KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Seychellerne senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Vi har lavet en tur til dig der gerne vil rundt på lidt forskellige øer, bo på bed and breakfast og udforske de aktiviteter, Seychellerne også har at byde på. Vi har inkluderet nogle få aktiviteter, men også ladet det være op til dig selv, at supplere med flere oplevelser lokalt.

Få information og fakta om Seychellerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Seychellerne her

Bedste rejseperiode

Hele året, men vi anbefaler du undgår januar og februar, hvor der falder meget regn. Rejser du til Seychellerne i juli og august og skal med færge skal du være forberedt på lidt uroligt hav.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København
Du rejser idag fra København mod paradiset Seychellerne
2. dag: Ankomst Mahe og færge til Praslin
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til færgen. Nyd turen og det smukke hav inden I lægger til på Praslin. Der er inkluderet transfer til dit bed and breakfast, der ligger højt hævet ved Cote D'or med god udsigt over havet og omgivet af mangotræer. Der er ca. 300 meter til hovedvejen og lidt længere til stranden, og vi har derfor valgt at inkludere 3 dages billeje i din rejse, så du bekvemt kan komme rundt på øen. Aftal med din rejsekonsulent, hvornår du gerne vil have bilen leveret. Overnatning på Mango Lodge i chalet (M)
3.-5. dag: Praslin på egen hånd
Du har et par dage på egen hånd på skønne Praslin. Hvis du gerne vil tilkøbe dykning, har vi kontakt til et godt dykkercenter ikke så langt fra, hvor du bor. Et enkelt dyk med leje af udstyr koster typisk 500 - 600 kroner, men der findes selvfølgelig pakker med flere dyk. Du kan udforske nationalparken Valle de Mai, som er en fin lille udflugt - parken er blandt andet kendt for at have verdens eneste palme med tvillingekokosnødder. Derudover kan vi anbefale, at du tager på et par vandreture. Hvis du kører til hotel Lemuria og parkerer i nærheden, starter der en smuk vandretur til Anse Georgette via Anse Lazio - to af Seychellernes smukkeste strande. Turen tager ca. 3 timer, men tager nok længere tid med indlagte badestop. En anden fin tur, der går på tværs af øen er Salazie Pasquiére - turen starter på den sydlige del af øen tæt ved den britiske kirkegård. Overnatning på Mango Lodge i chalet (M)
6. dag: Med færge til La Digue
Din rejse fortsætter idag til den fantastiske lille ø, La Digue. Allerede når færgen sejler i havn fornemmer du den afslappede ø stemning. Dit guesthouse ligger ikke langt fra stranden, og vi anbefaler at du lokalt lejer en cykel, så du kan udforske øen fra sadlen. Overnatning på Villa Veuve (M)
7. - 8. dag: La Digue på egen hånd
Du skal selvfølgelig nyde de helt fantastiske strande, men har du mod på en gåtur, kan du gå op til det højeste punkt på øen og få en udsigt 360 grader rundt. Turen starter ved Belle Vue restauranten ved La Passe. Overnatning på Villa Veuve (M)
9. dag: Med færge til Mahe
Idag går turen tilbage til hovedøen Mahe, hvor du bliver kørt til Beau Vallon stranden og dit hyggelige hotel, der ligger 1 minuts gang fra havet. Vi har under dit ophold på Mahe inkluderet 3 dages billeje, så du nemt kan komme rundt på øen. Aftal de nærmere detaljer med din rejsekonsulent. Hvis du vil ud at spise i aften, kan vi anbefale at du prøver The Boathouse, som er en god restaurant, der serverer creolsk buffet. Overnatning på Bord Mer Villa (M)
10.-13. dag: På cykeltur, på hike og i kajak
Vi har inkluderet en tur, hvor dagen starer med en guidet cykeltur ad smukke småveje efterfulgt af et par timers hike. Oplevelsen fuldendes af en kajak tur ved Grand Police eller Grand Anse Wetlands. Alt i alt er du på farten det meste af dagen. Har du lyst til flere aktiviteter kan vi anbefale du lokalt booker disse aktiviteter under dit ophold på Mahe. Den ene dag kan du booke et begynderkursus i surf eller SUP (paddleboard) - du får både instruktion på land og et par timer på havet, og den anden dag kan du booke en tur i Zip Line (ca 1,5 time) i området omkring hotellet Constance Ephelia (obs: minimumsalder er 5 år). Du kan aftale nærmere med din rejsekonsulent, hvor disse aktiviteter skal bookes lokalt. Har du lyst til en vandretur, kan vi anbefale et hike, der starter tæt ved Beau Vallon - "Mare aux Cochons" - det er en krævende halvdagstur gennem Morne Nationalparken. Alternativt kan du på vej hjem fra din ziplinetur tage en kort tur op til en klippe, der er et godt udkigspunkt over vestkysten "Glacis La Reserve". Er du på Beau Vallon om onsdagen, må du ikke gå glip af det hyggelige marked, Labrin. Overnatning på Bord Mer Villa (M)
14. dag: Turen går hjemad
Du bliver hentet på dit hotel og kørt i lufthavnen efter et par dejlige uger fyldt med sol, strand og aktiviteter.
15. dag: Ankomst København
Vi håber du har haft en skøn ferie i dejlige Seychellerne

Overnatninger

4 overnatninger i chalet på Mango Lodge, Praslin
3 overnatninger i Villa Veuve, La Digue
4 overnatninger i Bord Mer Villa i prestige værelse, Mahe

Bemærkninger

Husk at få aftalt med din rejsekonsulent, hvilke dage din lejebil skal hentes/afleveres.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Marts - November

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Solcreme
 • Lukkede sko at vandre i
 • Badetøj
 • Evt. søsygepiller

Prisen er inklusiv

 • Fly t/r København - Mahe (inkl. bagage)
 • Transfer til og fra hoteller og færge mellem øerne
 • Overnatninger og måltider som i program
 • 3 dages billeje i mindre bil på Praslin og på Mahe, betingelser gælder - kontakt os for nærmere information.
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring- og afbestillingsforsikring
 • CDW forsikring på biler. Der skal betales lokalt 10-20 euro per dag
 • Drikkevarer
 • Sup og zipline kursus
 • Hotel skat der opkræves lokalt og udgør fra 25 SCR til 100 SCR per person per nat

Prisbemærkning

Obs du skal lokalt afregne for CDW forsikring på din billeje - beløbet er ca. 10-20 euro per dag


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top