15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 41.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
En safaritur på tværs af Kenya giver jer mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr på tæt hold. Tag på opdagelse efter ”The Big Five” i Masai Mara: elefanter, løver, bøfler, leoparder og næsehorn. Kom også tæt på giraffer, flodheste, hyæner, zebraer og de mange antilopearter. I kan nyde det hele fra jeres skønne telt og lade jer opvarte efter dagens safari. Rejsen fortsætter til en af de små øer i Seychellerne - Cerf Island, hvor I bor i jeres egen bungalow i uberørte omgivelser. Turen slutter på lækkert hotel på Mahe, hvor I kan slappe af og fordøje alle turens indtryk.

Få information og fakta om Kenya og Seychellerne
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya og Seychellerne

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i Masai Mara i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts. Der falder mest regn på Seychellerne i januar og februar.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København
Afgang fra Danmark mod Nairobi, Kenyas hovedstad, hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Nairobi
I Nairobi bliver I hentet i lufthavnen af vores chauffør og kørt til Wildebeest Eco Camp. Resten af dagen til fri disposition.
3. dag: Oplev det bedste af Nairobi
Efter morgenmaden skal I rundt i Nairobi og vi tager jer til følgende steder i Kenyas hovedstad:
 • Elefantbørnehjem: I besøger Sheldrick Elephant Orphanage, der er hjemsted for forældreløse elefantunger, som bliver forberedt på at blive sat ud i den vilde natur igen.
 • Girafcenter: Dagen inkluderer også et besøg på AFEW Giraffe Centre, hvor I fra en balkon i 1. sals højde kan få lov at håndfodre – og endda kysse! – Rotchilds giraffer, der er en truet race i Kenya. I dag er Lake Nakuru National Park et af de få steder, hvor de kan opleves i det fri. Rotchilds kan kendes på deres lange hvide ”strømper”, der går helt op til knæene i modsætning til Masai girafferne, der kun har hvide ”ankelsokker”. Centret rummer desuden en informativ udstilling om giraffer og en lille café. Lokal engelsktalende guide.
 • Kazuri smykke- og keramikværksted: I besøger også Kazuri Bead Workshop. Kazuri-projektet startede i 1975, og skulle være med til at hjælpe enlige mødre med at tjene lidt penge, så de kunne forsørge sig selv og deres børn. Kvinderne håndmalede smykker og keramik og solgte det. Projektet er nu blevet så populært, at der er over 200 kvinder ansat, og deres varer sælges i hele verden. Alt er lavet i hånden, og det er utrolig spændende at opleve kvindernes færdigheder. Lokal engelsktalende guide.
 • Karen Blixens hus: Turen tager jer videre til Karen Blixens afrikanske hus, der ligger 20 km vest for Nairobi og er en af hovedstadens største attraktioner. I 1985 blev baronessens hus lavet om til et museum i anledningen af filmatiseringen af den nu berømte film ”Out of Africa”, der har Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne. Nogle af møblerne og malerierne er ægte, mens meget af husets inventar er rekvisitter fra filmen. Der bliver tid til at gå en lille tur i den smukke park, der har udsigt til Ngong Hills.
Dagsturen ender tilbage på Wildebeest Eco Camp. (M)
4. dag: Nairobi – Masai Mara
Afhentning om morgenen fra Nairobi hvor I bliver kørt til Maasai Mara Game reserve med stop ved viewpoint ved ”The Great Rift Valley” inden turen fortsætter til lodgen, hvor I skal nyde en lækker frokost. I får de første smagsprøver på parkens fantastiske dyreliv og afvekslende, bakkede landskab på en sen eftermiddagskøretur. Overnatning i stationære telte. (M,F,A)
5. dag: Safari i Masai Mara
Hele dagen er sat af til at køre rundt og observere de vilde dyr i reservatet. Kenyas største safarireservat, I kan vælge mellem at køre ud hele dagen med medbragt frokost eller brække dagen op i en morgensafari afbrudt af frokost på lodgen og fortsætte safarien om eftermiddagen. Masai Mara, hænger sammen med Serengeti naturreservatet i Tanzania og er verdensberømt for den enestående og spektakulære vandring af hundredtusindvis af gnuer og zebraer. Fra slutningen af juli begynder de at ankomme til Masai Mara i deres søgen efter føde. I oktober er græsset spist op, og de starter vandringen retur til Serengeti. Masai Mara er også rig på fastboende dyr med over 95 forskellige arter. Disse inkluderer ”The Big Five”; elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn, men samtidig også giraffer, flodheste, hyæner og utallige antiloper. Parken har desuden et fantastisk rigt og varieret fugleliv med over 480 arter. I har mulighed for at besøge en lokal Masai landsby, hvor I bliver inviteret indenfor i en traditionel hytte bygget af grene og mudder. Her kan I se og lære om Masaiernes stærke kultur og traditionsbundne levevis. Eller nyde de vilde dyr fra en varmluftballon (tilkøb). Overnatning i stationære telte. (M,F,A)
6. dag: Masai Mara – Nairobi
I kører ud tidligt om morgenen hvor chancerne for at se løver, geparder og leoparder er størst inden I skal retur til Nairobi og overnatning på Wildebeest Eco Camp. (M,F)
7.dag: Videre til Seychellerne
I bliver hentet på Wildebeest Camp og kørt i lufthavnen, hvor I skal videre til paradiset Seychellerne. Ved ankomst bliver I sejlet over til jeres hotel, der ligger dejligt ugenert på den lille ø Cerf. I skal de næste 3 nætter bo i jeres egen lille bungalow tilknyttet et hyggeligt hotel. Jeres bungalow har egen veranda med havudsigt. I kan gå til øens andre smukke strande ved lavvande eller tage en tur i de gratis kanoer til den lille Ø Cache der ligger lige overfor Cerf og har mange bounty strande. Overnatning L'habitation Cerf Island(M,A)
8.-9. dag: Cerf Island
Nyd dagene i de gratis kajakker og udforsk livet under vandet - resortet stiller gratis snorkeludstyr til rådighed. Har I lyst kan I mod lokal betaling booke en sejltur, dykning eller en fisketur. Øen byder derudover også på lidt hiking. Overnatning L'habitation Cerf Island(M,A)
10. dag: Transfer til Mahe, Hilton Northolme
Der er tjek ud fra jeres villa senest kl. 11.00, hvor turen går videre til Mahe - den største ø i Seychellerne. I skal bo på Story Seychellerne ved Beau Vallon Bay. Hotellet er omgivet af pulverhvidt sand, krystalklart vand og en frodig have og I kan nyde de næste dage ved den skønne pool, i den lækre spa og slutte af hver aften med middag til lyden af bølgeskvulp. Overnatning Junior Suite (M)
11.-13. dag: Mahe, Seychellerne
Nyd den skønne strand og tag på tur på havet med snorkelmaske eller dykkerudstyr. I kan også tage bussen til Victoria, Seychellernes hovedstad og se de hyggelige små markeder. Hvis I er her en onsdag er det et must at besøge Bazar Labrin - et hyggeligt streetfood marked på Beau Vallon stranden. Vi kan anbefale et hike til Sauzier vandfaldet i Port Glaud eller måske har I lyst til at prøve en tur på standup paddle board i Baie Lazare. På hotellet kan I slappe af ved den skønne pool eller få brugt lidt energi i fitness centeret. Overnatning King Sunset Villa (M)
14. dag: Hjemrejsetid
Det er tid at rejse hjem efter et par uger fyldt med dejlige indtryk. I bliver hentet og kørt i lufthavnen.
15.dag: Ankomst København
I lander tilbage i Danmark

