Søg
Søg
South Beach Maimi, USA
Det bedste af Florida.
South Beach Miami, USA
Det bedste af Florida.
Overseas Highway, USA
Hemingways hus, Key West, USA
Fort Myers, USA
Nyd stranden og oplev Sanibel Island i kajak ved Fort Myers
Siesta Key Beach, Sarasota, USA
Rollercoaster Hulk i Islands of Adventures, USA
Islands of Adventures, USA
Disneyland i Orlando, USA
Kennedy Space Center, USA

Med familien på eventyr i Florida

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 3.995,-

Varighed: 10 dage

Tag afsted med hele familien på en uforglemmelig rejse til Floridas eventyrlige forlystelsesparker, stemningsfyldte byer, vilde dyr og smukke strande. For at gøre turen mest behagelig og fleksibel har du lejebil under hele opholdet og så har vi booket alle overnatningerne for dig.

Denne kør-selv-ferie er tilpasset til familier der gerne vil på eventyr sammen i Florida. Nyd det tropiske klima på South Beach i Miami. Efter Miami går turen mod det tropiske ø-paradis, Key West og videre mod Everglades, som er hjemsted for et fantastisk plante- og dyreliv. I dette område er der blandt andet mulighed for at spotte alligatorer, hjorte, oddere og omkring 200 forskellige fuglearter. Derefter kører du imod nogle af Floridas mest fantastiske strande i området omkring Fort Myers, hvor havskildpadder hvert år kommer for at lægge deres æg. På vejen mod Orlando passerer du charmerende badebyer, hvor lækre sandstrande og krystalklart vand præger landskabet. Herefter venter et par dage i forlystelsesparkernes hovedstad, Orlando. Her er der rig mulighed for at blive underholdt i nogle af de mange parker. Efter nogle magiske dage i Orlando fører turen til NASA's hovedkvarter ved Kennedy Space Center og videre mod turens sidste stop Fort Lauderdale.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

Du kan rejse i Florida hele året rundt, men du skal være opmærksom på at klimaet er subtropisk, hvilket betyder at der i perioden maj-oktober kan komme en del regn - dette betyder ikke at man ikke kan rejse i Florida i denne periode.

Rollercoaster Hulk i Islands of Adventures, USA

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Miami
Afgang fra Danmark mod Miami med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil kører du mod dit hotel i Miami. Miami er en pulserende og multikulturel by, hvilket især kommer til udtryk i form af byens spisesteder og arkitektur. Miami’s South Beach er mest kendt for sine smukke strande, svajende palmer, artdeco byggestil, fantastisk shopping og gourmetrestauranter. Her finder er en afslappet stemning samt et godt mix af turister og lokale. Adskillige tv-serier og film er blevet optaget her.

2. dag: Afslapning og badeferie i Miami
I dag er dagen fri til at udforske Miami Beach og de omkringliggende områder. Den centrale del af Miami er hjemsted for Bayside Marketplace; Coconut Grove, som er kendt for sine mange og varierende restauranter og udendørs caféer; Coral Gables og Little Havana, som er et populært kvarter for cubanske immigranter. Derudover er Little Havana også berømt for Calle Ocho, Domino Park og områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter.

3. dag: Miami Beach - Key West (272 km)
Forlad i dag Miami Beach og sæt kursen mod det tropiske ø-paradis, Key West. Undervejs fører vejen dig gennem Florida Keys og over Overseas Highway, via 42 broer til den sydligste by i USA, Key West. Der sker hele tiden noget i Key West, hvor specialbutikker, udendørs caféer og restauranter ligger placeret langs de fleste gader. Ønsker du at komme på en sightseeing tur, så tag eventuelt en tur på Conch Tour Train. Besøg også Ernest Hemmingway museet og hans tidligere hjem, hvor du vil få en indsigt i, hvor forfatteren skrev og levede i mere end ti år. Gå om aftenen en tur langs Duval Street for at nyde den festlige stemning og prøve de lokale specialiteter. Et besøg i Key West er først fuldendt, når du har oplevet Sunset Celebration på Mallory Square, hvor adskillige kunstnere ved solnedgang optræder langs vandkanten.

4. dag: Key West - Everglades - Fort Myers Beach (455 km)
Forlad i dag Key West og kør videre gennem Upper Keys, hvor det undervejs er en god idé at holde et vågent øje med hejrer. Efterhånden som du begiver dig længere nordpå, vil du på et tidspunkt kunne spotte Everglades. Området i og omkring Everglades er rigt på et fantastisk plante- og dyreliv. Besøg eventuelt Shark Valley og tag en tur på en Airboat Ride, hvor du både vil kunne spotte alligatorer, hjorte, oddere og omkring 200 forskellige fuglearter. Bagefter er der mulighed for at se et alligatorshow samt besøge en alligator farm, hvor over 100 alligatorer og krokodiller lever. Fortsæt efterfølgende til Fort Myers Beach, hvor du skal tilbringe natten. Fort Myers og de omkringliggende øer er hjemsted for nogle af Floridas mest fantastiske strande. Strandene er et sandt paradis for mange fuglearter og ikke mindst havskildpadder, som hvert år kommer her for at lægge æg. I områdets centrale del vil du kunne finde et stort udvalg af forskellige restauranter.

