4 dage
Ekskl. fly
Fra 4.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Maldiverne er nu også en destination for backpackere. Bo lokalt på guesthouses og få fantastiske oplevelser under og over vandet.

Øen du skal bo på i denne pakke er Dhigurah, som ligger i de sydlige Ari atoller. Det er en af de smukkeste øer i området med en lang hvid strand, en beskyttet lagune og en sandbanke på den sydlige del. Dhigurah er kendt for sine smukke rev, hvor du kan spotte hvalhajer og manta’er.

Dit guesthouse ligger tæt på den lille landsby og i gåafstand til dykkerskolen og havnen. Der er ikke mange steder at spise ude endnu, men dette ændres gradvist efterhånden, som nye guesthouses bliver bygget.

Alle de guesthouses vi bruger er håndplukkede ud fra komfort, god service, lokal atmosfære og at du får ”value for money”. De ligger enten direkte ud til vandet eller i en lille have og har alle eget bad/toilet, aircondition, fans og wifi.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst Male og transfer til Dhigurah
Du bliver hentet i lufthavnen af vores lokale agent, som vil hjælpe dig med at finde din bådtransfer, der tager dig til South Ari Atol. Båden sejler hver dag på nær fredag om eftermiddagen, og turen tager cirka to timer. Læn dig tilbage blandt frugter og grøntsager, der sejles til øen og nyd den smukke udsigt – husk at hold øje med delfiner. Velankommet på øen bliver du indlogeret på dit guesthouse, hvor du overnatter til næste dag.
2. dag: Snorkling med hvalhajer
South Ari Atoll er kendt for den store sandsynlighed for at møde havets kæmpe – hvalhajen, der særligt holder til langs revene bag Dhigurah. Du sejler ud med den lokale båd og ser, om I kan finde hvalhajerne – det hænder man ser de første par stykker efter en halv times tid, men andre gange møder man kun en enkelt og nogen gange slet ingen. Når først de er spottet, er det på med snorkeludstyret, så du kan opleve den vilde oplevelse, det er, at snorkle langs med disse kæmpe dyr. (M)
3. dag: Afslapning og rundtur på øen med lokal guide
Morgenen er din egen - slap af eller benyt dig af de mange vandsportsmuligheder samt snorkling og dykning. Sidst på eftermiddagen er det tid til en rundtur på øen med lokal guide. Få indblik i de lokales liv og smag på nogle af de lokale specialiteter. (M)
4. dag: Transfer tilbage til Male
Efter tidlig morgenmad går din transfer tilbage til Male. Herfra kan du fortsætte din rejse på Maldiverne, videre til for eksempel Sri Lanka eller Indien eller måske hele vejen hjem. (M)

Overnatninger

3 overnatninger i dobbeltværelse på guesthouse på Dhigurah

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at Dhigurah er en lokal ø. Det betyder, at der ikke serveres alkohol nogen steder på øen. Ligeledes bedes du af respekt for lokalbefolkningen klæde dig i minimum shorts og t-shirt, men gerne dækket ned over knæene og over skuldrene.

Bemærk, at vi ikke kan garantere, at du oplever hvalhajerne, da det er vilde dyr. Dog er dette én af de steder i verden, hvor der er størst sandsynlighed.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen arrangeres som privattur, men det må forventes, at der er andre rejsende på den guidede rundtur på øen samt på snorklingturen.

December - April

Pakkeliste

 • Kontanter (hæv gerne lokalvaluta i lufthavnen)
 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Tøj der dækker over skuldrene og knæ

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer mellem Male og Dhigurah t/r med speedbåd
 • Tur med engelsktalende lokal guide på øen
 • Snorkeltur med mulighed for at svømme med hvalhajer med engelsktalende guide
 • Den lokale 'Green tax' (3 USD per person per nat)
 • Lokale skatter (16%) og servicegebyrer på hotellet (10%)
 • Mulighed for gratis at låne stand up paddle boards og kajakker

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Maldiverne er det god skik at give drikkepenge til guider og servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Bemærk, ankommer du på en fredag er der et tillæg på USD 55 til transfer prisen, da de lokale færger ikke sejler her.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top