15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.995,-
FRA 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne rundrejse kombinerer nogle af den malaysiske halvøs største seværdigheder med en fantastisk strandferie. Turen er en ideel for hele familien, da det er forholdsvis små afstande og vejret er bedst fra april til oktober, hvilket gør det til en skøn sommerferiedestination. Rundrejsen starter i Malaysias kontrastfulde hovedstad Kuala Lumpurs. Byen kombinerer moderne arkitektur med gamle traditioner og kulturer. I nationalparken Taman Negara tager vi dig med ind i verdens ældste regnskov. Her lever Orang Asli folket stadig isoleret i den dybe regnskov og passer på deres kultur og livsstil. I denne eventyragtige nationalpark venter dig spændende vandreture og sejlture på junglens floder. Herefter tager vi dig til det billedskønne og frodige højland - Cameron Highlands. Her finder du gamle engelske kolonihistorie omgivet af områdets frodige og grønne bjerge. Højlandet er verdenskendt for deres te-plantager og et klima som er køligere end resten af landet. Din rundrejse afsluttes på paradisøen Perhentian Islands, hvor du kan nyde sandstrandene, svømme, snorkle og dykke ved øernes smukke koralrev.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Malaysia her

Bedste rejseperiode

Rejsen er bedst i tørsæsonen fra maj til oktober og udvalget af åbne hoteller på Perhentian Islands er meget begrænset i regntiden fra november til april.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejsetidspunktet fra Danmark afhænger af flyselskabet.
2. dag: Ankomst til Kuala Lumpur
Ved ankomsten til Kuala Lumpur, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Resten af dagen er på egen hånd. Overnatning er på et turistklasse hotel.
3. dag: Kuala Lumpur – dagen på egen hånd
Du kan i dag nyde byen eller slappe af på dit hotel inden I skal ud på eventyr. Kuala Lumpur er et sammensurium af religioner, folkeslag og traditioner, hvilket ses tydeligt i forskelligheden i byens bydele. Islamisk og moderne arkitektur, indiske templer og Bollywood plakater fylder gadebilledet i Little India og ikke mindst den kinesiske kultur i China Town. Her er også et mekka af skønne spisesteder(M)
4. dag: Kuala Lumpur - natvandring i Taman Negara
Du spiser morgenmad og kører herefter imod Taman Negara, hvor nogle eventyrlige og begivenhedsrige dage i junglen venter dig. Første etape tager ca. 4-5 timer ad de malaysiske landeveje – en smuk køretur, hvor du passerer flere små landsbyer på vejen. Ved ankomst til Kuala Tahan Jetty tager du en lokal båd over floden og tjekker ind på dit resort i verdens ældste regnskov. Obs båden afregnes lokalt. Om aftenen vil din lokale guide arrangere et par timers natsafari til fods gennem junglen. Vi anbefaler dig at medbringe en pandelampe når du går langs nogle af parkens afmærkede stier. Her kan du være heldig at se nogle af parkens spændende dyreliv efter solnedgang. Du har gode chancer for at opleve slanger, firben, aber, små hjorte og ikke mindst et rigt og varieret fugleliv og måske en tapir hvis du er heldig. Aftenvandring er en fantastisk oplevelse, da parken og dens dyr er meget anderledes end i dagslys. Der findes desuden også vilde elefanter, tigre, leoparder og asiatiske næsehorn i nationalparken – sidst nævnte dyr er dog meget sjældne og lever lagt væk fra menneskene. Din aftentur slutter tilbage på dit jungle resort. (M, A)
5. dag: Taman Negara - Canopy-vandring i 30-40 meters højde & bådtur
Denne morgen skal skal du på vandretur i den imponerende jungle i dagslys. Du starter med at gå små 2 km til udsigtspunktet Teresek Hill i 334 meters højde. Herfra kan du nyde en storslået panoramaudsigt over bjerget Gunung Tahan (kan kun ses på klart vejr) og nyde en fabelagtig udsigt over regnskoven og dens frodige dale. Derudover har du mulighed for at gå en canopy-tur i 30-40 meter over jordoverfladen. Turen i trætoppene er 530 m lang, hvilket gør det til verdens længste. På turen mellem de gamle regnskovstræer kan du nyde den storslåede panoramaudsigt over den mangfoldige flora og fauna i fugleperspektiv. Du er tilbage på dit resort over middag. Om eftermiddagen sejler du op ad Sungai Tahan floden til et punkt, hvor floden formes af en række små trinvise vandfalds-strømninger. Det er oplagt at have badebukser med og tage en forfriskende svømmetur i det klare vand. Fra båden kan du ofte se flodens røde og store mahseer-fisk inden du sejler tilbage til dit resort. Resten af dagen er på egen hånd. Aktiviteterne kan være påvirket af vejret og ved meget regn kan canopyen være lukket. Det regner mest fra december til februar, men parken har en høj nedbørsmængde året rundt. (M, F,A)
6. dag: Taman Negara - Cameron Highlands
Efter morgenmaden bliver du hentet og skal videre til Cameron Highlands i staten Pahang, cirka 1542 meter over havets overflade. Det er en flot tur til Malaysias primære og berømte te-plantager. Undervejs har du mulighed for at indtage din frokost (for egen regning). Du kører igennem hyggelige landsbyer og du har rig mulighed for at tage billeder undervejs. Efter din ankomst til Cameron higlands bliver du indkvarteret i den gamle engelske landsby som er placeret iblandt de grønne te-plantager. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
7. dag: Cameron Highlands
Du har dagen på egen hånd i skønne Cameon Highlands. I kan f.eks tage forbi Mossy skoven nær toppen af Gunung Brinchang, som ligger i 2000 meters højde over havets overflade. Her kan I opleve en del unikke planter, bl.a den kødædende pitcher plante som er en sjælden planteart. I kan også nyde den storslåede udsigt over det kuperede landskab med de mange grønne te-plantager. Vi kan anbefale et besøg på en te fabrik(M)
8. dag: Cameron Highlands – Perhentian Islands
Du bliver hentet på dit hotel efter morgenmaden og efterfølgende kører du cirka 5 timer op igennem landlige omgivelser mod havnen i Kuala Besut på den nordøstlige kyststrækning af Malaysia. Herfra skal du sejle en lille times tid til de imponerende Perhentian Islands. Målet er hele turen hver og du vil allerede ankomst blive mødt øernes eventyrlige natur og eksotiske strande.
9. -13. dag: Perhentian Islands
På Perhentian Islands får du en perfekt bounty-oplevelse og øerne er iblandt de smukkeste i Malaysia . Øgruppen består af Perhentian Besar, som er den største af øerne. Her finder du de bedste familieresorts, og vil derfor ofte være familiernes foretrukne ø. Den mindre af øerne hedder Perhentian Kecil og her finder du mest backpackerliv. Du har mulighed for at kombinere de smukke strandoplevelser med en tur i junglen som findes på begge øer. I disse regnskove kan du være heldig, at se både makak aber og de store monitor lizards. Derudover kan Jysk Rejsebureau anbefale kajakturer, samt at du udforsker øernes farverige koralrev igennem dykker eller på en snorkeltur. Koralrevene omkring øerne er iblandt de flotteste ved den malaysiske halvø. (M)
14. dag: Perhentian Islands - Danmark
Det er blevet tid til at tage afsked med denne eksotiske tropeø efter skøn og ikke mindst en oplevelsesrig ferie. Du sejler tilbage til Kuala Besut efter din morgenmad. Efter ankomst til den malaysiske halvø venter dig en 1,5 times køretur til lufthavnen i Kota Bahru. (M)
15. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark med rygsækken fuld af oplevelser.

Overnatninger

2 overnatninger i Kuala Lumpur
2 overnatninger i Taman Negara
2 overnatninger i Cameron Higlands
6 overnatninger på Perhentian Islands

Bemærkninger

Turen er egnet for alle.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Min. 2 voksne og 2 børn

Juli - September

Pakkeliste

  Solcreme Solhat eller kasket Toilettaske Badetøj Lommelygte Insektmiddel Vandflaske Gode vandresko* Kamera Kikkert * Har du købt din rejse gennem Jysk Rejsebureau, kan vi tilbyde en rabat på 15 % på næsten alt rejseudstyr,

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r Danmark - Kuala Lumpur // Kota Bahru - Danmark
 • (Der vil være min. 2 mellemlandinger på vej ud og hjem på denne flyrejse)
 • Overnatninger og måltider ifølge program
 • Indgang til naturparkerne og engelsktalende guide.
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Dagsturer som ikke er nævnt i programmet
 • Forsikringer
 • Snorkeludstyr kan lejes mod ekstra tillæg
 • Drikkepenge til guide
 • Bådtur og vandring i Mossy regnskov i Cameron Highlands

Prisbemærkning

Obligatorisk turistskat i Malaysia som skal betales lokalt.
Vi skal venligst gøre opmærksom på at der i Malaysia (fastlands) per 1. august 2017 pålægges at skulle betale turistskat per værelse per overnatninger. Beløbet afhænger af standarden på overnatningsstedet. Der opkræves efter faste rater ud fra følgende satser.
• 5-stjernet: RM 20 per værelse per nat
• 4-stjernet: RM 10 per værelse per nat
• 1-3-stjernet og her under: RM 5 per værelse per nat.
Turistskatten skal betales lokalt og vil blive opkrævet ved check-in eller check-out.
Vi har desværre ikke mulighed for at inkludere dette på forhånd.
Vi anbefaler at der hæves og medbringes tilstrækkelig lokal valuta før man forlader de større byer, da muligheden for betaling med kreditkort - og hæveautomater – kan være begrænset.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top