19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På dette rejseforslag oplever du de bedste backpacker steder i Brasilien. Der er booket overnatninger, busser og fly, hvilket betyder at du har frihed til selv at udforske landets mange kontraster: adventure i Bonito, dyrelievet i Panthanal, kultur i Rio de Janeiro, badeferie og dykning på paradis-øen Ilha Grande samt de fantastiske vandfald ved Iguazú.

Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

Brasilien kan besøges året rundt. Det sydlige Brasilien har et klima, der minder om Sydeuropas, med varme somre, hvor temperaturen når op omkring 35 grader, og vintre med ca. 20 graders varme og nogen regn. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

I den centrale og østlige del af landet er der tropisk klima med høje temperaturer året rundt og regntid i perioden fra december til marts.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Campo Grande, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Campo Grande og videre til Bonito
Ved ankomst til Campo Grande vil du blive afhentet i lufthavnen og kørt til dit hostel ved Bonito. Bonito er blevet verdensberømt for sin økoturisme, grotter, ferskvandskilder og smukke natur. Du kan bruge resten af dagen på afslapning eller gå rundt i byen og kigge på de hyggelige små butikker.
3-4. dag: På eventyr ved Bonito
Dagene er til fri disposition. Der findes masser af fede natur og adventure oplevelser i og omkring Bonito (M).
 • Rio da Prata: Lad dig flyde ned af de klare floder, hvor du får følelsen af at svømme rundt i ét stort akvarium, så husk snorkel og maske, som du kan leje lokalt.
 • Gruta Azul: En cirka 200 meter dyb grotte. Vandet får den smukkeste blå farve, når sollyset skinner gennem loftet af hulen og laver små krystaller i vandet.
 • Abismo Anhumas: Her rappeller du 72 meter ned i en underjordisk grotte og ender ved en 80 meter dyb krystalklar sø.
5. dag: Bonito til Pantanal
Efter en god morgenmad på dit hostel er der afgang mod din lodge i Pantanal. Her er der mulighed for at se en stor variation af Brasiliens rige dyreliv såsom kaimaner, hjorte, flodsvin, myreslugere og hvis du er heldig de brasilianske jaguarer. Pantanal strækker sig i uendelige vidder fra det sydlige Brasilien og langt ind i Bolivia og Paraguay. (M,F,A)
6-7. dag: På opdagelse i Pantanal
De næste dage vil der være forskellige aktiviteter, hvor du skal opleve Pantanals forundelige dyre- og planteliv. Det vil blandt andet være: kanotur på floden, observation af kaimanerne, ridetur på hesteryg (som er den typiske transportform her i regionen) og selvfølgelig nyde de smukke solnedgange m.m. (M,F,A)
8. dag: Med bus til Iguazú
I dag går turen tilbage til Campo Grande og videre derfra med bus til Iguazú, hvor du ankommer dagen efter om morgenen. Husk godt med snacks til den lange busrejse (du kan vælge at flyve i stedet for at tage bus). (M)
9-10. dag: På eventyr ved Iguazú
Iguazú vandfaldene er et af de største naturvidundere på jorden, og består af i alt 275 vandfald, hvor nogle af dem er over 80 meter høje. Vandfaldene er placeret i den tropiske jungle ved trevejsgrænsen mellem Brasilien, Argentina og Paraguay. Det anbefales at du ser vandfaldene både fra den brasilianske - og den argentinske side, da det er to vidt forskellige oplevelser, du vil få. På denne dag kan du f.eks. tage til den argentinske side af vandfaldene, hvor du vil få mulighed for at komme helt tæt på de mindre fald via et netværk af gangbroer. Det er muligt, at leje cykel og selv udforske området.
11. dag: Iguazú til Rio
Du bliver i dag hentet på dit hostel og kørt til lufthavnen, hvor du flyver til Rio de Janeiro. Her bliver du igen hentet og kørt til dit hostel i Ipanema, hvor du har dagen til at slappe af ved stranden eller udforske byen.
12-13. dag: På opdagelse i Rio
“Gud skabte verden på seks dage, og den syvende dag helligede han til Rio”, sådan siger Cariocaerne, de lokale indbyggere i denne smukke by. Byen bliver refereret til som “Cidade Maravilhosa” (den fantastiske by), og meget få byer har så spektakulære omgivelser som Rio; fantastiske hvide strande i Copacabana og Ipanema, det dybe blå Atlanterhav, den selvlysende grønne Guanabara bugt og Suger Loafs nøgne blå bjergskråninger. Tag på dagstur til en af byens farvelaer, nyd udsigten fra Sugar Loaf og Corcovado, prøv lokale retter på byens gadekøkner og restauranter, oplev byens livlige natteliv, prøv kræfter med surfing, lej cykel eller tag en svømmetur ved en af byens mange strande. (M)
14. dag: Rio til Ilha Grande
I dag går turen videre til tropeøen Ilha Grande, som ligger lige syd for Rio De Janeiro. Du bliver hentet på dit hostel i Rio og kørt til kysten, hvor du tager færgen til Ilha Grande. Her vil du blive mødt af din guide når du ankommer til Vila do Abraao, den eneste by på øen. Der fíndes ingen biler på øen, så du fortsætter til fods til dit hostel. (M)
15-17. dag: Afslapning og badeferie på Ilha Grande
Dagene er til fri disposition. Ilha Grande er et naturreservat med 130 km. kystlinje med over 100 strande og rig mulighed for af få nogle afslappende dage. Der er blandt andet mulighed for at besøge den berømte Lopes Mendes strand, der er kendt for at være en af de smukkeste strande i Brasilien, tage på bådtur rundt om øen, snorkle, tage på trekking ture, sejle i kajak, surfe og meget mere. (M)
18. dag: Ilha Grande til Rio De Janeiro og afrejse fra Brasilien
I dag går turen tilbage til fastlandet. Du bliver hentet af en chauffør, som kører dig til lufthavnen i Rio De Janeiro. Efter tre fantastiske uger i Brasilien går din tur nu hjem til Danmark. (M)
19. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på Pousada Rancho Jarinu i Bonito
3 overnatninger på Pousada Santa Clara i Pantanal
1 nat på natbus mellem Pantanal og Iguazú
2 overnatninger på Selina Foz Hostel ved Iguazú vandfaldene
3 overnatninger på Che Lagarto Hostels Ipanema i Rio de Janeiro
4 overnatninger på Che Lagarto Ilha Grande på Ilha Grande

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse gennemføres hver dag.

Gruppestørrelse

4 dages turen i Pantanal er en gruppetur.

Hele året

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Campo Grande // Iguazú - Rio de Janeiro / Rio de Janeiro - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Busbilletter ifølge program
 • 4 dages tur til Pantanal med alle ture og aktiviteter
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top