4 dage
Ekskl. fly
Fra 8.085,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev Cambodja på en helt ny måde. Du rejser fra Siem Reap til Phnom Penh via lokale landsbyer på bagsædet af en tuktuk. Du kommer forbi flydende landsbyer, skjulte templer og overnatter i traditionelle Khmer-huse. Du får indblik i den lokale kultur fra dine guider og din tuktuk-chauffør, som alle er lokale, der ser frem til at introducere dig til deres land.

Få information og fakta om Cambodja her.
Se flere spændende rejseforslag til Cambodja her.


Bedste rejseperiode

Rejsen kan gennemføres hele året. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt, og temperaturen er lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. I den varmeste periode fra marts til maj kan temperaturen nå helt op på 39 grader om dagen. I perioden fra maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Fiskerlandsby, Tonle Sap og homestay
Du bliver hentet på dit overnatningssted i Siem Reap og skal med tuktuk til fiskerlandsbyen Kampong Khleang Village - en lille times køretur. Forestil dig træhuse på ti meter høje pæle, som er omgivet af vand i regntiden. Her ved de lokale alt om traditionelt fiskeri. Du spiser frokost i landsbyen, inden du om eftermiddagen skal på sejltur på søen Tonle Sap og kan nyde solnedgangen og de flydende landsbyer. Dagen sluttes af med middag i dit homestay. Overnatning: På homestay. (M,F,A)
2. dag: Med tuktuk til Sambor Prei Kuk
Er du morgenfrisk, er det en stor oplevelse at besøge fiskemarkedet meget tidligt (helst ved 4-tiden om morgenen). Ellers starter dagen med morgenmad, inden tuktuk-eventyret fortsætter. Du skal i dag køre cirka 80 km, og undervejs besøger du et buddhistisk tempel og en lokal skole. Har du mod på det, kan du prøve selv at sidde bag rattet i tuktuken på en stille vej. Inden du når dagens mål ved Sambor Prei Kuk, kan du opleve en af verdens længste broer bygget i brosten i det 12. århundrede. Overnatning: På homestay. (M,F,A)
3. dag: Lokale stop på vej til Teuk Chha
I dag skal du se på templer, og du besøger en silkefarm, der har fokus på at få de lokale kvinder fra landsbyen i arbejde. Du gør også stop ved et resort, hvor du kan nyde et dyp i poolen. Sidst på dagen ankommer du til dit homestay, hvor din aftensmad tilberedes af din lokale værtsfamilie. Overnatning: På homestay. (M,F,A)
4. dag: Hjælpe til i landsbyen og ankomst til Phnom Penh
Efter morgenmaden skal du hjælpe til i landsbyen. Her får du et indblik i og giver en hånd med i de forskellige projekter, der er i landsbyen. Efter frokost triller du ud på din sidste tur i tuktuken på vej mod Phnom Penh, hvor dit tuktuk-eventyr slutter, og du skal sige farvel til din guide og chauffør.

Overnatninger

3 overnatninger i homestay

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen er en gruppetur med deltagerantal fra 1-15 personer.

Hele året

Pakkeliste

 • Behageligt og luftigt tøj til varmt klima
 • Komfortable vandresko/sandaler
 • Badetøj
 • Personlig medicin og myggespray
 • Solcreme, solbriller og hat/kasket
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top