19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 22.195,-
FRA 7.395,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne kør-selv-rejse starter med gospel og tid på egen hånd i fascinerende New York. Herefter henter du din lejebil og kører forbi historiske Philadelphia til USA’s hovedstad Washington, hvor der venter dig en fantastisk cykeltur langs The Mall. Rejsen fortsætter til Colonial Williamsburg, med sine mere end 500 bygninger fra det 18. århundrede, USA's fødested Jamestown og Yorktown, hvor George Washington ledte de amerikanske oprørsstyrker til sejr over den britiske hær i 1781. Jamestown, Williamsburg og Yorktown udgør i dag museumsområdet The Historic Triangle. Næste stop på rejsen er Norfolk, som huser verdens største flådebase. Fra Norfolk fortsætter du langs kysten til Kill Devil Hills, hvor Wright-brødrene, Orville og Wilbur, i 1903 foretog verdens første flyvning i en flyvemaskine. Turen var kort, og varede blot 12 sekunder. Efter et hyggeligt stop i Kill Devil Hills kører du mod Wilmington, hvor du kan nyde en gåtur rundt i de historiske gader og langs den hyggelige havnefront. Der venter dig masser sydstatscharme i Charleston, hvor der er inkluderet en byrundtur i hestevogn. Fyldt med oplevelser fortsætter du til Hilton Head Island, hvor der er sat god af tid af til badeferie og afslapning, inden du fortsætter til forlystelsesparkernes mekka, Orlando. Rejsen slutter i Miami, hvor der er inkluderet en foodie- og byrundtur på South Beach inden du tager i lufthavnen og flyver tilbage til Danmark.

Hos Jysk Rejsebureau er vi en bunke rejsenørder, som elsker at lave fantastiske rejser. Dette rejseforslag er udarbejdet af vores dygtigste USA-specialister, som har fået til opgave at udarbejde en rejse rundt igenem sydstaterne. Vi mener selv, at ruten og valg af overnatninger er garanti for en unik rejse.

