KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vær opmærksom på at dette webinar tager udgangspunkt i en bestemt tur. Læs mere om turen her.

En pilgrimsvandring på Caminoen er ikke bare en rejse - ej heller bare en vandretur! Det er en oplevelse for livet i de smukkeste omgivelser, og hvor du mærker en helt fantastisk stemning, får nye venner og bekendtskaber ...og måske lidt ømme fødder.

Til dette webinar kan du høre om den storslåede vandretur på Camino Frances fra Sarria til Santiago de Compostela - de sidste 114 km af Camino de Santiago. Jeg har selv gået ruten flere gange og været rejseleder for denne grupperejse. Jeg vil derfor dele ud af mine egne rejseerfaringer og fortælle historier fra tidligere ture samt vise billeder af det smukke spanske landskab.

Jeg gennemgår også turens praktiske informationer og tidspunkter for kommende afgange. I har mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så I kan få afklaret om en tur på Caminoen med dansk rejseleder er noget for jer.

Jeg glæder mig til at tage jer med på rejsen.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 22-10-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Heidi Johansen

Heidi Johansen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top