Overnatninger

3 overnatninger på Wildebeest Eco Camp i Nairobi
3 overnatninger i Sarova Mara Game Camp telt camp i Masai Mara Nationalpark
3 overnatninger på L'Habitation Cerf Island, Cerf Island, Seychellerne
4 overnatninger på Story Seychellerne

Bemærkninger

VIGTIGT!: D. 01.juni.2019 blev det ved lov vedtaget, at det ikke længere er tilladt at medbringe plastiskposer til Kenya, Tanzania og Rwanda.
Myndighederne håndhæver loven ved løbende med stikprøver at undersøge de rejsendes bagage i lufthavnene.

Bryder man loven, kan man risikere bødestraf - og i særligt alvorlige tilfælde fængselsstraf. Så vær særligt opmærksom på dette.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Juni - oktober

Pakkeliste

 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggebalsam
 • Varm trøje til kølige aftener
 • Lommelygte
 • Kamera
 • Kikkert
 • Drikkevand
 • Sovepose
 • Badesko

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Nairobi - Mahe t/r (inkl. bagage)
 • Park fees i Kenya
 • Lokal guide på turene i Kenya
 • Transfers, overnatninger og måltider som nævnt i programmet
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Drikkepenge
 • Hotel skat på Seychellerne der opkræves lokalt og udgør fra 25 SCR til 100 SCR per person per nat

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top