15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du kommer med til Sabah, hvor det kendte Sepilok rehabiliteringscenter for orangutanger ligger ligesom Kinabatangan floden og Danum dalen danner rammerne om nogle af de skønne naturoplevelser du skal opleve på denne tur. Turen slutter med nogle dages afslapning på dejlig tropeø.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Malaysia her

Bedste rejseperiode

Det bedste rejsetidspunkt er fra marts til oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dit rygsækseventyr starter idag med flyafgang mod Kota Kinabalu. Der er typisk to stops undervejs afhængig af det flyselskab, du rejser med.
Dag 2: Ankomst Kota Kinabalu
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hostel, der ligger midt i Kota Kinabalu. Resten af dagen er på egen hånd, hvor du kan få hvilet og pakket ud. Overnatning på hostel i flersengsværelse (M)
Dag 3: Kota Kinabalu på egen hånd
Du kan idag slappe af og udforske byen. Har du lyst til at tage på tur, kan vi anbefale du booker en dagstur til Coral Island, hvor du kan slappe af, bade og nyde snorkling i det krystalklare vand. Overnatning på hostel i flersengsværelse (M)
Dag 4: Transfer til Sepilok
Du skal idag med bussen til Sandakan og herfra videre til din jungle lodge i Sepilok. (Transport til busstation i Kota Kinabalu og fra Sandakan til Sepilok er for egen regning). Eftermiddagen er på egen hånd, du kan evt. leje en cykel eller bare slappe af Overnatning i Sepilok på flersengsværelse (M)
Dag 5: Kinabatangan floden
Du kan bruge formiddagen på at tage ud til Sepilok Orangutang Center, som ligger et par kilometer fra dit hostel og opleve det fantastiske projekt, der er lavet for at rehabilitere aberne. Der er bygget gangbroer, så du kan se orangutangerne i deres naturlige omgivelser. Midt på dagen er der transfer til din lodge i Kinabatangan. Ved ankomst kommer du på en sejltur ad floden, hvor du kan se fugle og dyreliv. Du er tilbage på lodgen lige før tusmørke, hvor du får serveret middag. Først på aftenen er der arrangeret en tur i junglen, så du kan spotte aftenens dyr, fugle og insekter. Overnatning på junglelodge i flersengsværelse (M,A)
Dag 6: Cruising på Kinabatangan floden
Dagen starter tidligt med et morgencruise på Kinabatangan floden på udkig efter dyr og fugle. Tilbage på lodgen får du serveret morgenmad og efterfølgende er der arrangeret en gåtur i jungle med en professionel guide. Du har mulighed for at se mange forskellige abearter og hvis du er heldig få et glimt af Borneos pygmæ elefant. Efter frokost er der arrangeret en ekstra tur på floden. Overnatning på junglelodge i flersengsværelse (M,F,A)
Dag 7: Transfer til Danum Valley
Vågn op til lyden af kaldende gibbonaber og næsehornsfugle. Kl. 06.00 skal du på morgencruise, så du har endnu en chance for at spotte flere dyr. Tilbage på lodgen kan du nyde morgenmad inden turen går mod Danum Valley. Du bliver budt velkommen af en repræsentant fra Danum Valley Field Center, som i udgangspunktet er et researchcenter for forskere, men hvor de også har plads til besøgende. Efter du er blevet indkvarteret og har fået frokost skal du mødes med din guide og planlægge dine dage her. Midt på eftermiddagen skal du på gåtur i regnskoven, der er fyldt med liv - måske ser du en næsehornsfugl eller en orangutang, der bor i området. Tilbage på centeret serveres der middag inden du skal på natvandring med din guide. Overnatning på DVFC i flersengsværelse. (M,A)
Dag 8: Danum Valley
Du skal tidligt op, så du kan komme med din guide ud og opleve junglen vågne på udkigsplatformene i træerne. Hvis du hellere vil ud på en tur i en 4 hjulstrækker og opleve solopgangen kan dette også arrangeres på forhånd (egen betaling skal påregnes). Tilbage på centeret er det tid til morgenmad og måske en gåtur i lokalområdet eller ren afslapning. Efter frokost kan du tage et dyp i Ulu Segama floden, inden det er tid til et trek som du planlægger med din guide. Du er tilbage sidst på eftermiddagen og kan nyde en smuk solnedgang. Efter middagen er der mulighed for at gå på natvandring med en guide. Overnatning på DVFC i flersengsværelse. (M,F,A)
Dag 9: Danum Valley
Du har en hel dag til at udforske området med din guide. Du kommer med op i udkigsposterne i træerne, hvorfra du kan se gibbonaber og måske orangutanger. Afhængig af hvor fit du er, kan du komme med på et længere trek men det er op til den lokale guide at vurdere. Efter aftensmad er der mulighed for igen at komme med på en aftenvandring. Overnatning på DVFC i flersengsværelse. (M,F,A)
Dag 10: Transfer til Lahad Datu og fly til Kota Kinabalu
Efter et tidligt morgentrek får du serveret morgenmad og kan få pakket færdig inden det er tid til at tjekke ud og blive kørt til lufthavnen. Du flyver til Kota Kinabalu, hvor du overnatter. Overnatning på hostel i flersengsværelse. (M)
Dag 11-13: Sepanggar Island
Du tager med båd ud til Sepanggar Island og kan nyde de næste dage på stranden og i havet. Slap af på den smukke ø med de hvide strande, det turkisblå vand og snorkling på de fine rev. Du kan også leje en kajak eller tage på fisketur. Der er inkluderet 2 guidede snorkelturer. Overnatning på resort (M,F,A)
Dag 14: Transfer til lufthavnen
Din rejse slutter idag med transfer til lufthavnen og fly tilbage til Danmark
Dag 15: Ankomst Danmark
I dag er der ankomst til Danmark

Overnatninger

2 overnatninger i Kota Kinabalu på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
1 overnatninger i Sepilok i flersengsværelse inkl. morgenmad
2 overnatninger ved Kinabatangan floden på lodge i flersengsværelse inkl. helpension
3 overnatninger i Danum Valley i flersengsværelse inkl. helpension
1 overnatninger i Kota Kinabalu på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
3 overnatninger på Sepanggar Island i hill chalet med helpension

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Min. 2 pers.

Marts - Oktober

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse t/r Danmark - Kota Kinabalu
 • Fly Lahad Datu - Kota Kinabalu
 • Bus til Sandakan
 • Transfers og overnatninger som nævnt i program
 • Båd til Sepanggar t/r
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Transfer til busstation i Kota Kinabalu
 • Transport fra Sandakan til Sepilok ( taxa koster ca. 75 kroner )
 • Besøg på Sepilok rehabiliterings center

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top