Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Ecuador er et sandt paradis for dyre-, natur-, historie- og adrenalinelskere. Ja, faktisk for alle! Med stolthed præsenterer det lille land de majestætiske Andesbjerge, den dybe Amazonasjungle og de eventyrlige Galapagos-øer.

Omkranset af Colombia mod nord, Peru mod øst og syd samt Stillehavet mod vest ligger Ecuador midt i det historiske Inkarige fra det 15. århundrede, og ikke nok med det er Ecuador et af de lande i verden mest størst diversitet. Landet har den mest biologiske mangfoldighed pr. kvadratkilometer af alle lande, hvilket giver en unik mulighed for et dyreliv, som sjældent er set andre steder. Det er uden tvivl en destination, som SKAL opleves af den eventyrlystne rejsende!

Til dette webinar kan du få inspiration til drømmerejsen til Ecuador og det eventyrlige Galapagos. Jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om landene.

Med venlig hilsen
Kamilla Hougaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top