Søg
Søg
Crystal River, USA
Islands of Adventures, USA
Disneyland i Orlando, USA
Kennedy Space Center, USA
NASA rundvisning, Kennedy Space Center, USA
Rollercoaster Hulk i Islands of Adventures, USA
Søko, Crystal River, USA
Søko, Crystal River, USA
Fort Myers, USA
Nyd stranden og oplev Sanibel Island i kajak ved Fort Myers
Airboat, Everglades National Park, USA
Det bedste af Florida.
Overseas Highway, USA
Hemingways hus, Key West, USA
South Beach Miami, USA
South Beach Maimi, USA
Tag familien med på eventyrrejse i Florida, USA
Tag familien med på eventyrrejse i Florida, USA
Tag familien med på eventyrrejse i Florida, USA
Tag familien med på eventyrrejse i Florida, USA
Lej en cykel og udforsk Miami

Det bedste af Florida

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 4.995,-

Varighed: 14 dage

Tag på den ultimative kør-selv-tur i Florida. Her får du fantastiske dyreoplevelser, fede storbyer, de bedste overnatningssteder, smukke strande og masser af forlystelsesparker.

På denne ultimative kør-selv-tur i Florida er der noget for en hver: lækre strande, vilde dyr, forlystelsesparker og storbyliv. Vi har i dette rejseforslag valgt de bedste overnatningssteder i Florida. Turen starter i Orlando, hvor du bl.a. kan tage på opdagelse i Disney World, Universal Studio, Aquatica og Butsch Garden Amusement Park, Island of Adventures og Kennedy Space Center. Herefter kører du mod Crystal River, hvor du kan komme helt tæt på vilde søkøer - en helt unik oplevelse for alle aldre. Efter snorkelturen med søkøer går turen til Fort Myers, hvor du kan nyde de skønne strande og det turkisfarvede vand. Herefter går turen via Everglades National Park, som kan udforskes på klassisk Airboat. Her er bl.a. mulighed for at spotte alligatorer, fugle og oddere. Efter en overnatning omkring Homestead, går turen til det tropiske ø-paradis Key West, hvor der altid sker en masse. Oplev bl.a. Ernest Hemmingways hus eller nyd de smukke strande. Turens sidste stop er i Miami, hvor der er mulighed for at nyde den afslappede stemning, Artdeco bygninger, smukke strande og fantastiske restauranter, inden turen går tilbage til Danmark.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

Du kan rejse i Florida hele året rundt, men du skal være opmærksom på at klimaet er subtropisk, hvilket betyder at der i perioden maj-oktober kan komme en del regn - dette betyder ikke at man ikke kan rejse i Florida i denne periode.

Nyd stranden og oplev Sanibel Island i kajak ved Fort Myers

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Orlando
Afgang fra Danmark mod Orlando med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil, kører du mod dit hotel i Orlando. Orlando - og det der kaldes Space Coast - var indtil 1960’erne et meget stille og ikke særlig interessant område. Det ændredes radikalt og efterspørgslen på arbejdskraft boomede, da først rumforskningen tog fart i Cape Canaveral og opførelsen af Disney World kort tid efter fulgte trop. I 1971 slog Walt Disney World sine døre op, og intet var længere som før. I dag er Orlando den 3. mest besøgte by i USA efter New York og Los Angeles.
De efterfølgende 4 dage kan du selv tilrettelægge din rejseplan ud fra de mange attraktioner, som denne by har at byde på.

Magic Kingdom Park - Mød Mickey Mouse og hans venner I Magic Kingdom Park, hvor Walt Disneys fantasier bliver til virkelighed. Her er utallige attraktioner for både børn og barnlige sjæle. Se Askepots slot på Main Street, som giver et billede af, hvordan Amerika så ud for næsten hundrede år siden. Besøg Adventureland, Frontierland, Liberty Square og Tomorrowland. Se The Haunted Mansion og oplev spændingen ved at ride i Space Mountain. Husk også at besøge Mickey's Toontown Fair og nyd om aftenen det spektakulære festfyrværkeri, som er krydret med masser af lys- og lydeffekter.

