KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Japan er perfekt til et roadtrip med dine bedste venner. Landets størrelse er overskuelig, og vejene er gode - og der venter en masse fede oplevelser i den pragtfulde natur. Japan er ikke helt så kendt som f.eks. USA og Australien, når det kommer til camper-ferie. Vi kan guide jer angående rute, told- og vejafgift samt henvise til de forskellige campingmuligheder der findes i Japan.

Vi har sørget for de tre første overnatninger i Tokyo, så I kan udforske storbyen. Herefter afhenter I en camper og bruger de næste 12 dage på at udforske og opleve Japan. Ruten er helt op til jer - I skal blot aflevere camperen i Tokyo igen inden hjemrejsen. Stop når I vil og bliv lige så længe, I har lyst til. Tiden er jeres egen!

Få information og fakta om Japan her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her.

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Japan hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Japan. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver (koyo), som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne er det muligt at stå på ski i den nordlige del af Japan.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Tokyo
I dag ankommer I til Tokyo og sørger selv for at komme til jeres hostel. De næste tre dage har I mulighed for at udforske denne energiske metropol. Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100 yen dimser, tøj og manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælgers elektronik i 12 etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder I i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et besøg her kan varmt anbefales. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men I skal dog ikke regne med, at der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker.
3. dag: På opdagelse i Tokyo
Er I morgenfriske og klar på sushi til morgenmad så besøg Toyosu Fish Market.
4-15. dag: På eventyr i Japan i egen camper
I afhenter i dag jeres camper ved Narita lufthavn. Savner I inspiration til 12 dage på vejen i Japan, så tag kontakt til en rejsekonsulent. Vi kan guide jer angående rute, told- og vejafgift samt henvise til de forskellige campingmuligheder der findes i Japan. Det er muligt at forlænge lejen, hvis I ønsker længere tid, hvilket skal gøres i det I booker rejsen.
16. dag: Afrejse fra Tokyo og ankomst til Danmark
Camperen afleveres ikke langt fra lufthavnen, hvorefter turen går hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår jeres fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på hostel i Tokyo
11 overnatninger i backpackercamper - se videobeskrivelse af camperen under billeder øverst i rejseforslaget eller læs mere her

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra turist- eller luksushoteller, ryokan, onsen og til tempelophold.

Bemærkninger

Camperen benyttet i forslaget her har maks. plads til tre personer.
Bemærk desuden, at I de fleste nætter vil skulle køre ind på en campingplads for at overnatte i jeres camper, da det ikke er lovligt at parkere camperen hvor som helst i Japan. Der findes dog gratis campingpladser visse steder, som dog er helt uden faciliteter. Udgiften til campingpladserne er ikke inkluderet i prisen, men kan nemt bookes hjemmefra eller på rejsen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

April - maj, september - november

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Vandresko
 • Mindre vandrerygsæk
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Varmt tøj til evt. kølige aftener
 • Let regn- eller skaljakke
 • Kreditkort
 • Evt. vejkort over Japan
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 12 dages leje af camper inkl. standard kasko- og ansvarsforsikring med 0 kr. i selvrisiko (forsikringsbetingelser gælder - kontakt din rejsekonsulent for nærmere information) og fri kilometer samt køkkenudstyr
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider og drikkevarer
 • Ture og udflugter
 • Overnatninger ikke nævnt i program
 • Lommepenge
 • Ekstra chauffør på camperleje
 • Told- og vejafgift (ETC kort kan tilkøbes ved afhenting af camper)
 • Parkeringsafgifter

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top