Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Rejs til Thailand som backpacker og bestem selv hvor meget du vil have planlagt på forhånd. Måske vil du blot have flybilletter og en ankomstpakke booket hjemmefra. Eller måske vil du krydre rejsen med spændende ture i Thailand sammen med andre backpackere, f.eks. Umphang jungletrek eller dykkerkursus på Koh Tao i Thailandsbugten? Backpacking er den rejseform, hvor du kommer længst for pengene i Thailand og samtidig kommer tættest ind på landet.

Viser 5 oplevelser

Rak Thai Village, Mae Hong Son, Thailand

Det uspolerede Thailand fra nord til syd

Denne rejse er lavet til dig, der vil opleve et Thailand, som er uspoleret og stadig emmer af den stemning, der gjorde Thailand til det foretrukne rejsemål for mange backpackere for 30 år siden. Tag med og snus atmosfæren ind.
Læs mere
23 dage
NOVEMBER-MAJ
fra 21.595,-
Trek, dyk og træn i Thailand

Trek, dyk og træn i Thailand

Denne tur er for dig, der elsker at være aktiv og som samtidig vil nyde Thailands smukke jungle og skønne vand. Du kommer både ud at trekke, ud at dykke og afslutter turen med 1 uge på fitness camp på Phuket, hvor du både kan træne individuelt og på hold. Vi har selvfølgelig også lagt et stop ind i pulserende Bangkok
Læs mere
22 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 16.495,-
Umphangs smukke vandfald

Backpackereventyr i det nordlige Thailand

Er du til trekking, cykling, en tur bag rattet i tuk tuk og adrenalinkick i trætoppene, så er dette rejseforslag noget for dig. En spændende rejse i det nordvestlige Thailand, fortsæt selv med slowboat i Laos eller book en billet sydpå, hvor det blå hav venter med dykker eller snorkel oplevelser og måske en uge på fitness camp.
Læs mere
fra 13 dage
NOVEMBER - FEBRUAR
fra 11.195,-
Rangertur i Khao Yai National Park, Thailand

Thailand for drengerøve og tomboys

Dette rejseforslag er for dig, der søger eventyr og adventure. Her kommer du bl.a. ud at dykke, cykle og trekke. Og du skal leve, spise og sove i junglen - som en ægte ranger. På øerne Koh Tao og Koh Phangan står den på dykning, afslapning, fest og farver – ægte backpacker style.
Læs mere
19 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 13.795,-
Med rygsæk gennem Cambodja

Med rygsæk gennem Cambodja

Du starter i Bangkok og rejser herefter gennem Cambodja og oplever den spændende kultur og historie. Du besøger Angkor Wat templerne, kører i tuk tuk fra Siem Reap til pulserende Phnom Penh.
Læs mere
15 dage
HELE ÅRET
fra 16.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du på Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top