KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.995,-
FRA 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Seychellerne senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Vi tager jer med til 3 af de skønne øer i Seychellerne - Mahe, Praslin og La Digue. I skal bo på hyggelige små steder med mulighed for selv at lave lidt mad. I starter på Praslin, hvor I bor med vidunderlig havudsigt ikke langt fra øens lille havn. Turen fortsætter til La Digue, hvor I fornemmer den skønne ro allerede når færgen sejler ind i havnen. I slutter på Mahe i dejlige omgivelser med mulighed for at leje bil og udforske øen.

Få information og fakta om Seychellerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Seychellerne her

Bedste rejseperiode

Hele året - vi anbefaler dog ikke I tager herned i januar og februar, hvor risikoen for regn er størst.
Rejser du til Seychellerne i juli og august og skal med færge skal du være forberedt på lidt uroligt hav.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København
I rejser idag fra Danmark med et eller to stop til Seychellernes hovedstad Mahe
2. dag: Ankomst og fly til Praslin
Ved ankomst til Mahe har vi booket fly videre til jer til Praslin, så I hurtigst muligt kan få jer etableret og nyde de skønne omgivelser. I skal bo på Chalet Cote Mer i lejlighed med fantastisk havudsigt. Alle lejligheder har aircondition, køkkenfaciliteter og balkon og til børnene er der køjesenge i åben tilknytning til resten af lejligheden. Hotellet er lille og hyggeligt og har pool og skøn restaurant. Bemærk her er ikke strand men der er badeadgang til havet lige nedenfor hotellet. Obs hotellet er ikke egnet til gangbesværede. Overnatning i lejlighed, Chalets Cote Mer (M)
3.-5. dag: Praslin på egen hånd
På Praslin kan I besøge nationalparken Valle de Mai som er en fin lille udflugt - parken er blandt andet kendt for at have verdens eneste palme med tvillinge kokosnødder. Vi anbefaler I lejer en cykel eller en bil og tager på tur til Anse Lazio som er endnu en af øernes billedskønne strande. Har I lyst til at dykke ligger der et dykkercenter kun 100 meter fra hotellet og vi kan enten hjemmefra eller I kan lokalt arrangere snorkel ture til de omkring liggende øer. Overnatning i lejlighed, Chalets Cote Mer (M)
6. dag: Videre til La Digue
I skal idag videre med færge til den skønne lille ø La Digue. Allerede når I anduver havnen kan I fornemme den afslappede rolige ø stemning. I kan nyde de næste dage og udforske den lille paradis ø. Strandende her er om muligt endnu smukkere end på de øvrige øer - især Anse Source D'argent s skønhed er verdensberømt. I bor på hyggeligt bed and breakfast med aircondition, eget køkken og veranda samt 2 separate soveværelser. Den lille landsby er i gåafstand og her er indkøbsmuligheder samt små lokale restauranter. Overnatning i chalet med 2 soveværelser på La Surmer (M)
7.-8.dag: La Digue på egen hånd
I kommer helt sikkert hurtigt ned i ø tempo men vi kan anbefale I lejer cykler og oplever de skønne strande ligesom et besøg på plantage ejendommen L'Union Estate er et besøg værd. I kan her se vanilje produktion og opleve store gamle landskildpadder. Overnatning i chalet med 2 soveværelser på La Surmer (M)
9. dag: Med hurtig færge til Mahe
I skal idag tilbage til hovedøen Mahe, hvor I skal bo på Anse Soleil Beachcomber på den sydvestlige del af øen. Det lille bed and breakfast ligger direkte ud til stranden og her er noget af øens bedste snorkling. I har gratis adgang til at låne snorkeludstyr samt bruge kajakker til at udforske kystlinjen. Får I trang til at udforske øen eller køre en tur til hovedstaden Victoria kan I sagtens booke bil i receptionen. Overnatning i chalet på Anse Soleil Beachcomber (M)
10.-11. dag: Mahe på egen hånd
Hvis I vil ud og opleve noget af øens natur kan vi anbefale, at I tager på vandretur. Vi kan b.la anbefale Glacis La Réserve ruten, der er et nemt hike på knap 1 km eller Copolia Trail der går via skovstier til et smukt udkigspunkt. Spørg efter en guide til øens vandreruter hos din rejsekonsulent. Overnatning i chalet på Anse Soleil Beachcomber (M)
12. dag: Transfer til lufthavnen og hjemrejse
Jeres familieferie lakker mod enden måske I kan nå at nyde havet en sidste gang inden I bliver hentet og kørt i lufthavnen.
13. dag: Ankomst København
Vel hjemme igen efter et par skønne uger i paradis.

Overnatninger

4 overnatninger på Chalet Cote Mer, Praslin i lejlighed med morgenmad
3 overnatninger på Le Surmer, La Digue i chalet med 2 soveværelser og morgenmad
3 overnatninger på Anse Soleil Beachcomber, Mahe i chalet med morgenmad


Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Marts - December

Pakkeliste

 • Solcreme
 • Myggebalsam
 • Kasket/Solhat
 • Internationalt kørekort hvis du vil leje bil
 • Evt. søsygepiller

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter t/r København - Mahe ( Inkl. bagage)
 • Alle transfers til/fra hoteller samt transport mellem øerne
 • Overnatninger samt måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Hotel skat der opkræves lokalt og udgør fra 25 SCR til 100 SCR per person per nat

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top