Rejseforslaget kan forlænges, så du får mere tid de enkelte steder, eller du kan tilføje stop på vejen. Det er bl.a. muligt at tilføje Great Smoky Mountains National Park og køre af Blue Ridge Parkway eller møde Amish folket ved Lancaster.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt, men de bedste måneder at rejse i det østlige USA er fra fra april til november.I forårsmånederne springer træerne ud, og området byder på masser af varme. I det nordøstlige falder temperaturen i oktober og november, hvor bladene skifter farve og skaber maleriske landskaber med masser af kontraster. Fra december til marts hersker vinteren i det nordøstlige med bidende kulde, frostvejr og sne - i den sydøstlige del vil vejret dog være varmt.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til New York
Afgang fra Danmark mod New York med ankomst samme dag. Efter ankomst i lufthavnen finder du selv frem til dit hotel. Her har du tre dage på egen hånd.
2. dag: På eventyr i New York
Du har hele dagen på egen hånd i New York. Savner du inspiration til din tid i The Big Apple, kan vi anbefale følgende:
 • Nyd udsigten over skyline og Central Park fra Rockefeller Center
 • Tag på opdagelse i Central Park
 • Lej en cykel og udforsk byen på egen hånd
 • Besøg Ground Zero
 • Oplev et Broadway show
 • Mærk stemningen til en basketball kamp i Madison Square Garden
 • Spis hos en lokal new yorker, læs mere her
 • Støt de to lokale NFL hold Jets og Giants
 • Besøg et af byens mange museer, f.eks. The Metropolitan Museum of Art og National September 11 Museum
 • Tag på shopping i The Mills at Jersey Gardens eller Woodbury Common Premium Outlets
 • Gå rundt og mærk stemningen i de mange områder og bydele af New York
Dette er blot et udvalg af de oplevelser og ture Jysk Rejsebureau anbefaler i New York.
3. dag: Harlem og gospel
Du mødes med din lokale guide om morgenen på en forudbestemt adresse. Husk at have pænt tøj på - tanktop og shorts er ikke tilladt. Herfra går turen i bus og til fods rundt i Harlem, hvor din guide fortæller om områdets historie. Under turen rundt i Harlem kommer i bl.a. forbi Columbia University, City College, Morningside Heights, the Morris Jumel Mansion, Sylvan Terrace, Strivers Row & the Abyssinian Baptist Church, the Cotton Club, the Apollo Theater, the Schomburg Center for Research in Black Culture, Sugar Hill, Duke Ellington's apartment og den kendte 125th street. Du kommer også til at opleve en klassisk Harlem gudstjeneste og selvfølgelig gospelmusik. Turen tager cirka fire timer og herefter har du eftermiddagen og aftenen på egen hånd.
4. dag: New York via Philadelphia til Washington (358 km)
Du henter din lejebil i Newark lufthavnen og sætter kursen mod Philadelphia. Her kan du opleve den 1000 kilo tunge Liberty Bell i The National Historical Park og Independence Hall, hvor Thomas Jefferson underskrev uafhængighedserklæringen i 1776. Du kan også besøge Betsy Ross’ hus, som siges at være stedet hvor USA's første flag blev syet. Philadelphia, eller "Philly", er ikke kun historiske bygninger og artefakter. Det er også muligt at løbe op af trapperne ved Philadelphia Museum of Art som Rocky gjorde det tilbage i 1976. Til frokost må du ikke snyde dig selv for den lokale specialitet, en Philly cheesesteak, fra Geno’s Steaks eller Pat’s King of Steaks (ligger på hjørnet af South 9th Street og Passyunk Avenue). Sidst på eftermiddagen forsætter du din roadtrip fra Philadelphia og sætter kursen mod Washington, hvor du overnatter.
5. dag: Cykeltur i Washington
Om formiddagen mødes du med din lokalguide ved The National Mall. Du får udleveret cykel, hjelm og en flaske vand. Herefter går turen rundt til alle de store sights og monumenter ved National Mall og Capitol Hill. Du kommer bl.a. omkring Capitol Building, Supreme Court, Smithsonian Museums, World War II Memorial, the Washington Monument, m.fl.. Turen tager 3 timer og er cirka 12 km. Du kommer til at lære alt om udstillinger, museer, events og får gode råd af din lokalguide.
6. dag: Washington via Williamsburg, Jamestown og Yorktown til Norfolk (333 km)
Tag afsked med hovedstaden og fortsæt til Colonial Williamsburg med sine mere end 500 bygninger fra det 18. århundrede. Du føler virkelig du er trådt tilbage i en tidslomme, mens du går blandt de fine, gamle bygninger omgivet af handelsfolk, soldater og kvinder klædt i tøj fra tiden omkring den amerikanske revolution. Herefter fortsætter du til USA's fødested Jamestown og videre til Yorktown, hvor George Washington ledte de amerikanske oprørsstyrker til sejr over den britiske hær i 1781. Jamestown, Williamsburg og Yorktown udgør i dag museumsområdet The Historic Triangle. Sidste stop på dagens køretur er Norfolk som huser verdens største flådebase.
7. dag: På opdagelse i Norfolk
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske Norfolk og byens enorme flådebase, Naval Station Norfolk. Basen dækker et areal på 1.740 hektarer og huser destroyere, hangarskibe, landgangsfartøjer, ubåde, fly, m.fl. Du kan tilkøbe en rundvisning på basen, som giver dig et indblik i dagligdagen på denne store militærbase.
8. dag: Norfolk via Kill Devil Hills til Wilmington (507 km)
Fra Norfolk fortsætter du langs kysten til Kill Devil Hills, hvor Wright-brødrene, Orville og Wilbur, i 1903 foretog verdens første flyvning i en flyvemaskine. Turen var kort, og varede blot 12 sekunder. I udkanten af Kill Devil Hills finder du Jockey's Ridge State Park som har de største sandklitter på den amerikanske østkyst. Nyd en gåtur lands Avalon Pier og spis en god frokost på Captain George’s Seafood Restaurant som går for at være en af de 12 bedste all-you-can-eat fiskerestauranter i USA. Efter et hyggeligt stop i Kill Devil Hills køre du mod Wilmington, hvor du kan nyde en gåtur rundt i de historiske gader og langs den hyggelige havnefront.
9. dag: Wilmington til Charleston (278 km)
Rejsen fortsætter til en af USA’s mest charmerende byer, Charleston. Byen blev grundlagt i 1670, og her er stadig masser af historiske bygninger bl.a. Fort Sumter, hvorfra de første skud i den amerikanske borgerkrig blev affyret.
10. dag: Byrundtur i hestevogn i Charleston
Dagen starter med en byrundtur i hestevogn i Charleston, hvor din guide fortæller om slavetiden og byens historie. Herefter kan du på egen hånd besøge Boone Hall Plantation med den imponerende egeallé, der leder op til hovedhuset. De ældgamle egetræer er fuldstændig overgroede med mos og får stedet til at emme endnu mere af sydstatsatmosfære. Plantagen er brugt i mange filmoptagelser, blandt andet tv-serien Nord og Syd. På Boone Hall finder man også de eneste bevarede slavehytter i USA.
