Ca. 1 time
Thomas Lyhne
Se alle datoer
Gratis foredrag
Trekket har sit udgangspunkt fra Dana Nature reserve, hvorfra vi bevæger os langs Sahrah bjergene mod den lyserøde by, Petra, som er en af verdens nye syv vidundere.

Undervejs på vores trek bor vi i telt og beduinlejre, og vil hver nat blive fortryllet af den smukke stjernehimmel, som sænker sig over ørkenen. Trekket er tidligere blevet kåret som en af verdens bedste trekkingruter og som jeg vil viser jer, indeholder det en fantastisk afveksling og helt unik karakter.

Udover dette fantastiske trek vil i også opleve storbyen Amman, bygget på de 7 høje samt Det Døde Hav ved det laveste punkt i verden.

Til dette webinar vil jeg også komme ind på, hvad det kræver af dig at være med på turen, hvordan turen er dag for dag samt vejlede om turens praktiske forhold.

Vær opmærksom på at dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt rejse med dansk rejseleder. Læs mere om turen her.

Vel mødt til en times tid med trekking i Jordan.

Med venlig hilsen
Thomas Lyhne

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 05-09-2024 kl. 19:30 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top