1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Atlasbjergene danner kulisse til fantastisk smuk vandring. Vi skal vandre gennem den storslåede natur med golde ørkenlandskaber og frodige oaser på vores vej til toppen af Nordafrikas højeste bjerg Mt Toubkal (4.167m.), og undervejs overnatter vi i små bjerghytter i de gamle berberlandsbyer. Jeg viser billeder fra mine egne oplevelser på trekket i Atlasbjergene og topdagen på Mt. Toubkal.

Jeg vil også kort komme ind på oplevelser i Marrakesh, da vi har lidt tid både før og efter trekket til at udforske den stemningsfyldte by og de små, snørklede og eventyrlige gader i den gamle bydel Medinaen.

Til dette webinar vil jeg også komme ind på, hvad det kræver af dig at være med på turen, hvordan turen er dag for dag samt vejlede om turens praktiske forhold.

Vær opmærksom på at dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt rejse med dansk rejseleder. Læs mere om rejsen her

Vel mødt til en times tid med trekking i Atlasbjergene til toppen af Mt Toubkal.

Med venlig hilsen
Gunnar Fischer-Kjellman

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Gunnar Fischer-Kjellman, rejsekonsulent

Gunnar Fischer-Kjellman

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top