikansk trailer på El Cosmico i Marfa
1 overnatning på Home2 suites by Hilton i Carlsbad
1 overnatning på Hilton Garden Inn i Lubbock
1 overnatning på Homewood Suites by Hilton i Amarillo
2 overnatninger på Wildcatter Ranch i Graham
1 overnatning på Courtyard by Marriott Fort Worth Historic Stockyards i Fort Worth

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra moteller til boutiquehoteller og ranchophold.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Marts - November

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Austin // Fort Worth - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Billeje inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Envejsleje på billeje på USD 75,- plus skatter
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top