Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Brasiliens mest kendte by er Rio de Janerio - en by, der udstråler glæde og lykke, og hvor en strand er en strand for alle. Her har det nemlig ingen betydning, om du er rig eller fattig. Rio er et fristed for alle, som tager livet en dag ad gangen.

I Rio kan du lade dig rive med af de lækre sambarytmer og den festlige karnevalsstemning. Du kan også gå på oplevelse i byens gader og opleve de smukke bygninger, eller tage på en dagstur og se alle Rios must see’s, f.eks. udsigten fra sukkertoppen og Cristo-figuren ”Corcovado”. Rio er et slaraffenland med unikke oplevelser og en hjertevarm befolkning.

Efter mødet med Rio tager vi turen til Amazonas med start i byen Manaus. Vi besøger det lokale fiskemarked, før vi hopper ombord på den båd, som skal sejle os dybt ind i Amazonas regnskov. Amazonasregnskoven er verdens største regnskov og hører med til essensen af Brasilien. Her findes en natur, som man ikke ser andre steder i verden, og dens storhed får dig til at tabe underkæben af ren fascination.

Besøg de lokale indianere, som ikke er påvirket af vores nymodere teknologi, og som lever i bedste velgående med og af den rene natur. Brug dine sanser til at opleve, hvor stor betydning regnskoven har for de lokale. Stil skarpt og hold udkig - så er du måske blandt de heldige, der oplever Amazonas smukke dyreliv.

Vi tager også et smut forbi vådlandsområdet kaldet Pantanal, hvor dyrebestanden er på sit højeste. En oplevelse der afgjort kræver et opladt kamera og plads på hukommelseskortet. Vi fortsætter til området ved byen Bonito, hvor du kan snorkle i de smukkeste ferskvandssøer og grotter, og herfra går turen videre til det storslåede og berømte Iguazu vandfald og staten Bahia, hvor Brasiliens cowboykultur lever i bedste velgående.

Vi slutter af i den smukke autentiske by, Salvador. En by ud til østkysten, der byder på skønne strande og afslapning - den perfekte afslutning på et eventyr i Brasilien.

Jeg glæder mig til at dele ud af mine rejseoplevelser og inspirere jer til det næste store eventyr.

Med venlig hilsen
Kamilla Hougaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 19-06-2024 kl. 19:00 Tilmeld
Ledige pladser 04-09-2024 kl. 19:00 Tilmeld
Ledige pladser 23-10-2024 kl. 19:00 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top