9 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.395,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Når du ankommer til Island efter en kort flyrejse, afhenter du din camper og sætter kursen, som det passer dig de næste 9 dage. Overalt i Island findes der særprægede naturperler som enorme gletsjere, sprøjtende gejsere, smukke vandfald, bjerge og vulkaner. Når du krydrer det med charmerede landsbyer, rugende søpapegøjer og springende hvaler, så har du opskriften på det fedeste roadtrip.

Det er oplagt at leje en camper i Island, når du vil rejse billigt på egen hånd og overnatte i landets smukke natur. Du kan frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis hvor du har lyst, og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro.

Rejseforslaget er baseret på en camper med plads til 2 personer. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr så som sengetøj og køkkenudstyr, lovpligtig forsikring og fri kilometer. Der findes mange forskellige størrelser af campers med plads til 2-5 personer. Det er også muligt at leje en 4wd-camper, så du kan køre ad F-roads (off-the-beaten-path grusveje, som påkræver 4-hjulstræk). Se billedgalleriet igennem her i rejseforslaget for at se de forskellige modeller, der tilbydes. Der vil dog for flere modeller være en merpris ved opgradering til de større campere, eller de der har 4wd (kontakt en rejsekonsulent for specifik pris for din rejseperiode).

Jysk Rejsebureau samarbejder med flere camperfirmaer på Island, som f.eks. Happy Campers, Indie Campers, Camper Iceland, McRent og Touring Cars, som tilbyder alt fra backpackercamper og autocamper (motorhomes) til truckcamper - hør mere om dine muligheder for camperferie i Island hos din rejsekonsulent.

Få information og fakta om Island her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Island her

Bedste rejseperiode

Det er muligt at rejse til Island hele året rundt. Takket være Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret oceanklima med kølige somre og forholdsvis milde vintre. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på 12-20°C. I denne periode er dagene lange, og i juni og juli måned går solen stort set aldrig ned. I januar ligger gennemsnitstemperaturen på -1°C, og her er det muligt at opleve nordlyset danse på nattehimlen.

Vejret på Island er meget foranderligt, og du bør være forberedt på uventede vejrforhold.
Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Island er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Keflavik
Afgang fra Danmark mod Keflavik lufthavn med ankomst samme dag. I lufthavnen bliver du afhentet og kørt til til camperdepotet, som ligger tæt ved lufthavnen. Her får du en gennemgang af camperen, inden du sætter kursen ud i Islands fantastiske natur.
2-8. dag: På eventyr i camper
Du fortsætter din rejse rundt i Island i camperen. Der er rig mulighed for at opleve det varierede landskab og den mangfoldige kultur. Island byder også på et væld af fantastiske oplevelser: rid på islandske heste, dyk eller snorkel mellem to kontinentalplader, tag på opdagelse i gletsjerhuler, på hvalsafari, nyd en svømmetur i Blue Lagoon, kør på snescooter eller tag på trekking i den vilde natur. Nedenfor kan du læse mere om Island og landets syv regioner, som hver især byder på unikke attraktioner og storslåede naturoplevelser:
 • Reykjanes: halvøen er et geotermisk vidunder, som du får helt ind under huden i Blue Lagoon. I området finder du masser af fyrtårne, enorme lavamarker og Keflavík International Airport.
 • Østisland: I Østisland finder du alt fra imponerende fjorde til indbydende fiskelandsbyer, frugtbare dale, storslåede bjerge og Europas største gletsjer, Vatnajökull.
 • Sydisland: Regionen byder på en utrolig varieret natur med alt fra gletsjere, gejsere, vandfald, vulkaner, lavastrande og meget mere. Området er et must-do for alle rejsende, da du virkelig oplever kontrasterne i Islands ekstreme natur. Det er også her, du tydeligt kan se grænsen mellem de euroasiatiske og amerikanske tektoniske plader.
 • Det centrale højland: området er en utæmmet blanding af stenede ørkener, vulkaner, dale, varme kilder, forrevne bjergtinder og iskapper. Det er muligt at rejse ad bjergvejene Kjölur og Sprengisandur i sommerperioden, enten til fods eller med 4wd.
 • Nordisland: I denne region er der storslåede fjelde, fjorde, vådområder og hyggelige landsbyer. Nordisland huser Islands næststørste by, Akureyri, som er placeret ved Islands største fjord, Eyjafjörður. Universitetsbyen Akureyri er rig på kultur og historie, og har en charmerende bymidte med træhuse fra det 19. århundrede.
 • Vestisland: Regionen byder på alt, hvad Island kan tilbyde af slumrende vulkaner, majestætiske vandfald, fjorde, dale, kratere, gletsjere og et rigt dyreliv.
 • Vestfjordene: I denne isolerede del af Island hersker den rå natur og det uspolerede vildnis. Her er et imponerende dyreliv med masser af havfugle og polarræve. I de stejle fjelde kan du opleve små fiskerbygder.
Savner du mere inspiration til 9 dage på vejen i Island med camper, så tag kontakt til en rejsekonsulent, som vil kunne hjælpe med anbefalinger og planlægning af rute.
9. dag: Aflevering af autocamper og hjemrejse til Danmark
I dag afleverer du din camper på depotet igen, og køres efterfølgende til lufthavnen, hvor du påbegynder din hjemrejse til Danmark med ankomst samme dag. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår.

Overnatninger

Der er ikke campingpladser inkluderet i rejseforslaget, da du selv booker dette under selve rejsen.
Der findes mange forskellige campingpladser i hele Island, og fleste af dem har gode faciliteter (forvent dog ikke samme standard som danske campingpladser).

Bemærkninger

Alder / kørekort
Minimumsalder for leje af camper er 18 år.

Du skal også være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt internationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet.

Forsikringer
Lejen inkluderer ansvars- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af camperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på EUR 2.500,-. Det er muligt at tilkøbe selvrisikoannulleringsforsikring lokalt ved afhentning af camperen.

Kilometer
Der er fri kilometer inkluderet i lejen.

Udstyr
Der er inkluderet køkkenudstyr, sengetøj, gasflasker m.m. i prisen. Derudover kan der tilkøbes leje af udstyr som f.eks. grill, havestole og bord.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - oktober

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Keflavik t/r (inkl. bagage)
 • 9 dages leje af camper med plads til 2 personer (Happy 1) inklusiv frikilometer, autocamper udstyrspakke (køkkenudstyr, sengetøj, gasflaske, m.m.) samt kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på EUR 2.500,- (muligt at tilkøbe ekstra forsikring som nedsætter selvrisiko) - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Udgifter til campingpladser
 • Ekstra forsikringer til camperen som f.eks. stenslags- og grusforsikring (kan tilkøbes)
 • Leje af ekstraudstyr som grill, havestole og bord, m.m.

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top