Søg
Søg
New York, USA
På cykel i New York
Statue of Liberty, New York, USA
New York, USA
Helikopter, New York, USA
På cykel i New York
På cykel i New York
Street art i Harlem, USA
Harle, Gospel, USA
The Rock, New York, USA
Hop på toget som de lokale
Det hvide hus, Washington, USA
US Marine Corps Memorial, Washington, USA
Wahington, USA
På cykel i Washington
Martin Luther King, Washington
Oplev Washington om aftenen

Mærk New York & Washington

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 13.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 9 dage

Dette rejseforslag byder på cykeltur i storbyerne, søndagsgospel i Harlem, helikopter over Manhatten og togrejse mellem byerne. Derudover er der også masser af tid til at udforske byerne på egen hånd.

New York og Washington er to af USA's mest karakteristiske og ikoniske storbyer med masser af must-sees. I begge byer er der inkluderet en guidet cykeltur, som giver en god introduktion til byerne fortalt af en lokal. Ingen søndag i New York uden gospel - derfor har vi sørget for, at du får en rundvisning i Harlem med en lokal og ender med at opleve en søndagsgudstjeneste. For at få et overblik over New York er der også inkluderet en scenisk helikoptertur over Manhatten. Selvom der er flere ture inkluderet på rejsen, så har du stadig masser af tid til at udforske byerne på egen hånd.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

Turen kan gennemføres fra april til oktober.

Helikopter, New York, USA

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til New York
Afgang fra Danmark mod New York med ankomst samme dag. Efter ankomst i lufthavnen tager du på egen hånd til dit hotel. Her har du fire dage på egen hånd. Der er på forhånd booket tre ture, som vil gøre din tid i New York til en helt igennem fantastisk oplevelse.
Savner du inspiration til din tid på egen hånd i the big apple, så kan vi anbefale følgende:
 • Nyd udsigten over skyline og Central Park fra Rockefeller Center
 • Tag på opdagelse i Central Park
 • Besøg Ground Zero
 • Oplev et Broadway show
 • Mærk stemningen til en basketball kamp i Madison Square Garden
 • Spis hos en lokal new yorker, læs mere her
 • Tag Staten Island Færgen og hop af for at opleve Frihedsgudinden
 • Støt de to lokale NFL hold Jets og Giants
 • Besøg et af byens mange museer, f.eks. The Metropolitan Museum of Art og National September 11 Museum
 • Tag på shopping i The Mills at Jersey Gardens eller Woodbury Common Premium Outlets
 • Gå rundt og mærk stemningen i de mange områder og bydele af New York

Dette er blot et udvalg af de oplevelser og ture Jysk Rejsebureau anbefaler i New York.

2. dag: På cykel i New York
Du har hele formiddagen på egen hånd. Om eftermiddagen er det tid til at opleve New York på 2-hjul. Turen starter ved Battery Park, hvor du får udleveret cykel, hjelm og en flaske vand. Herefter går turen syd om Manhatten og op til Williamsburg og Brooklyn. Herfra kan du nyde den smukke udsigt over "skyline" på Manhatten. Turen går tilbage over Brooklyn Bridge og tværs igennem Manhatten til Battery Park. Turen tager 3 timer og er cirka 18 km.

3. dag: Harlem og gospel
Du mødes med din lokalguide ved 690 Eight Ave (mellem 43-44th St) kl. 09:30 (ankom minimum 15 minutter før turen starter). Husk at have pænt tøj på - tanktop og shorts er ikke tilladt. Herfra går turen til fods rundt i Harlem, hvor din guide fortæller om områdets historie. Under turen rundt i Harlem kommer i bl.a. forbi Columbia University, City College, Morningside Heights, the Morris Jumel Mansion, Sylvan Terrace, Strivers Row & the Abyssinian Baptist Church, the Cotton Club, the Apollo Theater, the Schomburg Center for Research in Black Culture, Sugar Hill, Duke Ellington's apartment og den kendte 125th street. Du kommer også til at opleve en klassisk Harlem gudstjeneste og selvfølgelig gospel musik. Turen tager cirka fire timer, og herefter har du eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

4. dag: Helikopter over Manhattan
Dagen har du reelt på egen hånd. Eneste fastlagte aktivitet i dag er en helikoptertur over Manhatten. Turen tager 15 minutter og tager dig over Manhattens skyline, Frihedsgudinden og Ellis Island. Beregn cirka en time til denne tur, da du skal være ved Downtown Manhattan Heliport 30 minutter før afgang. Ved bestilling af rejsen kan du sammen med din rejsekonsulent beslutte, hvornår på dagen du ønsker at komme på helikoptertur.

5. dag: Med tog fra New York til Washington
I dag fortsætter rejsen til hovedstaden Washington. Togrejsen tager cirka tre timer. Efter ankomst til Washington, har du dagen på egen hånd. Ved bestilling af rejsen kan du sammen med din rejsekonsulent beslutte, hvornår på dagen du ønsker at tage toget fra Penn Station i New York.

6. dag: På cykel i Washington
Om formiddagen mødes du med din lokalguide ved The National Mall. Du får udleveret cykel, hjelm og en flaske vand. Herefter går turen rundt til alle de store sights og monumenter ved National Mall og Capital Hill. Du kommer bl.a. omkring Capitol Building, Supreme Court, Smithsonian Museums, World War II Memorial, the Washington Monument, m.fl.. Turen tager 3 timer og er cirka 12 km. Du kommer til at lære alt om udstillinger, museer, events og får gode råd af din lokalguide.

7. dag: På egen hånd i Washington
Dagen er til fri disposition.

8. dag: Afrejse fra Washington
I dag går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

9. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
7 overnatninger på budget hoteller

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Dette rejseforslag er med afrejse fra Danmark fredag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 13.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere værelsestype samt tilkøbe overnatning og ture mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Du er på egen hånd på det meste af rejsen. De inkluderede ture foregår i mindre grupper.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - New York / Washington - Danmark
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på budget hoteller
 • Cykeltur i New York
 • Harlem og gospel tur
 • Helikoptertur over Manhatten
 • Togbillet New York - Washington
 • Cykeltur i Washington

Prisen er eksklusiv

 • Alt transport til og fra lufthavn og togstation
 • USD 35,- pr. person i security/facility fee for helikopterturen
 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: