Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i staten Alberta, hvor højdepunktet uden tvivl er de storslåede Rocky Mountains. Her er det tid til at komme op i højderne og opleve Canadas smukke nationalparker - den ene større og vildere end den anden.

Rocky Mountains imødekommer alle dine drømme. Du skal holde godt fast i underkæben, når du kører gennem de smukke bjergpas, hvor landskabet spejler sig i den ene krystalblå sø efter den anden. Der er også gode muligheder for at spotte en af de mange sorte bjørne eller elge i skovens lysning.

Efter at have kørt rundt i Albertas glansbillede af natur, bevæger vi os videre til British Colombia. Her stopper skønheden dog på ingen måde, men vi kommer ned i højderne og ned i gear. Her er smukke vinmarker, pulserende storbyer og adventureoplevelser, der får sommerfuglene frem i maven. Glæd dig også til et besøg på Vancouver Island, der byder på et væld af dyreliv og smukke strande, hvor man kan prøve kræfter med surfing.

Vi deler ud af vores personlige rejseoplevelser og rejsetips, så du kan realisere dine rejsedrømme i Canada.

Vi ser frem til en hyggelig og inspirerende aften!

Med venlig hilsen
Heidi Johansen og Dennis K. Knudsen.

Det vil enten være Heidi eller Dennis der afholder webinaret.

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 20-08-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 25-09-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 12-11-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 04-12-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Dennis Kjeldahl Knudsen, rejsekonsulent i Herning

Dennis K. Knudsen

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent Heidi Johansen

Heidi Johansen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, som du modtager ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top