KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen tager jer på en spændende og inspirerende tur igennem New Zealand. Vi ser nærmere på nogle af de utallige frodige og grønne nationalparker som indbyder til verdensklasse trekking til gyldne sandstrande og smukke bugter i nord. Vi kommer også forbi de underjordiske grotter, varme naturlige kilder og geotermiske områder til isbeklædte glacier og sneklædte bjergtoppe. Vi skal naturligvis også kigge nærmere på det imponerende og mangfoldige dyreliv samt det pulserende men overskuelige storbyliv.

Glæd dig til en fantastisk rejse gennem et landskab, der er vidt forskelligt fra den ene ende til den anden og som indbyder til et uforglemmeligt roadtrip, uanset om du vil rejse med bus, bil eller camper.

Vi viser billeder og fortæller ud fra vores egne rejser gennem New Zealand, hvor vi både har rejst med bus og i campervan. Vi fortæller hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New Zealand og giver gode råd til, hvordan jeres rejse bliver en lige så fantastisk oplevelse som vores.

Vi glæder os til at inspirere dig til et spændende rejseeventyr i New Zealand.


Med venlig hilsen
Heidi Johansen og Stine Nørbjerg


Webinaret afholdes af enten Heidi eller Stine.


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 13-08-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 13-11-2024 kl. 19:30 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Heidi Johansen

Heidi Johansen

Rejsekonsulent

Stine Nørbjerg

Stine Nørbjerg

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top