Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.995,-
FRA 4.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne ultimative kør-selv-tur i Florida er der noget for en hver: lækre strande, vilde dyr, forlystelsesparker og storbyliv. Vi har i dette rejseforslag valgt de bedste overnatningssteder i Florida. Turen starter i Orlando, hvor du bl.a. kan tage på opdagelse i Disney World, Universal Studio, Aquatica og Butsch Garden Amusement Park, Island of Adventures og Kennedy Space Center. Herefter kører du mod Crystal River, hvor du kan komme helt tæt på vilde søkøer - en helt unik oplevelse for alle aldre. Efter snorkelturen med søkøer går turen til Fort Myers, hvor du kan nyde de skønne strande og det turkisfarvede vand. Herefter går turen via Everglades National Park, som kan udforskes på klassisk Airboat. Her er bl.a. mulighed for at spotte alligatorer, fugle og oddere. Efter en overnatning omkring Homestead, går turen til det tropiske ø-paradis Key West, hvor der altid sker en masse. Oplev bl.a. Ernest Hemmingways hus eller nyd de smukke strande. Turens sidste stop er i Miami, hvor der er mulighed for at nyde den afslappede stemning, Artdeco bygninger, smukke strande og fantastiske restauranter, inden turen går tilbage til Danmark.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Florida hele året rundt, men den tørreste periode er fra december til og med april. Klimaet er subtropisk, hvilket betyder at der i perioden maj-november kan komme regn og luftfugtigheden stiger - dette betyder ikke, at man ikke kan rejse i Florida i denne periode, men man skal være opmærksom på at orkansæsonen generelt er fra september til november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Orlando
Afgang fra Danmark mod Orlando med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil, kører du mod dit hotel i Orlando. Orlando - og det der kaldes Space Coast - var indtil 1960’erne et meget stille og ikke særlig interessant område. Det ændredes radikalt og efterspørgslen på arbejdskraft boomede, da først rumforskningen tog fart i Cape Canaveral og opførelsen af Disney World kort tid efter fulgte trop. I 1971 slog Walt Disney World sine døre op, og intet var længere som før. I dag er Orlando den 3. mest besøgte by i USA efter New York og Los Angeles.
2-4. dag: På eventyr i Orlando
De efterfølgende dage kan du selv tilrettelægge din rejseplan ud fra de mange attraktioner, som denne by har at byde på:
 • Magic Kingdom Park: Mød Mickey Mouse og hans venner I Magic Kingdom Park, hvor Walt Disneys fantasier bliver til virkelighed. Her er utallige attraktioner for både børn og barnlige sjæle. Se Askepots slot på Main Street, som giver et billede af, hvordan Amerika så ud for næsten hundrede år siden. Besøg Adventureland, Frontierland, Liberty Square og Tomorrowland. Se The Haunted Mansion og oplev spændingen ved at ride i Space Mountain. Husk også at besøge Mickey's Toontown Fair og nyd om aftenen det spektakulære festfyrværkeri, som er krydret med masser af lys- og lydeffekter.
 • Universal Studios Florida: Bliv en del af “Men in Black alien Attack” og skyd aliens, mens du jagter dem gennem New Yorks gader. Dyk ned i mørket på ”Revenge of the Mummy”, som er en spændende tur, der kombinerer specielle effekter. Se Shrek i 4D, hvor du vil se, høre og føle handlingen direkte fra din plads. Flyv en tur med E.T. på hans cykel, alt imens du hjælper ham med at redde hans hjemplanet. Oplev magien i Wizarding World of Harry Potter. I Universal Studios finder du med garanti noget, der appellerer til børn i alle aldre.
 • Universals Islands of Adventure: Rejs gennem fem bemærkelsesværdige øer, hvor myter, tegneserielegender og tegnefilmshelte bliver vækket til live. Træd ind i Amazing Adventures of Spider-Man, hvor kæmper mod det onde og få eventyret helt ind under huden. Styr din sofa gennem siderne i den berømte børnebog ”The Cat in the Hat” på Seuss Island. Udforsk The Lost Continent, hvor du vil finde Dueling Dragons. Oplev alle de banebrydende forlystelser og se historierne blive vækket til live i Universals Islands of Adventure.