5. dag: Fort Myers Beach - Orlando (405 km)
Før du om morgenen forlader Fort Myers, har du mulighed for at besøge nogle af områdets mest populære attraktioner. Besøg for eksempel Edison / Ford Winter Homes på en guidet tur eller slap af og nyd områdets smukke strande. Fortsæt herefter mod Orlando via kystruten, som fører dig gennem de charmerende badebyer Sarasota, Longboat Key og Anna Maria Island. Hvert af disse områder har sin egen charme, men fælles for dem alle er, at de har lækre sandstrande og krystalklart vand. Når du ankommer til Orlando, er der mulighed for at besøge Downtown Disney.

6-7. dag: På eventyr i Orlando
Velkommen til forlystelsesparkernes hovedsted. De efterfølgende to dage kan du selv tilrettelægge din rejseplan ud fra de mange attraktioner, som denne by har at byde på.

Magic Kingdom Park - Mød Mickey Mouse og hans venner I Magic Kingdom Park, hvor Walt Disneys fantasier bliver til virkelighed. Her er utallige attraktioner for både børn og barnlige sjæle. Se Askepots slot på Main Street, som giver et billede af, hvordan Amerika så ud for næsten hundrede år siden. Besøg Adventureland, Frontierland, Liberty Square og Tomorrowland. Se The Haunted Mansion og oplev spændingen ved at ride i Space Mountain. Husk også at besøge Mickey's Toontown Fair og nyd om aftenen det spektakulære festfyrværkeri, som er krydret med masser af lys- og lydeffekter.

Universal Studios Florida – Bliv en del af “Men in Black alien Attack” og skyd aliens, mens du jagter dem gennem New Yorks gader. Dyk ned i mørket på ”Revenge of the Mummy”, som er en spændende tur, der kombinerer specielle effekter. Se Shrek i 4D, hvor du vil se, høre og føle handlingen direkte fra din plads. Flyv en tur med E.T. på hans cykel, alt imens du hjælper ham med at redde hans hjemplanet. Oplev magien i Wizarding World of Harry Potter. I Universal Studios finder du med garanti noget, der appellerer til børn i alle aldre.

Universals Islands of Adventure - Rejs gennem fem bemærkelsesværdige øer, hvor myter, tegneserielegender og tegnefilmshelte bliver vækket til live. Træd ind i Amazing Adventures of Spider-Man, hvor kæmper mod det onde og få eventyret helt ind under huden. Styr din sofa gennem siderne i den berømte børnebog ”The Cat in the Hat” på Seuss Island. Udforsk The Lost Continent, hvor du vil finde Dueling Dragons. Oplev alle de banebrydende forlystelser og se historierne blive vækket til live i Universals Islands of Adventure.

Disney’s Epcot - Besøg Epcot’s to underholdende verdener, Future World og World Showcase. Attraktionerne i Future World består bl.a. af Spaceship Earth, hvor du kan opleve en rejse fra begyndelsen af tid frem til den elektroniske tidsalder. De innovative opfindelser, som findes i Future World, vil med garanti kunne underholde dig i mange timer. World Showcase repræsenterer 11 nationers kulturer, og arkitekturen og landskabet ændrer sig, efterhånden, som du flytter fra ét land til et andet. Smag på restauranternes lækre retter, shop og bliv underholdt af de mange forskellige attraktioner, der findes her.

Disneys Animal Kingdom - Tag på en afrikansk safaritur og stå ansigt til ansigt med levende elefanter, løver, zebraer og giraffer, eller rejs millioner af år tilbage i tiden og red dinosaurerne fra udryddelse. Uanset om dyrene er levende eller blot fantasi, kan du i Disneys Animal Kingdom være sikker på at få en dag fyldt med eventyr.

8. dag: Orlando - Kennedy Space Center - Fort Lauderdale (384 km)
Efter at have tilbragt nogle magiske dage i Orlando er det nu tid til at køre mod øst til Kennedy Space Center, som er hjemsted for det amerikanske rumprogram og NASA’s hovedkvarter. På Visitor Center kan du opleve interaktive simulatorer, live shows og nærkontakt med massive raketter. Mød et medlem af NASA’s astronautkorps i Astronaut Encounter og sørg for at se en af en af IMAX’s rumfilm på en af de gigantiske fjernsynsskærme. Efter at have udforsket rummet i Kennedy Space Center fører turen videre til Fort Lauderdale. Kunst- og underholdningsområderne i Fort Lauderdale er placeret langs flodbredden, og på Las Olas Boulevard kan du finde adskillige kunstbutikker, gallerier og spisesteder. På en Jungle Queen Boat Tour er der et godt udsyn til de smukke ejendomme, der ligger langs floden, mens der også er inkluderet et stop i ”Indian Village”.

9. dag: Fort Lauderdale - Miami International Airport
Nyd den sidste morgen i Fort Lauderdale, før du kører mod Miami’s internationale lufthavn. Efter 9 dages rejse i Florida går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

10. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
8 overnatninger på budgethoteller.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle hotelovernatninger er reserveret på forhånd. Der kan forekomme ændringer i hotellerne, men standarden vil være tilsvarende.

Kørsel foregår i egen lejet bil, der er reserveret på forhånd (inkluderet i prisen). Bilen hentes og afleveres i lufthavnen. Hjemmefra udleveres en omfattende guidebog for netop denne tur. Bogen indeholder hotelvouchers, detaljeret kørselsvejledning, rutekort samt omtale af generelle forhold og seværdigheder på turen.

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 3.995,-


Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Det er muligt at opgradere værelsestype og billeje mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Miami t/r
  • Billeje med alle forsikringer og fri kilometer
  • Kørselsvejledning på dansk
  • 8 overnatninger i dobbeltværelse på budgethoteller

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer
  • Drikkepenge
  • Entré til nationalparker
  • Parkeringsafgifter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: