6 dage
Ekskl. fly
Fra 4.572,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Ha Giang er et af de mest fantastiske steder at besøge i Vietnam – ja, muligvis i hele Sydøstasien. Turen starter i natbussen i nordgående retning til Ha Giang. Her skal du bruge de næste dage på at udforske det uspolerede Vietnam. Sammen med din chauffør oplever du episke landskaber og autentisk lokal kultur – alt sammen med vind i håret bag på en motorcykel. Vietnam opleves bedst på to hjul, og på denne rejse kan du glæde dig til at prøve nye ting, møde lokale venner og opleve Vietnam på en måde, som du aldrig glemmer.

Læs information og fakta om Vietnam her.
Se alle vores spændende rejseforslag til Vietnam her.

Bedste rejseperiode

Klimaet i Vietnam varierer efter område. Det nordlige Vietnam bliver koldt om vinteren. Fra december til marts kan der blive ned til 15 grader i Hanoi og endnu koldere i bjergene. Sommeren byder på varme temperaturer og korte regnskyl. Vejret er bedst i foråret og i den tidlige sommer, men landet kan besøges hele året.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang med natbus fra Hanoi
Nyd en god morgenmad på dit hostel og lidt afslapning, inden du skal checke ud og afsted med bus. Bussen til Ha Giang afgår tidligt på aftenen, så du har det meste af dagen til at opleve Hanoi. Når det er tid til afgang, bliver du hentet på dit hostel og kørt til My Dinh busstation, hvorfra din natbus afgår mod Ha Giang. Se om du kan få lidt søvn på bussen, for de næste dage vil være spækkede med oplevelser. (M)
2. dag: Ankomst til Ha Giang og med easy rider til landsbyerne Quan Ba og Nam Dam
Bussen ankommer tidligt om morgenen til Ha Giang by. Ved ankomst til busstationen bliver du hentet, og der er sørget for et hotelværelse, hvor du kan få en lille lur, et bad og en simpel morgenmad. Om formiddagen henter din ”easy rider”-guide dig, og der er afgang mod de næste dages eventyr. "Easy rider" er et vietnamesisk fænomen, hvor landet opleves bag på en motorcykel sammen med en garvet guide. Konceptet startede oprindeligt, da lokale guider i Dalat tog turister med rundt i området bag på deres motorcykler. Idéen blev så populær, at den spredte sig til andre områder af landet – sandsynligvis fordi to hjul er den bedste måde at opleve autentiske områder af det fantastiske land. Din guide har dybdegående lokalt kendskab til området og kan vise dig det autentiske Vietnam. I dag tilbagelægger du og din guide 80 km gennem betagende bjerglandskaber og lokale landsbyer. Du følger Cu Vuong-vejen, som er den gamle vej, som H’mongernes konge brugte til hestetransport i gamle dage. Undervejs gør du stop ved et udkigspunkt til Mien-floden, der løber mellem de høje kalkstensbjerge. Du fortsætter ad den snoede Bac Sum-vej og ender med udsigt til de smukke tvillingebjerge. Ved ankomst til dit homestay i Nam Dam serveres en lækker frokost. Herefter er der tid til at opleve lidt af landsbyen og til at slappe af efter en begivenhedsrig dag. (M,F,A)
3. dag: Fra Nam Dam til landsbyen Dong Van
Du starter dagen med en lokal morgenmad bestående af Banh Cuon (en pandekage fyldt med ris). Herefter fortsætter motorcykelrejsen gennem Ha Giang. I dag vil du møde flere forskellige etniske grupper, der bor i områdets landsbyer. Din guide har lokal kendskab og kan hjælpe dig med at kommunikere i nogle af de forskellige dialekter. Du besøger den legendariske Tham Ma-skråning og kører ad den snoede vej. Herefter passerer du landsbyen Pho Cao, hvor der serveres en velfortjent frokost. Om eftermiddagen er et af højdepunkterne et besøg i den historiske by Lao Xa, hvor lokale sølvsmede vil fremvise dig deres seneste håndværk. Frokosten bliver serveret i et historisk hus i den gamle landsby, og herefter er det tid til et besøg på H’mong-folkets kongepalads. Ved ankomst til Dong Van checker du ind på dit lokale homestay og nyder aftensmad med din værtsfamilie. Er det en klar aften, kender din guide et skønt udsigtspunkt, hvor du kan nyde solnedgangen. (M,F,A)
4. dag: Fra Dong Van til landsbyen Du Gia
Denne morgen vil du lære mere om de lokales liv, når du besøger det farverige marked i Dong Van. Herefter gør du stop i en landsby, der er kendt for deres tøjhåndværk, der er lavet af hampplanter. Du kører forbi Ma Pi Leng-passet, hvorfra der er en perfekt udsigt over Nho Que-floden og Tu San-dalen. Derefter vil du blive taget med på en sejltur på en tømmerflåde lavet af bambus. Du sejler ad det smukke vand til Tham Lin-hulen, der er kendt for sine drypstensformationer. Der vil være mulighed for at afprøve stand up paddle (SUP) eller svømme i vandløbene ved hulen. Efter at have oparbejdet en god appetit, serveres der en god frokost. Om eftermiddagen ankommer du til landsbyen Du Gia. Bjergpassene på vejen er særligt imponerende, og nogle steder får man udsyn til områdets mange risterrasser. Farverne skifter efter sæson, og rismarkerne bliver helt gyldengule, når det er tid til at høste risen. Forvent at give masser af highfives til områdets børn på din vej. (M,F,A)
5. dag: Fra Du Gia til Ha Giang by og afgang med natbus mod Hanoi
Efter morgenkaffen går turen til Tham Luong-vandfaldet, der ligger ca. fem km fra dit homestay. På vejen vil du passere gamle huse bygget efter traditionelle metoder og omgivet af bakker og risterrasser. Du bliver for alvor morgenfrisk, når du tager en svømmetur i vandfaldets klare og kølige vand. Efter et stop og en snack fortsætter du til Ha Giang by, hvor du har resten af dagen til rådighed. Hen på aftenen bliver du hentet og fulgt til busstationen, så du kommer godt afsted med natbussen tilbage til Hanoi. (M)
6. dag: Ankomst i Hanoi
Du ankommer tidligt til Hanoi og kan fortsætte din videre rejse.

Overnatninger

2 overnatninger i natbus til og fra Ha Giang
3 overnatninger i simple homestays/gæstehuse på motorcykeltur i Ha Giang

Bemærkninger

Husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker rejsens aktiviteter.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved min. 2 personer.

Hele året

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM-hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. lagenpose
 • Evt. ørepropper

Prisen er inklusiv

 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Easy Rider ture ifølge program med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Andre måltider end nævnt ovenfor
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Vietnam

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Hanoi

Vietnam

Go Beyond Service Centre Vietnam ligger i Hanoi i den gamle bydel tæt ved Hoan Kiem Søen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top