 • Disney’s Epcot: Besøg Epcot’s to underholdende verdener, Future World og World Showcase. Attraktionerne i Future World består bl.a. af Spaceship Earth, hvor du kan opleve en rejse fra begyndelsen af tid frem til den elektroniske tidsalder. De innovative opfindelser, som findes i Future World, vil med garanti kunne underholde dig i mange timer. World Showcase repræsenterer 11 nationers kulturer, og arkitekturen og landskabet ændrer sig, efterhånden, som du flytter fra ét land til et andet. Smag på restauranternes lækre retter, shop og bliv underholdt af de mange forskellige attraktioner, der findes her.
 • Disneys Animal Kingdom: Tag på en afrikansk safaritur og stå ansigt til ansigt med levende elefanter, løver, zebraer og giraffer, eller rejs millioner af år tilbage i tiden og red dinosaurerne fra udryddelse. Uanset om dyrene er levende eller blot fantasi, kan du i Disneys Animal Kingdom være sikker på at få en dag fyldt med eventyr.
 • Kennedy Space Center: Hjemsted for det amerikanske rumprogram og NASA’s hovedkvarter. På Visitor Center kan du opleve interaktive simulatorer, live shows og nærkontakt med massive raketter og rumfærger. Mød et medlem af NASA’s astronautkorps i Astronaut Encounter og sørg for at se en af IMAX’s rumfilm på en af de gigantiske fjernsynsskærme. Det er muligt at tilkøbe ture ind til NASA’s affyringsramper. Kennedy Space Center ligger cirka 1 times kørsel fra Orlando.
5. dag: Orlando til Crystal River (159 km)
I dag går turen til Crystal River. Crystal River ligger i Citrus County kendt som “Moder Naturs Theme Park”. Crystal River er kendt for snorkling eller svømning med søkøer - en af moder naturs mest fantastiske skabninger. Vandet her ligger konstant på cirka 23 grader, hvilket gør det attraktivt til søkøerne at være her året rundt. Det bedste tidspunkt at opleve søkøer er fra november - marts, hvor søkøerne opholder sig i naturlige ferskvandskilder med god sigtbarhed. Snorkel/svømmeturene tager generelt et par timer og alle kan deltage, så længe man kan svømme. Man kan sagtens opleve søkøer resten af året, men det kan ikke garanteres at man ser dem. Der er også mulighed at fiske eller ro kajak i området.
6. dag: Crystal River til Fort Myers Beach (325 km)
Forlad Crystal River og sæt kursen mod Fort Myers Beach, hvor du skal tilbringe de 3 næste dage. På vejen til Fort Myers kan du gøre stop ved Siesta Key, hvor du finder USA's smukkeste strand. Trænger du til lidt byliv, så gør stop ved Sarasota. Fort Myers og de omkringliggende øer er hjemsted for nogle af Floridas mest fantastiske strande. Strandene er et sandt paradis for mange fuglearter og ikke mindst havskildpadder, som hvert år kommer her for at lægge æg. I områdets centrale del vil du kunne finde et stort udvalg af forskellige restauranter.
7.dag: På eventyr i Fort Myers Beach
Nyd dagen ved stranden ved Fort Myers eller tag på dagstur til de idylliske barriereøer ved navn Lovers Key State Park. Her findes smukke hvide sandstrande og det er muligt, at leje paddleboard eller kajak, mens du til lands kan nyde naturen på enten cykel, til fods eller fra et håndklæde på stranden. En anden mulighed er at tage bilen til Sanibel Island, hvor I finder USA’s største naturlige mangrove-økosystem. Det er hjemsted for mange forskellige arter af fugle, fisk, delfiner, alligatorer, søkøer og pelikaner. Mange af dyrene kan opleves på nært hold i J.N. "Ding" Darling National Wildlife Refuge, hvor du kan bevæge dig rundt på egen hånd i bil, på cykel eller i kano. Hver søndag fra oktober til maj kan du på øen shoppe alt fra specialoste, friskbagt brød og fristende kager til frisk frugt, sprøde grøntsager, lokal honning og friskfanget fisk på det hyggelige Sanibel Island Farmers Market. I udkanten af Fort Myers kan natur- og dyreelskere møde bl.a. alligatorer, skildpadder, oddere og fugle i Six Mile Cypress Slough Preserve. Det 1375 hektar store, frodige naturområde udforskes bedst på en guidet tur, hvor en lokal naturforsker fortæller om dyrene og planterne. Børn og barnlige sjæle har samtidig mulighed for at deltage i et sjovt undervisningsforløb, hvor du på få timer kan lære mere om parkens beboere. Foretrækker du at udforske området på egen hånd, kan du følge de markerede ruter i parken. I Great Calusa Blueway kan du ro i kajak eller stå på paddleboard i Calusa-indianernes fodspor, mens du nyder de frodige omgivelser og historiens vingesus.
