KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Matias Thorn
Se alle datoer
Gratis foredrag
Albanien, Kosovo og Montenegro var indtil for omtrent 20 år siden lukket for omverdenen, så udover at byde på majestætiske naturoplevelser bliver vi på dette vandreventyr indviet i det spektakulære liv i de afsidesliggende bjerge, der gør rejsen til en særlig kulturel og historisk oplevelse.

Vandreruten Peaks of the Balkans blev officielt indviet i 2013, hvor formålet med ruten var at bringe befolkningsgrupperne i en tidligere splittet bjergregion tættere sammen. Ruten bidrager til at tiltrække turister til området og dermed øge indtægterne til den marginaliserede lokalbefolkning, hvilket samtidig kan være med til at stoppe affolkning og sikre bevaring af den smukke natur og kulturarv.

Udover at fortælle om turen vil jeg komme ind på, hvad turen kræver af dig, vigtige praktiske foranstaltninger og tidspunkter for kommende ture. Jeg vil vise jer smukke og naturskønne billeder fra Peaks of Balkans, der rigtigt kan få eventyrlysten frem – og der vil selvfølgelig være god tid til diverse spørgsmål.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften med jer.

Rejsehilsner fra
Matias Thorn


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top