Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Eventyret starter i Perus hovedstad Lima, der giver et fantastisk indblik i peruviansk historie og kultur. Lige så vanvittig og pulserende byens centrum er, lige så rart og indbydende er det at slappe af på de mange flotte strandpromenader.

Fra storbyoplevelser i Lima går turen videre langs kysten til oasen Huacachina. Herefter kører vi mod Perus næststørste by Arequipa. Ad små hullede grusveje med fantastiske udsigter og gennem små typiske andiske landsbyer går turen videre til Colca Canyon, hvor de majestætiske kondorer hersker. Oplevelserne i den sydlige del af Peru slutter i Puno, hvor det næste eventyr foregår på Sydamerikas største og verdens højest beliggende sø Titicaca. Vi besøger også de lokale på totora-sivøerne 'Los Uros'.

Et besøg i Peru er ikke komplet før man har besøgt Inkarigets hovedstad Cuzco og taget en tur forbi et af verdens syv vidundere - de nærliggende, fantastiske inkaruiner Machu Picchu samt mødt en lama eller to på vejen. Selvom Cuzco er mest berømt for sin beliggenhed tæt ved de famøse Machu Picchu-inkaruiner, er Cuzco i sig selv en seværdighed og flere dages udforskning værd. Amazonas dybe jungle og rige dyreliv i lavlandet kan også besøges herfra.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til fantastiske Peru!

Med venlig hilsen
Thyra Bejer og Helene Hargaard


Webinaret afholdes enten af Thyra eller Helene.


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 25-06-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 26-09-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 14-11-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Helene Hargaard, Rejsekonsulent

Helene Helle Hargaard

Rejsekonsulent

Thyra Bejer

Thyra Bejer Petersen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top