KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
8 dage
Ekskl. fly
Fra 3.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på øhop, bo lokalt på guesthouses og få fantastiske oplevelser under og over vandet.
Vores 8 dages ø-hop er designet, så du har masser af fleksibilitet i din rejse. Vi har sørget for alt det praktiske som overnatninger og transfers, og resten er op til dig.

Der er masser af aktiviteter du kan vælge at lave - for eksempel dykning, solnedgangscruises, snorkelturer, surfing, fisketure, besøg på resorts og smukke sandbanker.
Alle de guesthouses vi bruger er håndplukkede, så de både tilbyder god service, komfortabel indkvartering, lokal atmosfære og ”value for money”. De har alle værelser med eget bad/toilet, aircondition, fans og ligger ved eller i gåafstand til stranden.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst Hulhumale og transfer til dit guesthouse
Du bliver hentet i lufthavnen, og din lokale guide hjælper dig videre til den lokale færge til Dhiffushi. Når færgen lægger til, står din vært klar til at tage imod dig og følge dig hen til dit guesthouse. Dhiffushi er en lokal ø i de nordlige atoller, der er 1 km lang og 250 meter bred. Her er lidt lokale cafeer, restauranter og dykkershops. Dagen tilbringes på de smukke strande eller i det fantastiske hav.
2. dag: Snorkling på rev
Nyd din morgenmad inden du skal på morgen snorkel tur tæt ved "turtle point" - et lokalt rev tæt ved øen. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
3.-4. dag: Dhiffushi på egen hånd
Efter morgenmad ligger dagene åbne for dig. Der er muligheder for at tage på snorkel -eller dykkerture og nyde solen og stranden. (M)
5. dag: Transfer med lokal færge til Thulusdhoo
Efter tidlig morgenmad skal du med lokal færge til Thulusdhoo. Øen er kendt for god surfing og en rigtig hyggelig stemning. Øen er noget større end Dhiffushi, og vi anbefaler, at du tager på opdagelse på egen hånd. Efter ankomst til dit guesthouse kan du nyde en ekstra kop morgenkaffe og måske snuppe en lur i en af hængekøjerne på stranden. (M)
6. dag: Eftermiddags kajaktur på Thulusdhoo
Formiddagen er på egen hånd - du kan prøve kræfter med en surf tur i bølgerne eller bare nyde livet på stranden. Om eftermiddagen er der planlagt en solnedgangstur i kajak i Det Indiske Ocean. Nyd at ro gennem de skønne laguner til en nærliggende sandbanke, hvor fra du kan nyde solnedgangen. (M)
7. dag: Thulusdhoo på egen hånd
Surf, dyk eller få læst din bog færdig i en skyggefuld hængekøje. (M)
8. dag: Med færge tilbage til Male
Idag slutter dit ø-hop, og du skal med den offentlige færge tilbage til Male. Du er tilbage på Male, hvor fra du kan fortsætte din rejse med fly eller ud på nogle af de andre fantastiske øer. (M)

Overnatninger

4 overnatninger på guesthouse på dobbeltværelse på Dhiffushi
3 overnatninger på guesthouse på dobbeltværelse på Thulusdhoo

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at Dhiffushi og Thulusdhoo er lokale øer. Det betyder, at der ikke serveres alkohol nogen steder på øerne. Ligeledes bedes du af respekt for lokalbefolkningen klæde dig i minimum shorts og t-shirt, men gerne dækket ned over knæene og over skuldrene.

Rejsen kan gennemføres for familier med børn i alle aldre.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Ankomstdag tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag eller søndag for at få den billigste pris, da det er disse dage færgen fra Male sejler. Starter din tur en fredag eller en mandag, kommer der tillæg til prisen. Efter ankomst til lufthavnen møder du din lokale guide, der vil hjælpe dig videre herfra.

Gruppestørrelse

Turen arrangeres som privattur, men det må forventes at der er andre rejsende på de guidede ture på turbeskrivelsen.

December - April

Pakkeliste

 • Kontanter (hæv gerne lokalvaluta i lufthavnen)
 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Tøj der dækker over skuldrene og knæ

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transport med færge mellem alle øerne
 • Snorkel- og kajaktur med engelsktalende guide
 • Den lokale 'Green tax' (3 USD per person per nat)
 • Lokale skatter (16%) og servicegebyrer på hotellet (10%)

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Maldiverne er det god skik at give drikkepenge til guider og servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top