11. dag: Charleston til Hilton Head Island (157 km)
I dag går turen til en af South Carolina’s smukkeste øer, Hilton Head Island. Her finder du palmer, smukke sandstrande, golfbaner, cykel- og vandrestier og rundt på øen hersker der en afslappet stemning - perfekt sted at slappe af ovenpå de mange oplevelser du har haft fra New York og ned langs østkysten.
12. dag: Afslapning og badeferie ved Hilton Head Island
Du har dagen på egen hånd til at dase ved stranden eller udforske Hilton Head Island på cykel- eller vandreture. Tag på kajaktur og sejl blandt områdets vilde delfiner eller tag med en lokal på fisketur. Mulighederne er mange og der er noget for enhver på en af USA’s mest børnevenlige strande.
13. dag: Hilton Head Island via Savannah og Saint Augustine til Orlando (509 km)
Ovenpå et par dages afslapning på Hilton Head Island går turen til Savannah, som oser af sydstatscharme og gæstfrihed. Byen blev grundlagt af den britiske general James Oglethorpe i 1733, som nøje udtænkte netværk af pladser med boliger, institutioner og kirker. Navne som Pulaski Square, Chippewa Square og Franklin Square fortæller historier om præsidenter, guvernører og krigshelte. Mens du bevæger dig rundt i den gamle bydel, kan du se de mange arkitektoniske stilarter, som præger bybilledet: victoriansk, koloni-stil, græsk inspireret, gotisk inspireret og mange andre. Spis frokost på Mrs. Wilke’s Dining Room, hvor du kan få dig et solidt traditionelt sydstatsmåltid, inden du igen begiver dig ud for at udforske byens mange parker, kirkegårde, kirker og historiske bygninger. Herfra kan du køre direkte til Orlando eller gøre stop i Saint Augustine, som blev grundlagt af Pedro Menéndez de Avilés tilbage i 1565. Byen er den ældste uafbrudte europæiske bosættelse i USA. Nyd en gåtur langs de hyggelige, smalle gader i Spanish Quarter Village og nyd udsigten fra det spanske fort Castillo de San Marcos.
14-15. dag: På eventyr i Orlando’s forlystelsesparker
Nyd dagene i en af de mange forlystelsesparker. Orlando var indtil 1960’erne et meget stille og ikke særligt interessant område, men det ændredes radikalt og efterspørgslen på arbejdskraft boomede, da først rumforskningen tog fart i Cape Canaveral og opførelsen af Disney World kort tid efter fulgte trop. I 1971 slog Walt Disney World sine døre op, og intet var længere som før. I dag er Orlando den 3. mest besøgte by i USA efter New York og Los Angeles. Nedenfor kan du læse om nogle af de forlystelsesparker du finder i området omkring Orlando:
 • Magic Kingdom Park: Mød Mickey Mouse og hans venner I Magic Kingdom Park, hvor Walt Disneys fantasier bliver til virkelighed. Her er utallige attraktioner for både børn og barnlige sjæle. Se Askepots slot på Main Street, som giver et billede af, hvordan Amerika så ud for næsten hundrede år siden. Besøg Adventureland, Frontierland, Liberty Square og Tomorrowland. Se The Haunted Mansion og oplev spændingen ved at ride i Space Mountain. Husk også at besøge Mickey's Toontown Fair og nyd om aftenen det spektakulære festfyrværkeri, som er krydret med masser af lys- og lydeffekter.
 • Universal Studios Florida: Bliv en del af “Men in Black Alien Attack” og skyd aliens, mens du jagter dem gennem New Yorks gader. Dyk ned i mørket på ”Revenge of the Mummy”, som er en spændende tur, der kombinerer specielle effekter. Se Shrek i 4D, hvor du vil se, høre og føle handlingen direkte fra din plads. Flyv en tur med E.T. på hans cykel, alt imens du hjælper ham med at redde hans hjemplanet. Oplev magien i Wizarding World of Harry Potter. I Universal Studios finder du med garanti noget, der appellerer til børn i alle aldre.
 • Universals Islands of Adventure: Rejs gennem fem bemærkelsesværdige øer, hvor myter, tegneserielegender og tegnefilmshelte bliver vækket til live. Træd ind i Amazing Adventures of Spider-Man, hvor kæmper mod det onde og få eventyret helt ind under huden. Styr din sofa gennem siderne i den berømte børnebog ”The Cat in the Hat” på Seuss Island. Udforsk The Lost Continent, hvor du vil finde Dueling Dragons. Oplev alle de banebrydende forlystelser og se historierne blive vækket til live i Universals Islands of Adventure.
 • Disney’s Epcot: Besøg Epcots to underholdende verdener, Future World og World Showcase. Attraktionerne i Future World består bl.a. af Spaceship Earth, hvor du kan opleve en rejse fra begyndelsen af tid frem til den elektroniske tidsalder. De innovative opfindelser, som findes i Future World, vil med garanti kunne underholde dig i mange timer. World Showcase repræsenterer 11 nationers kulturer, og arkitekturen og landskabet ændrer sig, efterhånden, som du flytter fra ét land til et andet. Smag på restauranternes lækre retter, shop og bliv underholdt af de mange forskellige attraktioner, der findes her.
 • Disneys Animal Kingdom: Tag på en afrikansk safaritur og stå ansigt til ansigt med levende elefanter, løver, zebraer og giraffer, eller rejs millioner af år tilbage i tiden og red dinosaurerne fra udryddelse. Uanset om dyrene er levende eller blot fantasi, kan du i Disneys Animal Kingdom være sikker på at få en dag fyldt med eventyr.
16. dag: Orlando til Miami via Kennedy Space Center (434 km)
Start dagen med en kort køretur til Kennedy Space Center, hjemsted for det amerikanske rumprogram og NASA’s hovedkvarter. På Visitor Center kan du opleve interaktive simulatorer, live shows og nærkontakt med massive raketter og rumfærger. Mød et medlem af NASA’s astronautkorps i Astronaut Encounter og sørg for at se en af IMAX’s rumfilm på en af de gigantiske fjernsynsskærme. Det er muligt at tilkøbe ture ind til NASA’s affyringsramper. Når du er færdig med at udforske din indre astronaut sltter du dig i bilen og køre det sidste stykke ned slutdestinationen på din rejse ved South Beach i Miami.
17. dag: Foodie- og byrundtur på South Beach
I dag venter der dig en fantastisk guidet gåtur rundt på South Beach. Turen tager cirka 3 timer og gør stop ved 5 af de mest populære restauranter, hvor du får mulighed for at smage på en masse små retter, mens du lærer områdets historie og Art Deco arkitektur.
18. dag: Afrejse fra Miami
Nyd den sidste morgen i Miami, før du kører mod Miamis internationale lufthavn. Efter 18 dages rejse langs USA’s østkyst går turen hjemad.
19. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

