10 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.295,-
FRA 4.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne kør-selv-ferie er tilpasset familier, der gerne vil på eventyr sammen i Florida. Nyd det tropiske klima på South Beach i Miami. Efter Miami går turen mod Everglades, som er hjemsted for et fantastisk plante- og dyreliv. I dette område er der blandt andet mulighed for at spotte alligatorer, hjorte, oddere og omkring 200 forskellige fuglearter. Derefter kører I mod nogle af Floridas mest fantastiske strande i området omkring Fort Myers, hvor havskildpadder hvert år kommer for at lægge deres æg. På vejen mod Orlando passerer I charmerende badebyer, hvor lækre sandstrande og krystalklart vand præger landskabet. Herefter venter et par dage i forlystelsesparkernes hovedstad, Orlando. Her er der rig mulighed for at blive underholdt i nogle af de mange forlystelsesparker.

Det er muligt, at forlænge turen med ophold på de tropiske øer ved The Keys, de smukke strande ved Siesta Keys, snorkling med vilde søkøer ved Crystal River, charmerende Bradenton Beach og meget mere.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Florida hele året rundt, men den tørreste periode er fra december til og med april. Klimaet er subtropisk, hvilket betyder at der i perioden maj-november kan komme regn og luftfugtigheden stiger - dette betyder ikke, at man ikke kan rejse i Florida i denne periode, men man skal være opmærksom på at orkansæsonen generelt er fra september til november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Miami
Afgang fra Danmark mod Miami med ankomst samme dag. Når I har afhentet jeres bil, kører I til jeres hotel i Miami. Miami er en pulserende og multikulturel by, hvilket især kommer til udtryk i form af byens spisesteder og arkitektur. Miami’s South Beach er mest kendt for sine smukke strande, svajende palmer, artdeco byggestil, fantastisk shopping og gourmetrestauranter. Her finder I en afslappet stemning samt et godt mix af turister og lokale. Adskillige tv-serier og film er blevet optaget her.
2. dag: Afslapning og badeferie i Miami
I dag er dagen fri til at udforske Miami Beach og de omkringliggende områder. Den centrale del af Miami er hjemsted for Bayside Marketplace og Coconut Grove, som er kendt for sine mange og varierende restauranter og udendørs caféer. Coral Gables og Little Havana, som er et populært kvarter for cubanske immigranter. Derudover er Little Havana også berømt for Calle Ocho, Domino Park og områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter. I Wynwood Walls kan I nyde den fantastiske streetart, hvor nogle af verdens bedste kunstnere udfolder deres talent.
3. dag: Miami Beach via Everglades til Fort Myers Beach (256 km)
Forlad i dag Miami Beach og sæt kursen mod de tropiske strande ved Fort Myers. Efterhånden som I begiver jer længere vestpå, vil I på et tidspunkt kunne spotte Everglades. Området i og omkring Everglades er rigt på et fantastisk plante- og dyreliv. Besøg eventuelt Shark Valley og tag en tur på en Airboat, hvor I både vil kunne spotte alligatorer, hjorte, oddere og omkring 200 forskellige fuglearter. Fortsæt efterfølgende til Fort Myers Beach, hvor I skal tilbringe de næste tre nætter. Fort Myers og de omkringliggende øer er hjemsted for nogle af Floridas mest fantastiske strande. Strandene er et sandt paradis for mange fuglearter og ikke mindst havskildpadder, som hvert år kommer her for at lægge æg. I områdets centrale del vil I kunne finde et stort udvalg af forskellige restauranter.
4-5. dag: Afslapning og badeferie ved Fort Myers
Nyd dagen ved stranden ved Fort Myers eller tag på dagstur til de idylliske barriereøer ved navn Lovers Key State Park. Her findes smukke hvide sandstrande og det er muligt, at leje paddleboard eller kajak, mens I til lands kan nyde naturen på enten cykel, til fods eller fra et håndklæde på stranden. En anden mulighed er at tage bilen til Sanibel Island, hvor I finder USA’s største naturlige mangrove-økosystem. Det er hjemsted for mange forskellige arter af fugle, fisk, delfiner, alligatorer, søkøer og pelikaner. Mange af dyrene kan opleves på nært hold i J.N. "Ding" Darling National Wildlife Refuge, hvor I kan bevæge jer rundt på egen hånd i bil, på cykel eller i kano. Hver søndag fra oktober til maj kan I på øen shoppe alt fra specialoste, friskbagt brød og fristende kager til frisk frugt, sprøde grøntsager, lokal honning og friskfanget fisk på det hyggelige Sanibel Island Farmers Market. I udkanten af Fort Myers kan natur- og dyreelskere møde bl.a. alligatorer, skildpadder, oddere og fugle i Six Mile Cypress Slough Preserve. Det 1375 hektar store, frodige naturområde udforskes bedst på en guidet tur, hvor en lokal naturforsker fortæller om dyrene og planterne. Børn og barnlige sjæle har samtidig mulighed for at deltage i et sjovt undervisningsforløb, hvor I på få timer kan lære mere om parkens beboere. Foretrækker I at udforske området på egen hånd, kan I følge de markerede ruter i parken. I Great Calusa Blueway kan hele familien ro i kajak eller stå på paddleboard i Calusa-indianernes fodspor, mens I nyder de frodige omgivelser og historiens vingesus.
6. dag: Fort Myers Beach til Orlando (405 km)
Sidste stop på rejsen er Orlando, som vi anbefaler du tager til via kystruten, som fører jer gennem de charmerende badebyer Sarasota, Longboat Key og Anna Maria Island. Hvert af disse områder har sin egen charme, men fælles for dem alle er, at de har lækre sandstrande og krystalklart vand.
7-8. dag: På eventyr i Orlando
Velkommen til forlystelsesparkernes hovedsted. De følgende to dage kan I selv tilrettelægge jeres rejseplan ud fra de mange attraktioner, som denne by har at byde på:
 • Magic Kingdom Park: Mød Mickey Mouse og hans venner I Magic Kingdom Park, hvor Walt Disneys fantasier bliver til virkelighed. Her er utallige attraktioner for både børn og barnlige sjæle. Se Askepots slot på Main Street, som giver et billede af, hvordan Amerika så ud for næsten hundrede år siden. Besøg Adventureland, Frontierland, Liberty Square og Tomorrowland. Se The Haunted Mansion og oplev spændingen ved at ride i Space Mountain. Husk også at besøge Mickey's Toontown Fair og nyd om aftenen det spektakulære festfyrværkeri, som er krydret med masser af lys- og lydeffekter.
 • Universal Studios Florida: Bliv en del af “Men in Black alien Attack” og skyd aliens, mens du jagter dem gennem New Yorks gader. Dyk ned i mørket på ”Revenge of the Mummy”, som er en spændende tur, der kombinerer specielle effekter. Se Shrek i 4D, hvor du vil se, høre og føle handlingen direkte fra din plads. Flyv en tur med E.T. på hans cykel, alt imens du hjælper ham med at redde hans hjemplanet. Oplev magien i Wizarding World of Harry Potter. I Universal Studios finder du med garanti noget, der appellerer til børn i alle aldre.
 • Universals Islands of Adventure: Rejs gennem fem bemærkelsesværdige øer, hvor myter, tegneserielegender og tegnefilmshelte bliver vækket til live. Træd ind i Amazing Adventures of Spider-Man, hvor kæmper mod det onde og få eventyret helt ind under huden. Styr din sofa gennem siderne i den berømte børnebog ”The Cat in the Hat” på Seuss Island. Udforsk The Lost Continent, hvor I vil finde Dueling Dragons. Oplev alle de banebrydende forlystelser og se historierne blive vækket til live i Universals Islands of Adventure.
 • Disney’s Epcot: Besøg Epcot’s to underholdende verdener, Future World og World Showcase. Attraktionerne i Future World består bl.a. af Spaceship Earth, hvor I kan opleve en rejse fra begyndelsen af tid frem til den elektroniske tidsalder. De innovative opfindelser, som findes i Future World, vil med garanti kunne underholde jwe i mange timer. World Showcase repræsenterer 11 nationers kulturer, og arkitekturen og landskabet ændrer sig, efterhånden, som du flytter fra ét land til et andet. Smag på restauranternes lækre retter, shop og bliv underholdt af de mange forskellige attraktioner, der findes her.
 • Disneys Animal Kingdom: Tag på en afrikansk safaritur og stå ansigt til ansigt med levende elefanter, løver, zebraer og giraffer, eller rejs millioner af år tilbage i tiden og red dinosaurerne fra udryddelse. Uanset om dyrene er levende eller blot fantasi, kan du i Disneys Animal Kingdom være sikker på at få en dag fyldt med eventyr.
 • Kennedy Space Center: Hjemsted for det amerikanske rumprogram og NASA’s hovedkvarter. På Visitor Center kan I opleve interaktive simulatorer, live shows og nærkontakt med massive raketter og rumfærger. Mød et medlem af NASA’s astronautkorps i Astronaut Encounter og sørg for at se en af IMAX’s rumfilm på en af de gigantiske fjernsynsskærme. Det er muligt at tilkøbe ture ind til NASA’s affyringsramper. Kennedy Space Center ligger cirka 1 times kørsel fra Orlando.
9. dag: Afrejse fra Orlando
Nyd den sidste morgen i Orlando, før I kører mod Orlandos internationale lufthavn. Efter 9 dages rejse i Florida går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.
10. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på turistklassehotel i Miami
3 overnatninger på turistklassehotel i Fort Myers
3 overnatninger på turistklassehotel i Orlando

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra vacation homes og lejligheder til boutiquehoteller og luksus resorts.

Bemærkninger

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

December - maj

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Miami // Orlando - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Billeje inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top