Universal Studios Florida – Bliv en del af “Men in Black alien Attack” og skyd aliens, mens du jagter dem gennem New Yorks gader. Dyk ned i mørket på ”Revenge of the Mummy”, som er en spændende tur, der kombinerer specielle effekter. Se Shrek i 4D, hvor du vil se, høre og føle handlingen direkte fra din plads. Flyv en tur med E.T. på hans cykel, alt imens du hjælper ham med at redde hans hjemplanet. Oplev magien i Wizarding World of Harry Potter. I Universal Studios finder du med garanti noget, der appellerer til børn i alle aldre.

Universals Islands of Adventure - Rejs gennem fem bemærkelsesværdige øer, hvor myter, tegneserielegender og tegnefilmshelte bliver vækket til live. Træd ind i Amazing Adventures of Spider-Man, hvor kæmper mod det onde og få eventyret helt ind under huden. Styr din sofa gennem siderne i den berømte børnebog ”The Cat in the Hat” på Seuss Island. Udforsk The Lost Continent, hvor du vil finde Dueling Dragons. Oplev alle de banebrydende forlystelser og se historierne blive vækket til live i Universals Islands of Adventure.

Disney’s Epcot - Besøg Epcot’s to underholdende verdener, Future World og World Showcase. Attraktionerne i Future World består bl.a. af Spaceship Earth, hvor du kan opleve en rejse fra begyndelsen af tid frem til den elektroniske tidsalder. De innovative opfindelser, som findes i Future World, vil med garanti kunne underholde dig i mange timer. World Showcase repræsenterer 11 nationers kulturer, og arkitekturen og landskabet ændrer sig, efterhånden, som du flytter fra ét land til et andet. Smag på restauranternes lækre retter, shop og bliv underholdt af de mange forskellige attraktioner, der findes her.

Disneys Animal Kingdom - Tag på en afrikansk safaritur og stå ansigt til ansigt med levende elefanter, løver, zebraer og giraffer, eller rejs millioner af år tilbage i tiden og red dinosaurerne fra udryddelse. Uanset om dyrene er levende eller blot fantasi, kan du i Disneys Animal Kingdom være sikker på at få en dag fyldt med eventyr.

Kennedy Space Center - hjemsted for det amerikanske rumprogram og NASA’s hovedkvarter. På Visitor Center kan du opleve interaktive simulatorer, live shows og nærkontakt med massive raketter og rumfærger. Mød et medlem af NASA’s astronautkorps i Astronaut Encounter og sørg for at se en af IMAX’s rumfilm på en af de gigantiske fjernsynsskærme. Det er muligt at tilkøbe ture ind til NASA’s affyringsramper. Kennedy Space Center ligger cirka 1 times kørsel fra Orlando.

2-4. dag: På eventyr i Orlando
Nyd dagen i en af de mange forlystelsesparker.

5. dag: Orlando - Crystal River (159 km)
I dag går turen til Crystal River. Crystal River ligger i Citrus County kendt som “Moder Naturs Theme Park”. Crystal River er kendt for snorkling eller svømning med søkøer - en af moder naturs mest fantastiske skabninger. Vandet her ligger konstant på cirka 23 grader, hvilket gør det attraktivt til søkøerne at være her året rundt. Det bedste tidspunkt at opleve søkøer er fra november – marts, hvor søkøerne opholder sig i naturlige ferskvandskilder med god sigtbarhed. Snorkel/svømmeturene tager generelt et par timer og alle kan deltage, så længe man kan svømme. Man kan sagtens opleve søkøer resten af året, men det kan ikke garanteres at man ser dem. Der er også mulighed at fiske eller ro kajak i området.

