KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Anne Smedegaard Thomsen
Se alle datoer
Gratis foredrag
Ligesom talemåden “Alle veje fører til Rom” er det næsten samme tilfælde med Santiago de Compostela i det nordvestlige Spanien, der er pilgrimsmetropol og samlingspunkt for et stort, forgrenet net af europæiske Camino-ruter, hvor du vandrer i de historiske fodspor på apostlen Jakob.

Den portugisiske Camino er - næstefter den franske rute - den mest populære pilgrimsvandring til Santiago de Compostela. Det med god grund, da det er en betagende og mere rolig en af slagsen, og tilmed har vi fornøjelsen af Atlanterhavet som tro følgesvend på de første etaper.

Historien og kulturarven er i høj grad tilstedeværende på den portugisiske Camino, hvilket vi vil få rig mulighed for at opleve. På vandringen passerer vi kirker, kapeller og kors langs vejsiden, hvor billeder af apostlen Jakob er med til at ønske den rejsende en god vandring – Buen Camino. Efter hver endt dagsetape smider vi vandrestøvlerne og slutter vi af med en god fællesmiddag, mens vi deler både røverhistorier og rødvin.

Udover at fortælle om turen vil jeg komme ind på, hvad turen kræver af dig, vigtige praktiske foranstaltninger og tidspunkter for kommende ture. Jeg vil vise jer smukke og naturskønne billeder fra den portugisiske Camino og Santiago de Compostela, der rigtigt kan få eventyrlysten frem – og der vil selvfølgelig være god tid til diverse spørgsmål.


Jeg glæder mig til en hyggelig aften med jer.

Rejsehilsner fra
Anne Smedegaard Thomsen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 29-10-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Anne Smedegaard Thomsen

Anne Smedegaard Thomsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top