3 overnatninger på Hotel Edison Times Square i New York
2 overnatninger på Courtyard Washington, DC/U.S. Capitol i Washington
2 overnatninger på Hampton Inn i Norfolk
1 overnatning på Homewood Suites by Hilton i Wilmington
2 overnatninger på Holiday Inn Riverview i Charleston
2 overnatninger på Holiday Inn Express Hilton på Hilton Head Island
3 overnatninger på Rosen Inn Closest to Universal i Orlando
2 overnatninger på Marseilles Beachfront Hotel i Miami

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra vacation homes og lejligheder til boutiquehoteller og luksus resorts.

Bemærkninger

Flere af dagsturene inkluderet i dette rejseforslag har en minimumsalder på 5 år. Rejser du med mindre børn kan disse dagsture fravælges eller ændres.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Grundet gospelturen i New York starter dette rejseforslag fredag eller lørdag. Hvis man ikke ønsker at opleve gospel i New York, så kan turen startes alle ugens dage.

Gruppestørrelse

Du er på egen hånd på det meste af rejsen. Dagsturene på rejsen foregår i mindre grupper.

April - november

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - New York // Miami - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Billeje inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Gospeltur i New York med engelsktalende guide
 • Cykeltur i Washington med engelsktalende guide
 • Byrundtur i hestevogn i Charleston med engelsktalende guide
 • Foodie- og byrundtur i Miami med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Envejsleje på billeje USD 200,- + skat
 • Resort fees
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top