Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi skal forbi Tokyo, den evigt foranderlige by i konstant bevægelse. Vi bevæger os mod De Japanske Alper med de hyggelige bjerglandsbyer og fantastiske landskaber. Vi besøger Kyoto, den gamle kejserby med over 2000 templer, og forbi en traditionel onsen-by med varme kilder. Vi smutter forbi madoasen, Osaka, Tokyos lillebror.

Vi tager sydpå mod halvøen Kyushu der er berømt for sine vulkaner, vandfald, varme kilder og vandreruter. Det er også på Kyushu man finder byen Nagasaki der ligesom Hiroshima led under Anden Verdenskrig. Vi fortsætter sydpå og tager et smut forbi Okinawa-øerne. Her venter smukke bountystrande, dykning med mantarokker, snorkling blandt farverige fisk og koraller, trekking på regnskovbevoksede bjerge, kajakture langs floder og mangrove samt rig mulighed for afslapning.

I Japan er det i det ene øjeblik som at komme tilbage til det gamle og sagnomspundne "Solens rige", med geishaer, templer, lanterner og døre lavet af papir, mens man i det næste øjeblik føler sig hensat til fremtidens overfyldte, højteknologiske storbyer, som med de nyeste gadgets og neonbeklædte skyskrabere overrasker i sin futuristiske form.

Jeg glæder mig til at dele min passion for dette unikke land.

Med venlig hilsen
Sofus Lassen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top