3 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kakadu National Park kan bedst beskrives som et landskab taget ud fra Crocodile Dundee filmene; floder fyldt med krokodiller, store vådlandsområder med rigt fugleliv, støvede røde ”dirt roads”, smukke vandfald, sære kalkstensformationer og ikke mindst den typiske australske bush.

Tre dage bruges på at udforske både Kakadu National Park samt den lidt mindre kendte Litchfield National Park. Svøm i vandfaldene, tag på krokodille-cruise, hør om aborginernes Dreamtime og nyd aftenerne omkring bålet sammen med dine medrejsende.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien herBedste rejseperiode

Turen gennemføres året rundt. Dog vil programmet i regntiden ofte blive lidt anderledes

Dagsprogram

1. dag: Darwin - Mary River Wetlands - Ubirr
Der er afgang tidligt om morgenen fra Darwin mod Kakadu National Park. Første stop på turen er Mary River Wetlands, hvor der venter en sejltur på Mary River. Her findes mere end 250 forskellige fuglearter samt den største koncentration af saltvandskrokodiller på hele den sydlige halvkugle. Eftermiddagen tilbringes ved Ubirr, som regnes for et af de bedste steder i hele Australien at se aborigine hulemalerier. Spørg guiden, om han/hun vil fortælle historien om regnbueslangen og glæd dig til at bestige Nadab for områdets bedste udsigt. (F,A)
2. dag: Gunlom Falls - Litchfield National Park
Morgenen tilbringes ved Gunlom Falls, hvor det er muligt at bade. Der er god tid til at udforske området, så du kan både nå at kravle op til toppen af vandfaldet og blive kølet af på en svømmetur ind under vandfaldet bagefter. Gunlom Falls bliver hurtigt en favorit blandt de besøgende! Over middag kører du mod Litchfield National Park, hvor der overnattes. (M,F,A)
3. dag: Litchfield National Park - Darwin
Litchfield National Park er en del mindre end sin kendte storebror, Kakadu og også knap så kendt. Men mange af vandfaldene i Litchfield er mindst lige så smukke som i Kakadu og modsat Kakadu, kan man bade i dem alle, da der ikke er krokodiller i Litchfield. Der er besøg ved flere forskellige vandfald idag, hvor der også er tid til et par vandreture, inden turen sidst på dagen går retur til Darwin. (M,F)

Overnatninger

1 overnatning i telt/swag

Bemærkninger

Turen foregår i minibus med plads til maks. 17 passagerer. Der er engelsktalende guide med. Overnatning foregår i telt med sovepose. Ønsker du en lidt mere komfortabel tur, er det muligt at opgradere til en tur, hvor teltene har faste senge, der serveres vin til maden, og der maks. er 17 deltagere på turen. Tag en snak med din rejsekonsulent om priser og muligheder.

Vær opmærksom på, at det i regntiden often ikke er muligt at besøge Gunlom Falls. Istedet besøges Jim Jim Falls eller Twin Falls.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur har afgang flere gange om ugen.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Badetøj og håndklæde
 • Solbriller,solhat og solcreme
 • Vandflaske
 • Insektspray
 • Vandrestøvler

Prisen er inklusiv

 • Guide (engelsktalende)
 • Transport ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark-Australien t/r
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum til Australien
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Lommepenge
 • Nationalpark gebyr

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top