6. dag: Crystal River - Fort Myers Beach (325 km)
Forlad Crystal River og sæt kursen mod Fort Myers Beach, hvor du skal tilbringe de 3 næste dage. På vejen til Fort Myers kan du gøre stop ved Siesta Key, hvor du finder USA's smukkeste strand. Trænger du til lidt byliv, så gør stop ved Sarasota.
Fort Myers og de omkringliggende øer er hjemsted for nogle af Floridas mest fantastiske strande. Strandene er et sandt paradis for mange fuglearter og ikke mindst havskildpadder, som hvert år kommer her for at lægge æg. I områdets centrale del vil du kunne finde et stort udvalg af forskellige restauranter.

7.dag: På eventyr i Fort Myers Beach
Nyd dagen ved stranden, tag på kajaktur eller kør en tur til Sanibel- og Captiva Island, som er bedst kendt for deres smukke skaller og hyggelige restauranter.

8.dag: Fort Myers Beach - Everglades National Park - Florida City (277 km)
I dag går turen via Everglades National Park til Homestead/Florida City. Området i og omkring Everglades National Park er rigt på et fantastisk plante- og dyreliv. Besøg eventuelt Shark Valley og tag en tur på en Airboat, hvor du både vil kunne spotte alligatorer, hjorte, oddere og omkring 200 forskellige fuglearter. Fortsæt efterfølgende til Homestead/Florida City.

9. dag: Florida City - Key West (205 km)
Sæt kursen mod det tropiske ø-paradis Key West. Undervejs fører vejen dig gennem Florida Keys og over Overseas Highway via 42 broer til den sydligste by i USA, Key West. Der sker hele tiden noget i Key West, hvor specialbutikker, udendørs caféer og restauranter ligger placeret langs de fleste gader.

10. dag: Afslapning og badeferie i Key West
Nyd dagen ved stranden eller tag på en sightseeing tur med Conch Tour Train. Besøg også Ernest Hemmingway museet og hans tidligere hjem, hvor du vil få en indsigt i, hvor forfatteren skrev og levede i mere end ti år. Gå om aftenen en tur langs Duval Street for at nyde den festlige stemning og prøv de lokale specialiteter. Et besøg i Key West er først fuldendt, når du har oplevet Sunset Celebration på Mallory Square, hvor adskillige kunstnere ved solnedgang optræder langs vandkanten.

11. dag: Key West - Miami (272 km)
Efter at have tilbragt to fantastiske dage i Key West er det nu tid til at køre mod Miami. Miami er en pulserende og multikulturel by, hvilket især kommer til udtryk i form af byens spisesteder og arkitektur. Miami’s South Beach er mest kendt for sine smukke strande, svajende palmer, artdeco byggestil, fantastisk shopping og gourmetrestauranter. Her finder er en afslappet stemning samt et godt mix af turister og lokale. Adskillige tv-serier og film er blevet optaget her.

12. dag: Shopping og afslapning i Miami
I dag er dagen fri til at udforske Miami Beach og de omkringliggende områder. Den centrale del af Miami er hjemsted for Bayside Marketplace; Coconut Grove, som er kendt for sine mange og varierende restauranter og udendørs caféer; Coral Gables og Little Havana, som er et populært kvarter for cubanske immigranter. Derudover er Little Havana også berømt for Calle Ocho, Domino Park og områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter.

13.dag: Miami - Miami International Airport
Nyd den sidste morgen i Miami, før du kører mod Miami’s internationale lufthavn. Efter 13 dages rejse i Florida går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

14. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
12 overnatninger på turistklasse hoteller.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle hotelovernatninger er reserveret på forhånd. Der kan forekomme ændringer i hotellerne, men standarden vil være tilsvarende.

Kørsel foregår i egen lejet bil, der er reserveret på forhånd (inkluderet i prisen). Bilen hentes og afleveres i lufthavnen.

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.


Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 4.995,-


Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Det er muligt at opgradere værelsestype og billeje mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Orlando // Miami - Danmark
 • Billeje med alle forsikringer og fri kilometer
 • Kørselsvejledning på dansk
 • 12 overnatninger i dobbeltværelse på hoteller og resorts
 • Snorkeltur med søkøer ved Crystal River inkl. alt udstyr

Prisen er eksklusiv

 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entré til nationalparker
 • Parkeringsafgifter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: