16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne tur er for dig, der nyder friheden ved at køre selv men samtidig værdsætter, at der er booket hotel når du kommer frem. Efter du har udforsket Kuala Lumpur, den smukke nationalpark Taman Negara og set skildpadder ved Rantau Abang skildpaddereservat, er der dømt afslapning på Perhentian øerne, som er kendt for fine strande og rigtig god snorkling og dykning.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Malaysia her

Bedste rejseperiode

Bedste rejsetidspunkt er fra maj - september

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du rejser idag hjemmefra med kurs mod Malaysias hovedstad Kuala Lumpur
Dag 2: Ankomst Kuala Lumpur
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du kan slappe af og finde dig tilrette i den nye tidszone. Overnatning på hotel (M)
Dag 3: Kuala Lumpur på egen hånd
Nyd morgenen på hotellet med lidt god morgenmad inden du kan begive dig på opdagelse i byen. Vi kan anbefale du fordyber dig i byens arkitektur, der blandt andet byder på National Moskeen og byens gamle banegård - begge er imponerende bygningsværker. Henunder aften kan du se det smukke springvand Lake Symphony. Overnatning på hotel (M)
Dag 4: Afhentning af bil og kørsel til Kuala Tahan
Bilen bliver leveret til hotellet kl. 09.00, så der er tid til lidt morgenmad, inden du skal på farten. Dagens mål er Kuala Tahan, estimeret køretid er omkring 4 timer. Undervejs kan du stoppe ved Batu grotterne, som b.la huser et hindu tempel, en kæmpe statue og 272 trin op til en udsigtsplatform, hvorfra du kan se byens flotte skyline. Du kan også stoppe ved Kuala Gandah elefantcenteret, hvor du kan få et indblik i centrets arbejde for at beskytte elefanterne i Malaysia. Overnatning på lodge (M)
Dag 5: Taman Negara
Idag kan du udforske Taman Negara, som er en af verdens ældste tropiske regnskove. Her er treks af forskellig længde fra korte ture på ca 30 min op til 4 timers trek. Du kan også komme ud på en hængebro i trætoppene eller på en natvandring. Der er mulighed for fra etablerede udkigsposter at spotte dyr i området. Overnatning på lodge (M)
Dag 6: Kørsel til kystbyen Cherating
Målet for køreturen idag er Cherating - estimeret køretid er ca. 3 timer. Du kan undervejs stoppe i byen Kuantan og i den charmerende fiskerby Beserah. Overnatning på hotel med havudsigt (M)
Dag 7: Kørsel til Kuala Trengganu
Estimeret køretid er idag 3 timer. Kuala Trengganu er en charmerende kystby med en afslappet steming i de smalle gader. I sæsonen, der strækker sig fra juni - september er der mulighed for at se havskildpadder lægge æg på stranden. Undervejs hertil kan du stoppe i den gamle mineby Dungun og ved Rantau Abang skildpadde informationscenteret. Overnatning på hotel (M)
Dag 8: Kørsel til Kota Bharu
Estimeret køretid er idag ca. 4 timer. Vi kan anbefale du på vejen stopper ved Pulau Duyung, som er en lille ø, du kan komme til med færgen eller køre til. Øen er især kendt for sit byggeri af fiskerbåde, hvor de anvender gamle håndværks traditioner og for sine traditionelle huse bygget i gamle malay stil. Fiskerbyen Pantai Penarik er også et hyggeligt stop. Overnatning på hotel (M)
Dag 9: Perhentian Islands
Din bil afleveres i Kuala Besut, hvorfra færgen til Perhentian øerne sejler. Du tjekker ind på dit resort, og kan glæde dig til skøn afslapning de næste par dage. Overnatning på resort (M)
Dag 10 - 14: Perhentian Islands
Perhentian Islands består af to øer: Kecil ('den lille') og Besar ('den store'). Øerne er fantastiske bountyøer med krystalblåt hav og smukke rev, der byder på skildpadder, farverige fisk og sommetider hajer. Det hvide sand indbyder til daseliv på stranden. Øerne er dækket af jungle og der er ingen veje, kun stier. Du kan tage dykkercertifikat og selvfølgelig også gribe snorklen og gå på opdagelse på egen hånd i havoverfladen. Overnatning på resort (M)
Dag 15: Afrejse fra Perhentian
Du skal idag med færge tilbage til fastlandet og din hjemrejse starter fra Kota Bharu lufthavnen.
Dag 16: Ankomst Danmark
I dag er der ankomst til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger i Kuala Lumpur på 4* hotel
2 overnatninger i Taman Negara på lodge
1 overnatninger i Cherating på 3* hotel
1 overnatninger i Kuala Trengganu på 3* hotel
1 overnatninger i Kota Bharu på 4* hotel
6 overnatninger på Perhentian Islands - Tuna Bay Resort

Bemærkninger

Min. alder for leje af bil er 23 år og maks. er 65 år. Du skal have internationalt kørekort og have haft kørekort i minimum 2 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Min. 2 personer

Maj- September

Pakkeliste

  • Internationalt kørekort

Prisen er inklusiv

  • Flybilletter t/r Danmark
  • Billeje inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
  • Overnatninger og måltider som nævnt i program
  • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
  • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
  • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Vedr. billeje: benzin, vejafgifter, selvrisikoannullerings-forsikring ( ca pris USD 122 ). Ekstra chauffør koster 3 usd per person.

Prisbemærkning

Obligatorisk turistskat i Malaysia som skal betales lokalt.
Vi skal venligst gøre opmærksom på at der i Malaysia (fastlands) per 1. august 2017 pålægges at skulle betale turistskat per værelse per overnatninger. Beløbet afhænger af standarden på overnatningsstedet. Der opkræves efter faste rater ud fra følgende satser.
• 5-stjernet: RM 20 per værelse per nat
• 4-stjernet: RM 10 per værelse per nat
• 1-3-stjernet og her under: RM 5 per værelse per nat.
Turistskatten skal betales lokalt og vil blive opkrævet ved check-in eller check-out.
Vi har desværre ikke mulighed for at inkludere dette på forhånd.
Vi anbefaler at der hæves og medbringes tilstrækkelig lokal valuta før man forlader de større byer, da muligheden for betaling med kreditkort - og hæveautomater – kan være begrænset.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top