8.dag: Fort Myers Beach til Everglades National Park - Florida City (277 km)
I dag går turen via Everglades National Park til Homestead/Florida City. Området i og omkring Everglades National Park er rigt på et fantastisk plante- og dyreliv. Besøg eventuelt Shark Valley og tag en tur på en Airboat, hvor du både vil kunne spotte alligatorer, hjorte, oddere og omkring 200 forskellige fuglearter. Fortsæt efterfølgende til Homestead/Florida City.
9. dag: Florida City til Key West (205 km)
Sæt kursen mod det tropiske ø-paradis Key West. Undervejs fører vejen dig gennem Florida Keys og over Overseas Highway via 42 broer til den sydligste by i USA, Key West. Der sker hele tiden noget i Key West, hvor specialbutikker, udendørs caféer og restauranter ligger placeret langs de fleste gader.
10. dag: Afslapning og badeferie i Key West
Nyd dagen ved stranden eller tag på en sightseeing tur med Conch Tour Train. Besøg også Ernest Hemmingway museet og hans tidligere hjem, hvor du vil få en indsigt i, hvor forfatteren skrev og levede i mere end ti år. Gå om aftenen en tur langs Duval Street for at nyde den festlige stemning og prøv de lokale specialiteter. Et besøg i Key West er først fuldendt, når du har oplevet Sunset Celebration på Mallory Square, hvor adskillige kunstnere ved solnedgang optræder langs vandkanten.
11. dag: Key West til Miami (272 km)
Efter at have tilbragt to fantastiske dage i Key West er det nu tid til at køre mod Miami. Miami er en pulserende og multikulturel by, hvilket især kommer til udtryk i form af byens spisesteder og arkitektur. Miami’s South Beach er mest kendt for sine smukke strande, svajende palmer, artdeco byggestil, fantastisk shopping og gourmetrestauranter. Her finder er en afslappet stemning samt et godt mix af turister og lokale. Adskillige tv-serier og film er blevet optaget her.
12. dag: Shopping og afslapning i Miami
I dag er dagen fri til at udforske Miami Beach og de omkringliggende områder. Den centrale del af Miami er hjemsted for Bayside Marketplace og Coconut Grove, som er kendt for sine mange og varierende restauranter og udendørs caféer. Coral Gables og Little Havana, som er et populært kvarter for cubanske immigranter. Derudover er Little Havana også berømt for Calle Ocho, Domino Park og områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter. I Wynwood Walls kan du nyde den fantastiske streetart, hvor nogle af verdens bedste kunstnere udfolder deres talent.
13.dag: Miami til Miami International Airport
Nyd den sidste morgen i Miami, før du kører mod Miami’s internationale lufthavn. Efter 13 dages rejse i Florida går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.
14. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

4 overnatninger på turistklassehotel i Orlando
1 overnatning på turistklassehotel i Crystal River
2 overnatninger på turistklasse resort i Fort Myers
1 overnatning på turistklassehotel i Florida City
2 overnatninger på turistklassehotel i Key West
2 overnatninger på turistklassehotel i Miami

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra vacation homes og lejligheder til boutiquehoteller og luksus resorts.

Bemærkninger

Denne tur er velegnet for børn i alle aldre.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Du er på egen hånd på det meste af rejsen. Den inkluderede snorkeltur med søkøer foregår i mindre grupper.

December - maj

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Orlando // Miami - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Billeje inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Snorkeltur med søkøer ved Crystal River inkl. alt udstyr og med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top