14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 10.795,-
FRA 9.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Florida er et perfekt ferierejsemål for alle i familien: bedsteforældre, børn og børnebørn kan sammen tage på opdagelse i de spektakulære forlystelsesparker, nyde Fort Myers smukke strande og udforske de vilde dyr i Everglades N.P.
Rejsen starter med syv overnatninger i Orlando, hvor I alle bor under samme tag i en poolvilla. Villaen er en god base til at udforske de mange forlystelsesparker. Under hele rejsen har i to 7-personers minivans. Fra Orlando kører I til Fort Myers, hvor I har fem nætter i to store ferielejligheder ned til stranden. Her er der rig mulighed for at slappe af ved poolen, nyde de smukke bountystrande, sejle kajak, shoppe, m.m. Fra Fort Myers går turen via Everglades N.P., hvor I bl.a. kan spotte alligatorer, inden I tager i Miami International Airport og flyver hjem til Danmark.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Florida hele året rundt, men den tørreste periode er fra november til og med april. Klimaet er subtropisk, hvilket betyder at der i perioden maj-oktober kan komme regn og luftfugtigheden stiger - dette betyder ikke, at man ikke kan rejse i Florida i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Orlando
Afgang fra Danmark mod Orlando med ankomst samme dag. Efter I har afhentet jeres biler, kører I mod jeres poolvilla i Orlando. Villaen har køkken, stue og egen pool, så I har en god base, hvor der er plads til alle i familien.
2-7. dag: På eventyr i Orlando
Nyd dagene i en af de mange forlystelsesparker eller slap af i jeres poolvilla. De efterfølgende 8 dage kan I selv tilrettelægge jeres rejseplan ud fra de mange attraktioner, området omkring Orlando har at byde på:
 • Magic Kingdom Park: Mød Mickey Mouse og hans venner I Magic Kingdom Park, hvor Walt Disneys fantasier bliver til virkelighed. Her er utallige attraktioner for både børn og barnlige sjæle. Se Askepots slot på Main Street, som giver et billede af, hvordan Amerika så ud for næsten hundrede år siden. Besøg Adventureland, Frontierland, Liberty Square og Tomorrowland. Se The Haunted Mansion og oplev spændingen ved at ride i Space Mountain. Husk også at besøge Mickey's Toontown Fair og nyd om aftenen det spektakulære festfyrværkeri, som er krydret med masser af lys- og lydeffekter.
 • Universal Studios Florida: Bliv en del af “Men in Black alien Attack” og skyd aliens, mens du jagter dem gennem New Yorks gader. Dyk ned i mørket på ”Revenge of the Mummy”, som er en spændende tur, der kombinerer specielle effekter. Se Shrek i 4D, hvor du vil se, høre og føle handlingen direkte fra din plads. Flyv en tur med E.T. på hans cykel, alt imens du hjælper ham med at redde hans hjemplanet. Oplev magien i Wizarding World of Harry Potter. I Universal Studios finder du med garanti noget, der appellerer til børn i alle aldre.
 • Universals Islands of Adventure: Rejs gennem fem bemærkelsesværdige øer, hvor myter, tegneserielegender og tegnefilmshelte bliver vækket til live. Træd ind i Amazing Adventures of Spider-Man, hvor kæmper mod det onde og få eventyret helt ind under huden. Styr din sofa gennem siderne i den berømte børnebog ”The Cat in the Hat” på Seuss Island. Udforsk The Lost Continent, hvor du vil finde Dueling Dragons. Oplev alle de banebrydende forlystelser og se historierne blive vækket til live i Universals Islands of Adventure.
 • Disney’s Epcot: Besøg Epcot’s to underholdende verdener, Future World og World Showcase. Attraktionerne i Future World består bl.a. af Spaceship Earth, hvor du kan opleve en rejse fra begyndelsen af tid frem til den elektroniske tidsalder. De innovative opfindelser, som findes i Future World, vil med garanti kunne underholde dig i mange timer. World Showcase repræsenterer 11 nationers kulturer, og arkitekturen og landskabet ændrer sig, efterhånden, som du flytter fra ét land til et andet. Smag på restauranternes lækre retter, shop og bliv underholdt af de mange forskellige attraktioner, der findes her.
 • Disneys Animal Kingdom: Tag på en afrikansk safaritur og stå ansigt til ansigt med levende elefanter, løver, zebraer og giraffer, eller rejs millioner af år tilbage i tiden og red dinosaurerne fra udryddelse. Uanset om dyrene er levende eller blot fantasi, kan du i Disneys Animal Kingdom være sikker på at få en dag fyldt med eventyr.
 • Kennedy Space Center: Hjemsted for det amerikanske rumprogram og NASA’s hovedkvarter. På Visitor Center kan du opleve interaktive simulatorer, live shows og nærkontakt med massive raketter og rumfærger. Mød et medlem af NASA’s astronautkorps i Astronaut Encounter og sørg for at se en af IMAX’s rumfilm på en af de gigantiske fjernsynsskærme. Det er muligt at tilkøbe ture ind til NASA’s affyringsramper. Kennedy Space Center ligger cirka 1 times kørsel fra Orlando.
8. dag: Orlando - Fort Myers Beach (253 km)
Forlad Orlando og sæt kursen mod Fort Myers Beach, hvor I skal tilbringe de næste seks dage. Fort Myers og de omkringliggende øer er hjemsted for nogle af Floridas mest fantastiske strande. Strandene er et sandt paradis for mange fuglearter og ikke mindst havskildpadder, som hvert år kommer her for at lægge æg. I områdets centrale del vil I kunne finde et stort udvalg af forskellige restauranter.
9-12.dag: På eventyr i Fort Myers Beach
Nyd dagen ved stranden ved Fort Myers eller tag på dagstur til de idylliske barriereøer ved navn Lovers Key State Park. Her findes smukke hvide sandstrande og det er muligt, at leje paddleboard eller kajak, mens I til lands kan nyde naturen på enten cykel, til fods eller fra et håndklæde på stranden. En anden mulighed er at tage bilen til Sanibel Island, hvor I finder USA’s største naturlige mangrove-økosystem. Det er hjemsted for mange forskellige arter af fugle, fisk, delfiner, alligatorer, søkøer og pelikaner. Mange af dyrene kan opleves på nært hold i J.N. "Ding" Darling National Wildlife Refuge, hvor I kan bevæge jer rundt på egen hånd i bil, på cykel eller i kano. Hver søndag fra oktober til maj kan I på øen shoppe alt fra specialoste, friskbagt brød og fristende kager til frisk frugt, sprøde grøntsager, lokal honning og friskfanget fisk på det hyggelige Sanibel Island Farmers Market. I udkanten af Fort Myers kan natur- og dyreelskere møde bl.a. alligatorer, skildpadder, oddere og fugle i Six Mile Cypress Slough Preserve. Det 1375 hektar store, frodige naturområde udforskes bedst på en guidet tur, hvor en lokal naturforsker fortæller om dyrene og planterne. Børn og barnlige sjæle har samtidig mulighed for at deltage i et sjovt undervisningsforløb, hvor I på få timer kan lære mere om parkens beboere. Foretrækker I at udforske området på egen hånd, kan I følge de markerede ruter i parken. I Great Calusa Blueway kan hele familien ro i kajak eller stå på paddleboard i Calusa-indianernes fodspor, mens I nyder de frodige omgivelser og historiens vingesus.
13.dag: Fort Myers Beach - Everglades N.P. - Miami International Airport (246 km)
I dag går turen via Everglades National Park til Miami International Airport, hvor jeres fly afgår om aftenen. Området i og omkring Everglades National Park er rigt på et fantastisk plante- og dyreliv. Besøg eventuelt Shark Valley og tag en tur på en Airboat, hvor I både vil kunne spotte alligatorer, hjorte, oddere og omkring 200 forskellige fuglearter. Fortsæt efterfølgende til Miami International Airport, hvor I afleverer jeres biler, inden I starter jeres hjemrejse til Danmark.
14. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

7 overnatninger i poolvilla med 5 soveværelser i Orlando
5 overnatninger i 2 x 2-værelseslejligheder i Fort Myers

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra vacation homes og lejligheder til boutiquehoteller og luksus resorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Orlando // Miami - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Billeje af 2 x 7-personers minivans inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Payment Protection Plan for poolvilla (USD 85,- plus lokal skat)
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)

Prisbemærkning

Prisen er udregnet udfra man er 6 voksne og 4 børn. Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top