OP TIL 30 DAGE
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 3.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i Grækenlands hovedstad Athen, hvor historiens vingesus kan mærkes på hvert et gadehjørne. Athen er dog meget mere end Akropolis, Parthenon og Monasterakipladsen – vi har derfor arrangeret en cykeltur gennem byens små gader og til de steder, hvor kun de lokale kommer. Efter en god start i Athen, vil du være på egen hånd med et ø-hop færgepas i hånden. Med dette ø-pas kan du udforske nogle af Grækenlands mest fantastiske øer. Ø-passet er gyldigt i 1 måned, og giver dig mulighed for at opleve forskellige græske øer. Der er fire færge ture inkluderet og du bestemmer selv hvilke øer du vil besøge og hvor lang tid du vil tilbringe på øerne.

Nyd den ene paradisø efter den anden, de smukke hvid- og blåmalede huse, spis lækker mad og dyrk den afslappede livsstil i Grækenland. Grækenland er meget mere end charterferier, og det er muligt at komme ud til små, lokale ø-samfund, som ikke er overrendt af turister. Vi anbefaler, at du på dit ø-hop forsøger at besøge de øer, som ikke har en lufthavn, da der så helt naturligt ikke er så mange turister.

Få information og fakta om Grækenland her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Grækenland her

Bedste rejseperiode

Det sydlige Grækenland og øerne har subtropisk middelhavsklima, som lover varme og tørre somre med bagende sol. Vinden fra havet gør varmen behagelig i kystområderne, men hvis du ikke er til for høje temperaturer og foretrækker lidt færre mennesker, er de milde forårs- og efterårsmåneder at foretrække.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Grækenland er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Grækenland
Afgang fra Danmark mod Athen, hvor du ankommer samme dag. Fra lufthavnen tager du en taxa til dit overnatningssted. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske byen. Vi anbefaler at du besøger det berømte Akropolis, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Athen, eller tager til den hyggelige bydel Plaka. Tag en pause fra solen på en taverna med billige gyros, frisk feta, velmarinerede souvlaki, cremet tzatziki og saftige kalamata oliven.
2. dag: Cykeltur i Athen
I dag skal du på en cykeltur bag facaden i Athen igennem byens graffitimalede baggyder og skjulte hjørner - områder i Athen, hvor kun de lokale kommer. Du vil på denne tur undgå de store turistmængder og i stedet opleve de kvarterer, hvor de lokale athenere skaber byens moderne, alternative kultur, drikke kaffe på en lokal café og have mulighed for at købe souvenirs, som få rejsende kommer hjem med.
3. dag: Ø-hop med færgepas på egen hånd
Det bedste sted at starte dit ø-hop eventyr er fra Piraeus havnen i Athen. Turen hertil fra Athen centrum tager ca. 2 timer, og herfra sejler færger ud til mange af Grækenlands øer. Du har fire stop inkluderet på dit ø-hop færgepas, og du bestemmer selv til hvilke af de 55 inkluderede destinationer, du vil sejle til indenfor en måned. Skulle du ønske flere stop, så kan du booke dem med 30% rabat. Ønsker du at fortsætte din rejse til Italien, kan vi også hjælpe med et andet færgepas, som inkluderer to internationale afgange. Færgerne skal bookes på forhånd inden du ankommer til havnen, så du ikke risikerer, at der er udsolgt. Overnatning på øerne står du selv for, men Jysk Rejsebureau kan hjælpe med at booke disse, hvis du ønsker at have overnatninger planlagt hjemmefra. Du kunne f.eks. tage en af disse populære ruter: Piraeus/Athen - Naxos - Paros – Santorini Piraeus/Athen - Mykonos - Syros - Tinos Piraeus/Athen - Amorgos - Los Piraeus/Athen - Mykonos - Syros – Tinos Piraeus/Athen - Donoussa - Iraklia - Koufonissi – Schinoussa Det er muligt at flyve hjem fra mange forskellige lufthavne i Grækenland, så du kan enten slutte i Athen eller flyve hjem fra en af de mange øer med lufthavne, som for eksempel Naxos eller Santorini.

Overnatninger

2 overnatninger på guesthouse i Athen.

Det er muligt at opgradere til turistklasse- eller luksushoteller.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis som du ønsker. Det er muligt at opgradere til højere eller lavere standard på overnatningerne samt tilkøbe ture.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Athen t/r (inkl. bagage)
 • 2 overnatninger på guesthouse i Athen
 • Cykeltur i Athen
 • Ø-hop færgepas med 4 indenrigsfærger
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Overnatninger på Færgepas (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top