KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Alaska oplevelsen starter allerede ved indflyvningen over Anchorage, som er Alaskas portal til omverdenen. Her bliver man mødt af enorme bjergtoppe, som er snedækket hele året rundt. Vi skal omkring det nordlige Alaska, som er den absolutte essens af, hvad Alaska er. Det er råt, uberørt og fuldstændig breathtaking. Her oplever man et område, som på ingen måde kan sammenlignes med resten af USA’s ”The Lower 48”. Det siges, at alt er større i USA, men alt er bare endnu større i Alaska.

Vi tager turen til Wrangell St. Elias, som er syv gange større end Yellowstone National Park, hvor man kan udfordre sine grænser og prøve kræfter med naturen igennem adventure sport. Videre går turen af ”Alaskas Highway”; en grusvej som fører til toppen af Nordamerika, nemlig Alaskas største stolthed: Mount McKinley eller nu kendt som Mount Denali. Denali byder dog på andet end bjerge. Det er nemlig et paradis for dyreliv, og her er chancerne helt i top for at opleve de berygtede Grizzly bjørne på første række i sikre omgivelser.

Vi fortsætter helt op til Fairbanks, hvor navnet ”The Golden City” lever på sit højeste. Det er her, man oplever ”The Golden Rush”, hovedstaden for guldgravere og eventyrlystne i alle aldre.

Et besøg i Alaska er ikke fuldendt uden en rundtur på Kenai Peninsula. Her kommer man lidt tilbage til civilisationen efter at have besøgt det primitive nord. Hop ombord på en båd og oplev Kenai Fjords.

For dem der vil opleve det ekstreme ingenmandsland, så skal vi ombord på et lokalt bushplane, hvor endedestinationen er Lake Clark eller Kaitmai National Park. Her er naturen ubarmhjertig, bjørnene hersker, og du er blot en ydmyg gæst.

Vi slutter af med et cruise i det sydligste Alaska fra Juneau til Ketchikan, hvor man kan rejse på en mere komfortabel måde, samtidig med at man nyder spektakulærer syn af dyreliv og natur, mens man langsomt sejler langs med ”Alaska Marine Highway”.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen,
Kamilla Hougaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 11-09-2024 kl. 19:00 Tilmeld
Ledige pladser 09-10-2024 kl. 19:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top