Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Jeg viser billeder og fortæller om mine egne oplevelser fra Thailand og giver lidt praktisk info i forhold til det at rejse i Thailand med børn, f.eks. hvor man kan rejse hen i Thailand, hvor mange byer og områder man kan opleve på samme rejse, og hvilke oplevelser der egner sig bedst til børn.

Vi starter i pulserende Bangkok, hvor tempoet er højt, pladsen trang, og duftene fra gadekøkkenerne rammer dig som en tung sky. Selvom du kan blive overvældet af dit første besøg i Bangkok, så er der mange gode oplevelser for børn. Prøv den lækre mad fra de osende gadekøkkener, tag en sejltur på klongerne, besøg kongepaladset Grand Palace (hvis vejret ikke er for varmt), og tag på cykeltur hvor I kommer lidt uden for det hektiske byliv og oplever de lokales levevis.

Efter et par skønne dage i Bangkok tager vi toget nordpå til Chiang Mai, som for de små er en oplevelse i sig selv. Her findes hyggelige markeder, madlavningskurser, cykelture, et sjovt illusionsmuseum for børn og små-ture til de omkringliggende områder, og så kan I også prøve at overnatte i junglens trætoppe.

Vi skal også en tur til Kanchenburi ved River Kwai – en fantastisk børnevenlig tur, der både byder på afslapning, hygge og dagsudflugter.

Rejsen slutter med ren afslapning på nogle af Thailands skønneste øer i syd – her kan I få sand mellem tæerne, snorkle, dase på stranden, og hvad I ellers har lyst til.

Jeg vil forsøge at komme bredt omkring, så I kan danne jer et overblik over, hvordan netop jeres drømmerejse skal se ud.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 08-10-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Heidi Johansen

Heidi Johansen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top